AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Kesinlikle istemem herseye he diyen erkek
Herseyime he derse beni basindan sagmak istiyor bu derim
Ben karisirim o karisacak tartisicaz
Tadi o
O ne be öyle taramalıya bağlar gibi ne desem tamam tamam uykum gelir benim öyle sevgiliden başlamadan biter :D
Bence isime karismasin fikir versin ama adam akilli kafassizsin diyerek geri zekali diyerek degill. cogu erkekler boyle cunku.
her şeye tamam diyen birisini istemezdim. Sonuçta karşımda bir kukla ya da robot benzeri bir şey olmamalı. Zirâ farklı görüşler güzel kılar ilişkiyi.
Karışanı isterim aksi robot olur. Ki genelde hep benim tamam sen nasıl istersen demem isteniyor ama neyse :D
iykk tabiki hayır işine karışma kısmına katılmıyorum kendi tavsiyesi olsun öyle diyen erkek olmaz zaten yalancıdırki o
her sözüne tamam diyenden olmaz zaten. Hep haklı olmak istemem o da haklı olsun hayır diyebilsin olmaz diyebilsin odun erkekten bahsetmiyorum yerine göre davranıcak o ne öyle süs köpeği gibi tamam askım tabi askım olur canım falan. Nayn :)
Hayır tabikide ben istiyorum diye herseyime He dememeli bu şekilde giderse insan karşısındaki saygı duymamaya başlar. Kendi düşüncelerinin arkasında durup kararlı olmalı ve yeri geldiğinde karşı gelmeyi bilmeli
Biraz sertlik erkeği seksi yapar ama az olucak kıskansın bazen hayır desin ama sırf adamlık yapmak için bana karışmasın he hee de demesin
yerine gore hareket edeni tabi erkek dedigin elini masayada vuracakk hayir dicek ama bak yeri geldigindee
her şeye evet demiycek ama her şeyede karışmıycak haddinden fazlasına laf etmiycek
Evde son sözü o söyliycek mesela.
'Tamam karıcım'
'Olur hayatım' :D
herşeye tamam diyen erkek ya sevmiyordur takmıyordur ya da çok seviyor kıramıyordur. bence erkek karışmalı ot gibi olmamalı bir insanın hayatında.
Adam gibi adam, sözünün eri, karşında ki ben bile olsam fikirlerine sadık olsun. Ya olduğun gibi görün, yasa göründüğün gibi ol diye boşa dememişler.
olduğu gibi olsun, tamam demesi gerekince tamam desin, hayır demesi gerekirse hayır desin
Her şeye de evet denir mi o ne koyun gibi. Tabiki kendi ne istiyorsa ne düşünüyorsa onu söyleyecek. Yoksa ne anladım ben iki kişi olmaktan.
Herşeye tamam desen herşeye tamam
demeni istemeyen bir kiz denk gelir
sana. İllaki tersi olacak. Hiçbir zaman
mutlu edemezsin kızları. Bunu unutma.
Kızlar ne istedigini bilmez sen sen olursan daha cok beğendikleri her dediklerini yapmadığında aradada o ters tavrin altinda ödül gibi gelecek bir kac şey yaparsan senden iyisi yoktur :))
Yok ya o zaman benden ne Farkı olacak elini masaya vuracak ama masaya sonra dediğini yaptıracak o kadar:)
O eli masaya vurunca sende tavayı herifin başına geçirmede :-)
Yani o el yüzüme gelmediği sürece tava çıkmaz:)
O el yüzüne gelirse tavayı çıkarmaya takatin kalmaz :-D
Öyle mi dersin orası hiiç belli olmaz bence
Vurana göre değişir bence
Sanki birileri şiddetten mi yana lafını geçirsin dedim şimdi sen mi döversin o mu döver tartışmasına girdik allah sonumuzu Hayretsin kardeşim nereye gidiyoruz:)
Kalk gidip evlenelim :-D nereye gidiyoruz valla yatağımdayim çıkamam :-D
:)))
:-D yok olur mu hiç dayak yanlısı olamam ben evlilik konusunda cevap vermedin :-D
Sen git orda mutlaka birini bulursun sonuçta nikah Salonu yani :))
Oraya kim tek gelecek ki ya :-) hep çift çift geliyo
ortası olsun isterler kanki. bazı kızlar höt zöt tipleri de sevebilir tabii ama itaatkar erkeklerden hoşlanacaklarını sanmam
Kızına göre adam diyon yani :-)
yok sadece kızlar arası olası tercih farklılıklarından bahsettim :) erkek için orta kararında tavır takınabilmek en iyisi diyorum
Karışan Kıskanan biraz ağırlığını koyan erkek ister kızlar erkeğinin onu sahiplenmesini ister
Ben isterim herseye tamam demesini 😄 ama yok zaten
İlk önce itiraz etmeli. Biraz üzerinde tartısmaliyiz ama sonunda benim dediğim olmali :)
Tabiki hayır. Sonucta hepimiz i erkegin bize karışmasını isteriz
Herşeye "tamam aşkım" diyosa çocuk bir haltlar çeviriyordur :D
Tabiki değil herseyin kabul edilmesi diy e bişi mi var mantıklı olsun karsı çıksın baştacı olsun
Yeri gelecek elini masaya vurmasinida bilecek. Herseye tamam diyen light erkekdir :)
Bana mesaj atabilirmisin bir konuda yardıma ihtiyacım var
Hayır erkekse sert olacak yoksa benden ne farkı kalır. Tatlı sert diyelim
Tabikide işine karışan iliski tabikide ortak yurutulmeli ama gerektiği yerde erkek söz sahibi olmali
yerigeldiginde tamam yeri geliginde hayir demesini bilen erkek. Erkekliginde bir gururu var canim
Kesinnnlikle hayir. Yeri geldginde kadinina lafi gecirecek. Yoksa evi nasil gecindiricek :)
herşeye de tamam mı denir köprüyü geçtikten sonra bana sağlam dayar bu derim;herşeye de karışmasın
yerinde olduğu gibi davransın kızgınsam alttan alsın tamam desin, sevmediği bişey olursa belirtsin
hayıır tabikiiii ne öyle yaa biraz karşı gelmeli didişmek gerek :))
Kesinlikle istemem ya o ne evcil hayvan mı kesinlikle fikirleri olsun iradeli olsun baskınlığı olsun o ne ya herşeye tamam mantıklıı olsun yanii
ne istediğini bilen ve gönül kırmayan ama olmayacağa da hayır demesini bilen erkek isterler
Karışanı ister ama karıştırmaz misal ben; onu yapma bunu yapma desin ama yine de inadına yapayım
gerektiğinde tabikide karışıcak o ne yle herşeye tmam dyen erkek ölüm sebebi resmen :)
bı yerden sonra tamam askım tabı askım sıkar ya adam bı kaybol gıt der sana yanı :)
vala ne mazoşistim ne enayi. tabi ki isterim her istediğime evet diyen erkeği. diğer kezbanlar gibi öküze tapmam
Yaş?
30 niye?
Merak ettim
Ya ne erkek ne de kadın herşeye evet olur vs tarzind yaklasmamali. Köle degil sonucta karsimizdaki veya efendimiz
Her işime karısmasın ama her zaman tamam da demesin
aslaaaa erkek dediğin gerektiğinde masaya yumruğu koyacak ağırlığı olacak her şeye he diyen erkek bacımızdır
. Maço olsun benim erkeğim 😊😊😊
Ben herseye tamam diyen erkek istemem. hayir demesini bilecek.
Iyy sunepe gibi be o ne oyle :Dd biraz kariscak yani sevgilisiyim sonucta :Dd
Herseye tamam diyen erkekmi olur uahu erkegin dogasina aykiri bikere :D
Her şeye tamam derse sıkılırım. Bilerek kızdırmaya hayır dedirtmeye çalışırım hatta.
İşime karışanı, Allahına kadar kavga etmek isterim ben sevgiliml3
belli kalıp şeyleri hayat tarzımı değiştirmeye karışmaya başlAdımı feriştahı gelse ayrılırım sevgimden önce kişiliğim gelir.
ben karışan eden severım ne o herşeye peki tamam kılıbık sevmem
:-)
Her şeyime karışamaz ama her şeye de tamam tamam deyip kılıbıklaşmasın
Neye tamam diyip neye demiceğini bilen kişiliği oturmuş erkek. Herşeye tamam diyen erkeğin erkekliğinden şüphe ederim😊
anası babası sevmez oyle evladı yahu.. napsın kız onu
sıkar bir süreden sonra.. yerine göre olacak erkek dediğin
Tatli dil yilani deliginden cikarir felsefesi her zaman ise yarar.
İşime karışmasın ama fıkrını cekınmeden söykesın. Ha cogunlukla benım dedıklerımı yaparsa mutlu bı ilişkimz olurdu
Neye tamam diyip. neye demiceni bilen erkek!
Kesinlikle eic
zihnimi okudun ya helal
al şukunu dsagdahsd
Evet ama ne garip bunu deneyecek kızlara aşık olurlar hep
Her şeyin ortası makbuldur.
Her şeye karışan da her şeyi kabul eden de makbul değildir.
Feminist ler ister, Kendini düşünen , seven ben ciller ister sadece