2 senelik ilişkimiz var Bir sene boyunca hep kavga ile geçti suçlu olmadığın zamanlar bile kendime hep suçlu gibi hissettim Yapmadığım bir yanlış bile hep bana yüklendi sonra çevrem daralmaya başladı onun yüzünden beraber büyüdüğümüz kundaktan beri arkadaşım olan 21 senelik arkadaşımı kaybettim Sonra çevremi daha da daralttı Kız arkadaşlarımla aram açıldı kimse kız erkek arkadaş olamaz demesin bir tane vardı yine Hem o 21 senelik Arkadaşımın nişanlısı hem de yine beraber büyüdüğümüz 13 senelik arkadaşım... sonra bütün arkadaşlarım gitti sonra Ailemle aram açılmaya başladı eski muhabbetim daraldı bir daha daraldı Bir daha da daraldı beni Sadece kendine ait yaptı Eskiden neşeli sosyal Çalışkan olan ben 2 sene içerisinde bütün Işığım Söndü ama öyle bir şey ki kendine bağladı Hani ayrıl diyorsunuz belki bana ama emin olun ne ayrılan bildin ne de mutlu olabildim ya da mutlu olduğumu zannettim. ..
Ayrılırdık Ama öyle basit bir şey değil büyük meseleler, atıyorum yanımdan araba geçti kimin arabasında geziyorsun? dışarıya çıktım niye erkekleri kesiyorsun? makyaj yapıyorum Kendine kime beğendireceksin? kısa giyen biri değilim ama sıfır kollu giydiğin zaman bile niye erkeklere kendini gösterme derdindesin? gibi.. Mesela amcamların evine gidiyorum şehir dışına tabii seneler sonra bir arada olmuşuz hani Özlem gidereceğiz vesaire Orada bile bıaçamıyor beni. telefonu açamıyorum mesela amcam yanımda ya da kuzenlerim yanımda falan Hemen trip yapar "Arama bir daha ", ondan sonra yazardı ki "ben birkaç gün yokum" ... hani anlardım ki ben bana trip attı küstü kesin ayrılacak sonra o günümü bile zehir ederdi. Amcamın kızıyla giderdik bir sahile otururduk kafamız dağıtsın diye çünkü 4 senedir neredeyse hiç bir araya gelememişiz , Orada bile 50 kere arardı görüntülü arardı Ben etrafa bakarken sahile bakarken "erkeklerimi kesiyorsun " derdi
.. daha neler neler...
sonra beni yaptığı pis işlere alet etmeye başladı inancım dinim hepsine karışmaya başladı. Hayat enerjim bitti tükendi şu an sadece onun elinde bir kuklayayım. O ne derse nasıl yaşamamı isterse o şekildeyim. Gel derse gelirim git derse gidemem bile Çünkü bu sefer tehditler başlar tehditler bir süre sonra son bulur. Ama sağdan soldan arayışlar başlar bahanelerle yazmalar Başlar sonra sırf egosunu tatmin etmek için hakaret eder bazen ama telefona bakmamam veya mesela engellemem mümkün değil tehdit eder çünkü.
ben de elinde kukla oldum artık.
bu ilişkiyi istemiyorum uzun zamandır da ayrılmak istiyorum gerçek anlamda ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ruh sağlığım bozuldu sosyal sağlığım bilmiyorum adına ne denir her şeyim bozuldu. Ben ben Mahvoldum benim hayatımı Işığımı Söndürdü
Bugün Hatta onun konusu açıldı bana dedi ki ben senin ağlamana seviyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer