bana hep sanane fılan dıyo hanı umursamıyo hıc bısıyı yardım edın :((
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durumdayım yıllardır. istemediğim bir çok şeyi yapmak zorunda kalıyorum aman kırılmasın ama üzülmesin. dışarı arkadaşlarımla çıkıp iki kadeh bir şey içemiyorum üzülür diye. kızlarla tanışıyorum arkadaşlık etme istiyorum üzülür diye geri çekiliyorum. yıllardır böyle o üzülmesin diye kendimden ödün veriyorum ama yetmiyor hiç bir zaman, üzülecek kırılacak darılacak trip atacak birşey buluyor. ağırlığını baştan koy yoksa kendini tüketir durursun. olmuyorsada ayrıl gitsin. sen niye ayrılmıyorsun dersen seviyorum ama yine kırılacak üzülecek diye korkuyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle işte aynı durumdayım içki içmekten bıle uzaklastım kızları degıl herkeze yol verdım ayrılmak ıstemıyorum ayrılsamda ya benı ozlerde aglar uzulur dıe dusunuyorum. sss
Cevap sahibi+1 yılsende çok ağlarsın benim benim gibi. sen, ben , biz ve bizim gibiler olduktan sonra semer vuran çok olur. bak bak saçmalığa bak bütün arkadaş çevremden uzaklaştırdı sonra ne dese beğenirsin senin neden hiç arkadaşın yok diyo :)))
Soran+1 yılaynen öyle valla bak
Soran+1 yılben dıyorum senın ıcın yol verdım dıyo ben oylemı yap dedım dıyo böyle agzına kurekle vurasım gelıyo :D
Cevap sahibi+1 yılbak saat gecenin bilmem kaçı sabah olmuş insanlar bu saatte uyur demi biz tartıştık, daha doğrusu tribi attı yine. artık umursayamıyorum bile üzülme kırılma duygularım köreldi. az kaldı yeter diyecem sözler verdik yüzük taktık ama dayanamıyorum artık.
En İyi Cevaplar
Fazla İplemeyeceksin Kardeşim. ;) Bir Kadını ne kadar umursarsan o kadar ağzına sıçar ne kadar umursamaz isen o kadar sana gelir. ha gelmezsede yoluna bakar ;) zaten ilişkiden çıkmış. bir gün yüzüne karşı bas tekmeyi öyle davrandığı birgün. SİKTİR GİT dön arkanı de. kimle mutlu olmak istiyorsan de. o sana yapmadan sen ona yap ki 2 gün sonra üzülen sen olma.
04 Yorumla
Soran+1 yılvalla bundan oncekılere hep böyle yaptım ama buna yapamıyorum cok sevıyorum başkn :/
Soran+1 yılbır caresı yok mu pekı
+1 yılSorun ne söyliyim. Sen kesin onun ağzının içine bakıyosun , onu kıramıyosun , o ne derse o oluyo. Ne bilim ilişkinin ipleri onun elinde gibi davranıyo , sende onun mutluluğu için susuyosun. Yanlış yapıyosun. bir kıza ilk önce hoş gelir bu davranışlar , sonra karşısındaki kişiyi beğenmemeye başlarlar. Karşılarında sert biri olsun isterler. Onun kararlarına karşı çıkacak onu umursamayacak. Çünkü kabul edelim ki kızlarda kaçan kovalanır mantığı çok. Kaybetmek istemiyosan umursama birazcık değersiz hissettir. Yoksa yakında biter ilşkiniz.
012 Yorumla
Soran+1 yılbundan sonra öyle olurum tesekkurler :))
- +1 yıl
rica ederim :)
Soran+1 yılşimdi senın bu dedıklerını ben bıraz abartılı yapıcam sorun olurmu :)
- +1 yıl
Valla abartılı yap. hızlı şekilde ilişkini kurtar. Keşke biri de benim sevgilime bunları dese. Bizde bitiyoruz yavs yavas...
Soran+1 yılinşallah duzelır sızınkıde mesela yarın bulusucaz nasıl davranım. d
- +1 yıl
umursamaz ol. onun yaptıklarının aynısını ona yap. senin sesini bastırmasına izin verme. masaya yumruğu vuran taraf ol yani :))) ona gidersen git sinyalini ver. o seni kaybetmekten korktuğu vakit tamamdır.
Soran+1 yılvalla masaya vuruyorum sıkıntı yok :DD gıdersen gıt tamam :D
- +1 yıl
Sakın ama sakın onun ağzının içine bakma. Onun istedikleri umrunda olmasın bir süre. Sana burdan murat dalkılıç-bi hayli videosunu öneriyorum :DD
Soran+1 yılhahaha o vıdeoyu bırısı daha önermişti :D
- +1 yıl
bence izlemelisin :) fikir oluşturur :)
Soran+1 yılizledım zaten vucut yapıyo fılan D:D
Soran+1 yılbenım ıhtıyacım yokkı 7 yıllık judocuyum :D
+1 yılSakin bir günde alıp karşına konuşmanı tavsiye ederim. Ne kadar kırıldığını anlat ona doğru bir şekilde. Laftan anlıyorsa hatasının farkına varacaktır. Konuşarak her şey halledilir, halledemiyorsanız birbirinizi daha fazla üzmeden ilişkiye son verin.
09 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye son veremıyorum ıste sorun orda cok sevıyorum :S
- +1 yıl
Tamam al karşına konuş.
Soran+1 yılne dıcem :p
- +1 yıl
En ufak bir kavgada neden tavırlarını değiştiriyorsun diye sor. Belki sinirlilik halidir bilemiyorum ama sürekli oluyormuş dediğine göre.
Kırıldığını söyle işte eger bunu da umursamazsa artık gerisini sen düşün ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin onunla yaşayan sensin.
Soran+1 yılkavga ederken bı anda sınırlenıyo bende sınır hastasıyım zaten dırek patlıyoruz
- +1 yıl
Baya hararetli bir ilişki, kolay gelsin ne diyim.
Soran+1 yılhaha tesekkurler bıde onun hatasını anlayıp ozur dılemesı ıcın ne yapamam lazım pekı
- +1 yıl
Hatasını ona anlatacaksın dediğim gibi ne var ne yoksa içinde, dokeceksin anlatacaksın. Triplenerek olmaz bu işler fark ettiremezsin. Soyleyeceksin bu şekilde davrandiginda üzülüyorum diue
Soran+1 yılanladım tesekkurler takıpteyım senı :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
8Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. En sevmediğim şeydir ole sanane defol git gibi sözler ve umursanmamak beni umursamayani ben hiç umursamam o bana defol git der ben onu sie ederim sanane dediği zaman doğru banane der gene sie ederim kalbini kırıyorsa gönder gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılolgun insanlar hep haklı çıkar :)
Soran+1 yılkatılıyorum
Yaa aslında bende böyleydim. S sevgilime karsı ufacık birşeyde bir anda sinirlenip böyle olabılıyorım ve sonradan uzulup bellı etmiyodum yanı sen üstüne kesınlıkle düş umursamazaan gıder o sonradan hatasını anlar dile getirir.
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla yoruldum bende :/ bıktım ama çok sevıyorum bırakamıyorum
Soran+1 yılvalla bı kere kavga ettık senı sevmıyorum dedı bende her yerden engelledım sonra nasıl yaptıysa yıne barıstık :D
Kardeşim böyle bir kızla 5 yıl cıktım sonu iyi bitmiyor ağzına ediyor benden demesi uzak dur daha fazla kaptırma kendini.
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapıcam peki
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yıltesekkurler
yakışmıyor sana bir kızın kölesi olmak. gerekirse vur yumruğu gözüne aklı başına gelsin. ona kimin patron olduğunu göster. hadi aslanım göreyim seni
01 Yorumla
Soran+1 yılabı zaten dövüş sporlarıyla ugrasıyorum fazla gitmesin :D
Tabiki de dediğini yaparak. git ve ne ara ne sor birdaha kız mı yok. kaba saba insanla uğraşmak neden?
13 Yorumla
Soran+1 yılSevıyorum ama
Soran+1 yılaglamadımkı sadece yardım ıstedım
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Saygisizlik yapma boyle iliski mi olur cok terbiyrsizsin de ayril.
07 Yorumla
Soran+1 yılbaşka çözüm yok yani ayrılık dıyosun :/
Soran+1 yılşimdi ne desem askerlık fılanda var daha ://
Soran+1 yılyarın bulusucaz nasıl davranım pekı?
Soran+1 yılsadece bu kadarmı yoksa sogukmu davranım
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeki agzina sicarim böyle iliskinin, iyi bir iliskimiz olmasi icin saygiyi on planda tutmamiz lazim boyle iliskimi olur kendine gel de.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılüstesinden gelmek istiyorsan ayrıl gitsin aynısını ben yaşadım sabrettim sabrettim sonunda bana öyle bir kazık attı ki gitti başkasıyla nişanlandı :)
01 Yorumla
Soran+1 yıloyy :/
+1 yılHata yaptığınin farkında değil zaman tanı.
03 Yorumla
Soran+1 yıl9 ay tanıdım aslında :(
- +1 yıl
18yaşındaki insanlar 9ayda birbirini tanımaz. Yani bir şeylerin çok iyi farkında olmazlar. Seviyorsan çabala ama yok diyorsan ayrıl. malum millet sevgili diye mumla geziyor.
Soran+1 yılvalla ben cok asıgım o ayrı ama 1.91 boyum var ela gözluyum sporcuyum bulmak zor degıl ama sevmek zorr
+1 yılKaldımı l*n böyle düşünceli sevgili artık
035 Yorumla
Soran+1 yılbenn :(
- +1 yıl
Sen hariç kendim için
Soran+1 yılhmm
- +1 yıl
Sevgilimi ayarlıyacan knk bana hımm dedin yaa
Soran+1 yılolabılır knk :)
Soran+1 yılnerde oturuyosun fılan sana yakın arkadaşım var mı bakalaım. d
- +1 yıl
kartal
Soran+1 yılçok uzaksın bea ben taksim :D hanı yakın olsan bulara bızım elemanlar cok böyle kıbar dusuncelı
- +1 yıl
Şansına küs desene :(
Soran+1 yılgelırsen buralara bulursun beşkı
- +1 yıl
Boşver herşeyin bir ilki vardır. Bakalım benim ilk sevgilim kim olacak. :(
Soran+1 yılilk se en ıyısını bul bence benım tavsıyemle degıl kendı ıstedıgınle ama ıstedıgın olsun ınsallah
- +1 yıl
Ben ilk ilişkim olacağı için önce sanaldan takılıyorum ilişkim sağlam başlasın diye
Soran+1 yılsanal iyi degıldır aslında ama secım senın tabıkı
- +1 yıl
Ben erkeklerle sevgiliolmuyorum gerçi bikerem oldu ama çocuk işi ciddiye bindirmeye kalkıştı. Çok efendi ve iyiydi ama olmazdı yanii. Off kafam duman bugün yine konudan konuya atlıyorum.
Soran+1 yılkonu konu gezıyoruz işte ne guzel :))
- +1 yıl
Bak magazin konusu açarsam donk kalırsın ama: D
Soran+1 yıldinliyorum :)
Soran+1 yılzaten saat 07.11 oldu geceden kalmayım :) kafamda dumanlı hem dagalmıs olur bıraz
- +1 yıl
Ama magazin dinlemedim kaç gündür haksızlık yaa
Soran+1 yılben hiç konuşmam normalde :)
- +1 yıl
Bidakka hap içip gelcem...
Soran+1 yıltamam beklıyorum
Soran+1 yılgeçmiş olsun bu arada hasta degılsın umarım
- +1 yıl
Depresyon hapı içicem depresyona girdim sayende: D şaka şaka levotiron içicem -_-
Soran+1 yılneden kullanıyosunkı :/
- +1 yıl
Annem yüzünden ben den hamile kalmadan önce guatr dan ameliyat olmuş annem o zamanlar levotiron kullanmamış mal doktor söylememiş o yüzden beni de etkiledi AMA allahtan geçiçi değil ileride benim çocuklarımı kurtardı All h
Soran+1 yılgeçmiş olsun inşallah sorun yaşamazsın
- +1 yıl
Ben sacimi boyaticam yaa
Soran+1 yılhangi renk ki
- +1 yıl
Kumral sarı ve acik kumral bir renk bende cozemedim dogal oldugu icin
Soran+1 yılanladım hangı renk yapıcaksın peki
Soran+1 yılaslında kumral iyi bence dokunma :)
- +1 yıl
Ablam benim sac rengime bkoyadi herkes hasta sanmis bu kadar kkotu yani
Soran+1 yılhmm anladım neyse ben senden ızın ıstıyorum cıkayım saat 10 da işe gıdıcemm gelınce konusuruz
sende onu umursama ollsun biitsin
036 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım mesela
- +1 yıl
çok mu ileri gidiyo kavga ederken kapa teli suratına hiç cevap verme bu ona çok koyar yanındayken sana hakeret ettiğinde ya da bağırdığında falan çek git yanından onsuzda yaşayabileceğinin sinyalini ver ona bağlandıysan eğer ya da çok seviyosan belli etme çünükü biz kızlar severiz erkeği peşimizden koşturmayı trip atmayı dediğim gibi buna izin verme snra sen değersiz olursun bir günde ben sıkıldım der çeker gider üzülen sen olursun. kendimden biliyorum
Soran+1 yılbundan sonra kavga etmek yok ozaman baktım laf edıyo senınlemı ugrasıcam dıım kapatım :D
Soran+1 yılmantıklı
Soran+1 yılçözmek ıcın bana kıtap olsan :/ hanı anlatsan bana herseyı :(( yardımm et bu arkadaşa
Soran+1 yılsadece bumu yanı kızların anatomısı :DD
Soran+1 yılhepsını anlatsana :P mesela suçlu hıssetmesı gerekıyo bazen gelıp ozur dılemesı ıcın ne yapmam lazım :) exper 1 ım gunde 2 soru hakkım var
- +1 yıl
üzgün dur ama ağzını açıp bişey deme yüz verme ana kural bu tamam mı cool olucaksın arkadaşım :) o hala konunun üstüne gitmeye devam ederse ve seni suçlarsa konu uzatmak istemiyorum de tanışmak istemiyorum senle de yoksa kırıcı olucam de soğuk davran barışmak istediğinde hemen yumuşama kırıldığını belli et ona falan
Soran+1 yılanladım teşekküür ederım :)
Soran+1 yılGecen gun gelmıs sakalların fılan da uzadı bensız sokaga cıkma nolur dıyodu bu acaba isteyerekmı söyledı laf olsun dıyemı anlayamadım
Soran+1 yılhanı hep bunu ıyo bakanın cok olur fılan dıyo ben senın yanında cırkın kalıyorum fılan dıo dıyorumsende guzelsın ama ınanmıyo :/
Soran+1 yılanladım tesekkurler :))
Soran+1 yıltakip edıcektım olmadı neyse senı bulurum heralde bı sekılde bu sıteden bı sorunum olursa. D
Soran+1 yılelı ayagı daır olmasa ben sevıyosam camurdan bıle olsa guzeldır bu kadar basıt bu durum ben onu elıyuzu ıcın degıl onu o oldugu ıcın sevıyorum
- +1 yıl
benimde bu tar hatta bu cümlelerin aynısını kuran bir sevgilim vardı bana çok itici geliyodu valla etkilenmiyodum fazla romantiklik bana samimi gelmiyo çünük puta tapar gibi bir insana tapmayın ondan sonraki sevgilimde hiç iltifat etmezdi romantik değildi daha çok hoşuma gidiyodu arada böyle bişeyler demesi. neyse bunlar benim görüşüm aranızı bozarım falan hiç istemem ben böyleyim yani
Soran+1 yılaynısınız kı hepınız hahah :D
Soran+1 yılsen harıç butun kızlar aynı :)
Soran+1 yılkırdıysam özur dılerım ama trıp yemeye bagısıklık yaptım haha :)
Soran+1 yılpetıto aldım 2 kutu sen dusun nasıl asık oldu oda cok sever :D
Soran+1 yıltesekkurler sende mutlu ol inşallah :))
+1 yıl* böyle aşkın ızdırabını..
11 Yorumla
Soran+1 yılnedenki
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Sen hala onunla misin? Yol ver
011 Yorumla
Soran+1 yılbaşka çözüm olmazmıki :(
Soran+1 yılbak bunu ılk dıyen sendın..
Soran+1 yılmesela dıyorumkı gıtme oraya dıyo annemden babadan ızın aldıysam sana gel derım gelmezsen tek gıderım dıyo
Soran+1 yılbende dıyorum aynısını dıyo ben suanda babamın namusuyum dıyorum ılerde benım olucaksın sonucta basına bısı gelse babandan once ben gelırım hep aılem dıyo :/
Soran+1 yılonun hatasını anlayıp ozur dılemesı ıcın ne yapamam lazım pekı
Soran+1 yılanladım takıpteyım ozaman
+1 yıl1 hafta defol git kıymetini anlasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyor o seni herhalde saygı duymadığı kesin
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm..
Defolup gidiceksin kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılya çok seviyosam? :(
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapıştır bir tane ağzına.
03 Yorumla
Soran+1 yılsonra :))
- +1 yıl
Caz yapma de.
Soran+1 yıltamam :))
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılsen de umursama
09 Yorumla
Soran+1 yılolmuyo yapamıyorum merak edıorum naptı ne ettı
- +1 yıl
vay be
kızları topluyorum hemen sevgılını dövelım adam olsun
uzmesın senı :D
Soran+1 yılsaçının 1 telıne zarar gelsın ıstememkı
- +1 yıl
tamam kıskandık gdıyoruz sımdı :(
Soran+1 yılkıskanma yaa ben onu çok sevıyorum valla onun ıcın herseyı göze alırım hatta bı kere bagırdı dıye mudurunu dövmustum. d
- +1 yıl
bunu demeyeydın eyıydı :(
aklıma bısıler geldı ıcım tuhaf oldu
neyse ben bıraz aglayayım
sen takıl genc
ıyı geceler
Soran+1 yılneden aglıcaksın aglama ya ben hıc bı kızın aglamasını istemem
Soran+1 yılama saol sanada ıyı geceler anlatmak istersen mesaj atabılırsın
- +1 yıl
mesaj atmıstım bıle tesekkurler
+1 yılSimartmasaydin
01 Yorumla
Soran+1 yılşımartma demeyelımde çok degermı verdım acaba
Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. O zaman git :D
07 Yorumla
Soran+1 yılgidersem nolucak sonra yıne ben özlicem :/
Soran+1 yılne yapayım peki?
Soran+1 yılhmm mantıklı
+1 yılYoluna bak
02 Yorumla
Soran+1 yılayrıl diyosun :/
Soran+1 yılonun hatasını anlayıp ozur dılemesı ıcın ne yapamam lazım pekı
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle sureklı kavga edıyoruz en ufak bı hatada çok agır şekilde kalbımı kırıyo defol gıt fılan dıyo ne yapmam lazım kızlar nasıl ustesındn gelcm?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler