Kızların her sözüne " tamam aşkım, tabi aşkım" diyecek erkek mi ister yoksa işine karışanı mi?
Cevabın nedir?
Şahsen benim görüşüm herşeye tamam diyen bir sevgilim olsun istemem yani belki soruyla alakası yok ama istediğim erkek kişiliğini anlatayım; benim sevgilim diyebileceğim ama zaten herşeyden önce dürüst olmak zorunda yani de o ayrı bir mevzu benim erkeğim sevgilim sert olacak yani ben birşey dediğimde onu ayrıntıya kadar inceleyecek vs ben birşey giydiğimde dekolte kısa eğer ki yerine göre değilse ortam onu eger gerektirmiyorsa giydirmeyecek daha sonra bir mekana gittiğimizde kapıdan girdiğimizde ortama bir göz atacak hani etraftaki erkeklere şu izlenimi verecek '' Bu yanımdaki benim bu benim sevgilim bakarsan sonucunu düşün '' izlenimini verecek o yanımdayken kimse bakamayacak bizim Türk erkekleri farklı çünkü genel konuşmuyorum bazılar :) bunun gibi bir çok yani o yüzden herşeye evet tamam olur diyen bir sevgili bana göre değil :)
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vallahi benim istediğim şu; Erkek olan sahiplenecek karşısındakinin kendi için değerli olduğunu hissettirecek ama öyle tamam aşkım oldu aşkım vs demeyecek. Hem her şekilde erkek kendi ailesinin yanında bile sevdiğinin gözlerinin içine bakacak. Sert de olacak kuralcı da olacak ama sevdiğinin de dediklerini de düşünerek karar verip tamam olsun diyecek. Öyle ne o taraflı ne bu taraflı olacak hayatta sadece sevdiği olduğunu ve onunla herşeyini yaşamını sürdürmesini gerektiğini hissedirecek. Sevdiğinin sevdiklerini sevecek ve ne sinirli ne de yumuşak olacak. Her zaman destek veren, sevdiğini her daim kurtaran olacak vs vs vs. ama böyle biri olmadığı için sanırım hepsi boş. Öyle işte...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Kredi kartını veren erkek kızlar için candır... her zaman tabi demesini isterler...
Özellikel parayı ve alışverişi kızlar çok sever bu yüzden kredi kartını veren erkek romantik erkektir kızlar için...
örnek konuşma:
Kız: kredi kartını verir misin aşkım?
Erkek: Tabi aşkım...
Kız: Ay çok tatlısın yaa.
Erkek: Teşekkür ederim aşkımm.
Kız: oyy romantik erkeğim benim...
Erkek: Sende benim Bitanemsin...00 Yorumla
Valla brnim manita biliyor neye kizip kizmiyacağimi bu durumda aksi bişe yapmadiği için herseye tamam demiş oluyorum ama kesinlikle o bana yön veremez tersim pistir :) manitanin babasi bizim durumu öğrendi İzmir bayrakli çarşida beni sorunca abi bebek yüzlü katil demişler adam kizini benden kaçirmaya calisiyor simdi :) ahahahahahahh biraz var kafada malum
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
407
Cevap
43Cevap
Tabikii hayır o ne öylee erkek dediğinin bir ağirliği olur burada kastım maçoluk değil tabiki, ama biz kızların hoşuna giden kısmı da bu hayırı evet yaptırmak hani emekleyen bir bebeğin yüksek bir kanepeye tırmandiğinda büyüük bir başariya imza atmiş gibi hissetmesi mutluluğu oluşuyor o zaman, erkeklerde de nasil kolay elde edilen kızlara karşi bir hevesleri düşüyosa bu da onun gibi herşeye tamam diceksen bile dur düşün diret kibar ve nazikçe kırmadan diret savaştır onu sonra tamam dersen onun gözündeki değerinde bin kat artar :)
00 Yorumlabazı kızlar her şeye tamam diyen erkeklerden hoşlanıyor ama zaman geçtikçe onun her şeyi gözüne batar oluyor sahta geliyor insana l*n bu ben yokken ne b*k yiyor sorusunu sorduruyor insana böyle ilişki uzun sürmez işine karışan erkeğin ise ömrü daha uzundur ilişkide başta hoşumuza gider bizim böyle erkekler hava atarız onlarla mesela gelemem tatlım sevgilim oraya gitmemi istemiyor deriz pek samimi olmadığımız hatta ara ara nefret ettiğimiz kızlara sonra ne mi olur bu erkek gözümüzde bildiğin öküze dönüşür bu süreçte sevdiysek bu öküzü alışırız her şeyine en yakın arkadaşımıza ara ara şikayet etsekte kalbimiz bu öküz için çitlerle çevrili alp dağlarıdır gitmesine izin vermeyiz ben sana anlattım sana kalmış gerisi bebişim
00 Yorumla
+1 yılO ne yaaaa vıcık vıcık... iyyyy erkek dedigin gerektıgınde korumasını bılecek. Yalnısını dogruya crvırmesınde yardım edecek gerektıgınde omzuna atıp goturmeyı gılecek... ama gerektıgınde cocuk gıbı sevdıgının askına sıgınacak koynuna sokulacak... yoksa tabi aşkım tama aşkım sen nasıl ıstersen aşkım bu neee yaaaa erkekmı... ben oylesıne erkem demem valla
02 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen
+1 yılNiye her şeye evet desin? O zaman kendine kas bir karakteri yok demektir, ot gibi yaşıyordur. İşime karışmasını da istemem. Normal bir insan olsun işte, işime karışmasın ama her şeye de evet demesin, yeter ki makul olsun. Benim yaptığım bir şeye karşı çıkacaksa bunu bana sakin ve mantıklı bir şekilde nedenleri ile açıklasın. Bu işime karışmak değil, fikrini sunmaktır. İki medeni insanın yapacağı gibi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. O ne öyle bee? Öyle bişey istesem kendime uşak tutarım. Erkek dediğin kıskanacak, bazen kısıtlayacak, karışacak sana, onun da görüşü fikri olacak, yerine göre kırmadan belirtecek, dozunda davranacak. Herşeye hayır diye atlamayacak ama hayır demesini de evet demesini de bilecek.
00 Yorumla
+1 yılHer söze tamam diyecekse bu adamın fikri nerede? Yeri gelir tamam der yeri gelir masaya yumruğunu vurur. Her şeye tamam diyen evlat olsa sevilmez. Zaten oğlu her şeye tamam diyen anne evladını sevemez, kızın her dediğine tamam diyor diye trip atar valla.
00 YorumlaSana kucuk bir tavsiyem :) Kizlar boyle bunlari cok ister tamam aşkım tabi aşkım gibi ama isine de karismasini da sever mesela erkeklerin oldugu yerden gecme sakin deyip unlem koymaniz aslinda onu mutlu eder cunku kadinlar kiksanilmayi sever :) Ve sozunu tutan erkekleri de sever :)
00 Yorumlaher konuda fikrini belirtmeli istemedigi biseye hayir dediginde eger ben onu yapmadigimda bisey kaybetmiyosam sozunu dinlerim zaten ama sacma sapan seylere hayir dersede kavga ederiz yani boyle seylerde iliskide birbirinize verdiginiz saygi onemli ozgurlugu kisitlamak ve kiskanmak arasinda cok ince bir cizgi var
00 YorumlaYerine göre, "peki, olur" ya da "tamam aşkım" ya da "sen bilirsin " diyeni. Yeri geldiğinde de gercek bir erkek gibi ağırlığını koyup sözünü dinletmeyi bileni ve biraz karışıp kıskanan 'ı.:)
40 Yorumla
+1 yılhayır tabiki de herşeye tamam diyen bir erkek katlanılmaz oluur :( öncelikle her insan herşeye tamam diyemez bir erkek arkadaşında sana karışması koruyup kollaması kıskanması kızlarn kendini güvende hissetmesini sağlar. şahsen sevgilim herşeye karışmaz ama bazı şeylerden çok rahatsız olur haklı olarak ideal sevgili işte çok seviyorum huylarını
00 Yorumla
+1 yılIkisini de isteme. Insan gbi davransn ya. Cok seymi istyrz. Bazi durumlarda bakiyoki durum kötüye godiyo tamam askm der alttan alir. Bazi durunlarda sen burada yanlış yapiyosun der karışır yani karsi tarafta haklsn veya hayr ben boyle dusunuyrm der. Tartsma olabilir bunlar konusma seklnde de olabilir. Yani insan gbi olabilir =) ama karsmak veya hersey e tamam demek cok itici oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Mantikli sozlerime tamam diyip gereksiz olanlarda fikrini belirten olsun benimki.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aksinee. Bana karisan yapmicaksinn fien maço erkek daha cok hoşuma gidioo cunkuu karisann seni dusunen erkek seni gercekten seviyo ve onemsiyodurr. Bole bana yapmicaksinn deyince gidip dudgina yapisip. Sen ne istersen yaparimm flnn derimm beee. Ama herseyede hayir demesin tabikide fazla hayir dersedee. Gotune tekme cok sıkarr.
00 Yorumladün karşılaştığım bir olayı aktarayım. erkek mağazadan alacağı ufak kek için kızdan izin istiyor ve kız onun almasına müsade etmedi. aldığı keki elinden çekiştirerek yerine bıraktırdı. dışarıdan birisi olarak o an müdehale edesim geldi.
abi bu şekilde olmayın lütfen.01 Yorumla- +1 yıl
ahgdh diyete sokmuş demek ki sevgilisini
+1 yılHayır bir ilişki tek taraflı olmamalıdır. Birbirimize saygı duymak zorundayız. Hoşuna gitmediği davranışı dile getirmeli ki hatam varsa düzelteyim bunu kalp kırmadan yapabilir ancak kılıbık olmasın mümkünse
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana guvendigi icin ve sevdigi icin tamam diyen erkek isterim. Ama bu demek degil ki erkek gibi erkek istemem. Gayet maskulen olup yine de sevdigi ve guvendigi icin tamam desin tabiki. Ama bazen kizlar sacmalar onu da bilsin anlayisli sekilde reddetsin bana da guzelce aciklasin. Sevgilim zaten tam boyle cok sansliym :)
00 Yorumlainsanın kendi öözgür iradesi olmalı bence kadın için de erkek içinde geçerli bu kafasına yatmayıp da tamam diyosa o erkek dangoz düşünmeyen biridir zatenpek zeki de değilllerdir. zeki olmayan erkekler de seksi değildir.
00 YorumlaHerşeye tamam diyen bir erkegin ağırlığı olmaz ki. Herseyede karismayacaka tabi. Kararlarima dogruluguna gore karisacak. Bazi durumlarda anlayisla karsilayacak bir kadinin yerini bilecek bir sevgili es isterim ben.
00 Yorumla
+1 yılHayir tabikide, ayari tutursun yeter :) nerde hangi konuda ne kadar karismasi konuya el atmasi mudahele etmesi gerektigini bilmeli benim erkegim, yeri geldiginde elini masaya vurucak yeri geldiginde elimden tutup bana destek olucak :)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle bir tip bana göre değil hött dedi mi korkacağim biri olmalı bana liderlik etmeli, karısmalı, kıskanmalı yeri geldi mi kavga çıkarmalı. Ne o öyle tamam aşkim tabi bebegim iyyyk öyle erkek mi olur l*n onun içine top kaçmiş :)
00 Yorumla
+1 yılÇok genellememek gerek. Bazen kızlar (yani tanıdığım kızlardan bir çoğu) kendisine sahip çıkıldığını bilmek ister. Bu yüzden burnunu sokuyormuş , maydanoz oluyormuş gibi değil de ona değer verdiğini hissettirerek "hayır" dersen daha iyi olur bence. Ama "evet" denilmesi de bir hayli hoşlarına gider.
10 Yorumla
+1 yılHerşeye evet diyen erkek ılıktır. bir kere "aşkım" kelimesinden nefret ediyorum vıcık vıcık. Ben olgun ağırbaşlı höt dedimi susacağım erkeklerden hoşlanıyorum tabii şuana kadar karsıma çıkmadı o yüzden 2 senedir sapım karşim :)
00 Yorumlaaslında tam olarak ikisinide değil çünkü çok karışırsan onu sıkarsın ama herşeye tamam dersende hem pısırık gibi görünür ve tüm ipleri onun eline verirsin kararında olmak en iyisi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. sonu nereye gidecek? :)
https://www.youtube.com/watch?v=rs2z43tfGfM10 Yorumlavalla erkek dediğin elini masaya vuracak ben kılıbıkları sevmiyorum herşeyime karışacak sözünden çıkmayacağım birini istiyorum
12 Yorumla
+1 yılBen beni yöneten biri olsun ısterım yol gosteren. Ağrlığı olmalı cogu kez onun sözu gecmelı ama kırmadan ıncıtmeden yapmalı butun bunları tabı askım tamam askım dıyen erkekle olamam ben..
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkeği ne yapayım onun yerine robot alırım daha iyi D:
Erkek dediğin yeri geldiğinde kızar yeri geldiğinde över yeri geldiğinde izin verir veya vermez. O ne öyle ''tmm aşqm" resmen trip yahu:D00 YorumlaO bizim ruh halimize göre değişir ya :D Bazen sinirli oluyoruz diretiyoruz onları kabul et ama bazen de sırf denemek için soruyoruz evet dersen bitersin uyanık olman gerek :D
00 Yorumla
+1 yılHerşeye tamam diyen erkek bir süre sonra sıkar kadını. Erkek ilişkiye yön vermeli bence. Aynı şekilde sözünü dinletmeli tabiiki kadın kendi istediğinin yapılmasını ister ama kadınlar içten içe de yönlendirilmek arzusundadır.
00 Yorumla
+1 yılYerine göre tamam dicek. Herşeye de tamam dememeli erkek, hayır diyip bir beni susturmalı. Ama asla kabakuvvet kullanmamalı. Yani adam gibi adam olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
kezbansın sanırım
- +1 yıl
Senin kadar olamam :)
+1 yılSıkılırım bir süre sonra, ilk baş güzel gelir ama hep aynı maratonda olan insandan kim sıkılmazki.
elbette mütevazi erkek herzaman öndedir ama aşırıya kaçmak onu yavaşlatır...00 YorumlaTabii ki her şeye "evet , olur aşkım" diyen birini istemez. Kişinin kendi görüşlerini de paylaşmasını ister. Yoksa ilişkiyi hafife aldığını düşünebilir.
Ama zevk meselesi bu ; Öyle seven de var böyle seven de.00 Yorumla
+1 yılTabikide erkek dediğin başka söz bulamadım ama pısırık olmalı. Pısırıktan kastım ben yanımda baskın bir karakter istemem. Esegi saglam kaziga baglamak lazım derler ya bunuda o hesaptan dusunuyorum
00 YorumlaKesinlikle kızlar herseye tamam diyen erkeği sevmez. Herşeye karisani da. Nerde ne zaman Hayır nerde ne zaman evet diyeceğini bilen erkeklerdir kızlar için ideal olan.
00 YorumlaKesinlikle hayir:) karismak da demeyelimde fikir beyan etmek. bziim insanlarimiz neden bunun dengesini bir turlu kuramiyor anlamiyorum. yerinde konusmak yerinde hareket etmek onemlidir. hem karsnda kim olursa olsun kendi kisiligndn taviz verip nasil kafa sallayablrsnki ya da nereye kadar dayanirsin kopruyu gecene kadar mi.
00 Yorumlatabıkı hayır kım severkı boyle bırseyı erkek kız farketmez bunda
konusmasında cevaplarında davranslrınla dusundurcek adam ;)
sevılır yanı ne tamam dıcek ne ısıme karıscak ortası :)00 YorumlaHer şeye tamam diyen erkek istemem ben açıkçası. Kendi görüşlerini de paylaşabilmeli karşımdaki. Ayrıca hata yaptığımı düşündüğü konularda uyarmalı. Ama tabi her konuda da karışılmaz. Her şeyin bir sınırı olduğunu ve aradaki dengeyi sağlayabilmeli.
00 Yorumla
+1 yılÖyle birşey yoktur tamam kızlar zarif kibar erkekleri ve her istediğini yapan erkekleri sevebilir ama bu bir o kadarda bir süre sonra o kızıda sıkar o nedenle erkek dediğin bazı durumlarda da ağırlığını koyucak biraz maço olucak ama kibar olanlarından 😊
00 Yorumla
+1 yılYErine göre değişirr.. beni dinlemesi güzell ama yeri geldiğinde de kıskanıp işime karışması.. - bunu giyemezsinn - - hayır onun yaına gitme - gibi karışmaları hoşşturr bencee..
00 Yorumlakızlar yeri geldiğinde sözünü dinleyen erkek yeri geldiğinde de sert bir erkek ister yaniii zamanı geldiğinde ikiside olacaksın (ama bence olduğun gibi davran kimse seni değiştirmesin)
00 Yorumlahayır her şeye tamam diyen erkek asla istemezler. Gerektiğinde hayır diyip üstün çıkmanız lazım. Bu bence kadınları sehiplendiğiniz anlamına da gelir. Ama tabiki de aşırı derecede ısrar ediyosa tamam demeniz tavsiye edilir. Zira biz kızları biliyorsunuz. Ortalığı yıkabiliriz :D
00 YorumlaYeri geldiğinde bizleri anlaycak onaylayacak yeri geldiğinde yumruğunu masaya vurup'o kadar' diyebilecek bir erkek olmalı.
Ama neredeeeee hayaller tabii :P00 Yorumlaölçülüü olsunn.. yeri gelicee sahiplenip kıskanıp korumasını bilecek. bir yere gidiyorum diyorsam gitt demek yerinee saat kaçta gidiyoruzz ben götürücem diyecek.. iştee böylee erkek lazım.
00 Yorumlagörüşlerimiz uysun iyi anlaşalım falan isterim ama herşeye tamam da demesin ne o öyle robot gibi. bir görüşü bir kişiliği olsun, ilişkiyi kontrol etmesini bilsin en azından.
00 YorumlaADAM gıbı adam ister, önüne gelene tatlı, önüne gelene yılısan sevmez hadi iyi gunler
20 YorumlaHerşeye tamam demeyecek tabikide her şeye de karışmayacak insanı diken üstünde tutmayacak her yaptigina bir hata bulmayacak kendi olacak sevdiginin yaninda oldugu gibi olacak sevdiginin de onun yaninda oldugu gibi olmasini saglayacak
00 YorumlaHayir tabii ki. Erkek herseye tamam derse biz kizlar olarak çıldırtmaya calisir olmicak seyler isteriz! Erkek dediginin duruşu net, namus nedir bilen, gerektiginde baba gibi, her soylenene tamam diyemeyen biri olmali.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılFikirsiz, sepet kafalı adamı ne yapayım hele de ben!
30 Yorumla ikiside değil. yarı maço olcak, o ne öyle herşeye tamam diyen, süs eşya gibi. yeri geldiğinde karışan, ağır birisi ideal bence
00 YorumlaBir erkek kendisi olmalıdır yani her iki tarafta. her işine tamam demesi değil. iyi olana tamam kötü olana hayır demesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılOne öyle ya çok sıkıcı -_- erkek dediğin sözünü geçirecek kadınına herseye tamam aşkım tamam aşkım la olmuyor o işler
00 YorumlaHer seyi yerinde yapmali Hani karsi ciktigini falan belirtsin. Her dedigime tamam diyen birini istesem usak falan tutardim ;w;
00 Yorumla
+1 yılİkisini de istemem.
Her dediğime tamam diyen kılıbık erkeklerden nefret ederim. İşime de karışmasın maydonazlardan nefret ederim!!!00 YorumlaBence erkek biraz sert mizacli olcak. Öyle incik cincik cıvık cıvık tamam tamam ne. Kendi fikri olcak ki bana değer verdiğini anliyim. Erkek biraz yönlendirici olmali bana göre
00 YorumlaMaço erkek candır gerisi heyecandır :b öyle herşeye tamam bebeğim sen nasıl istersen aşkım agucuk bugucuk tipler çok itici oluyorlar bence :(
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de hayır açıkçası benim istediğim erkek bana yön verebilcek gerektiğinde beni uyarabilcek biri olması gerekli
00 Yorumla
+1 yılBen her seye tamam deyeni istemem sahsen. Kendi fikri olmali ve asiriya kacmiyacak derecede bana karismali
00 Yorumlasırf tamam demek için tamam demesin tabikide yerii geldiğinde zamanını bildiğinde tamam denilecek seylere tamam desin :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılBizler kukla istemiyoruz ya da kurulacak da oyuncak istemiyoruz. Bizler bizi düşünen ve sırf değer verdiği için aynı fikirde olabilecek birini istiyoruz.
00 Yorumla Tamam diyen erkek ama şöyle:
özellikle duracağı yeri bilmek önemli, kimse herşeye de "tamam"
Diyeni zaten istemez, ama bir ölçü de olmalı yani.00 Yorumla- Devamını Gör (390)
Devamını Gör(435)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası