O an “idare ederim” dediğin ne varsa, sonradan canını yaktı mı? Bazen susmak kolay geliyor ama bedeli ağır oluyor. Merak ediyorum, sen neye sustun?

O an “idare ederim” dediğin ne varsa, sonradan canını yaktı mı? Bazen susmak kolay geliyor ama bedeli ağır oluyor. Merak ediyorum, sen neye sustun?

Bir ev arkadaşım olmuştu. Sorumluluğun s’sini dahi bilmiyordu. Zamanla öğrenir zamanla sorumluluk alır diye alttan alıp idare etmiştim. Ama pişmanım 😁 kız resmen dünyaya yük olarak gelmiş ve yükünü taşıtacağı kişileri alıyormuş hayatına meğer. İyi niyetimin kırılma yaşadığı dönemlerde biriydi maalesef.
Motoruna herkese açık ig sini yazdırdı başta bu ne falan dedim güvenmiyor musun sen bana 4 yıldır sevgiliyiz dedi cart dedi curt dedi tamam dedim mutlu olacaksan yap aldatıldım, bence taviz vermemek lazım ama manipülasyono kanmamak gerek bunun için bence öz saygı en önemlisi öyle olunca yapma dediğin bir şeyi yaparsa çok kolay diktiri çekip peşinden koşturabiliyorsn
Ergen kafasıyla sevgimiz buna yeter, aşk engelleri yıkar geçer diyerek birbirimize denk olmamamıza rağmen ısrarla devam ettirmiştik. E haliyle aşk belli bi vakitten sonra mantığa yeniliyor ve gerçekleri görüyorsun.
Ben en çok sürekli geçiştirilmeye sustuğuma pişmanım 🙃 “Yoğunum, sonra bakarız, halledicez” cümlelerine idare ederim dedim, sonunda kendimi hep ikinci planda buldum 💔 İlişkide öncelik hissetmemek içten içe kemiriyor insanı. Şimdi biri beni sürekli erteliyorsa direkt konuşuyorum. Sen en çok hangi konuda “keşke o an ağzımı açsaydım” diyorsun? 🫶
Cevap
9Cevap
İlişkide bir şeyleri görmezden gelmeyi sevmiyorum, inceliyor ise kopartmayı tercih ediyorum..
Bir kere görmezden gelmek ilişkinin gidişatını kötü etkiler gadası
Pişman değilim.
Geçmiş bir ilişkimde geç dönmelere idare ederim demiştim. Fakat keyfi olduğunu anladığında tamamen iletişimi kestim.
Uzaktayken takındığı garip tavırları idare ederim diye düşünmüştüm.
Ona be dediğimi zanneti diye bana dediki bana 1 daha be deme... bundan
Kendini beğenmişlige eyvallah ettim ama işin sonunda eleman egoistbnarsist çıktı
Profil fotodaki ve sorularda ki karakter kim
Ciddi misin :) yapay zeka ile mi Yapıyorsun bu fotograflari aa ne ilginç renkli bir karaktersin çok sevindim adina
Bunu bende yapacam bir film karakteri yaratmissin bence bu karakter bundan sonra ya blowood ya da Kore dizisi yakışır
Farklı bir Karaktersin çok şanslısın
Şahsına münhasır bir karaktersin ve çok zeki bir kadınsın bence bunlar ziyadesiyle yeterli
burada herkes profesör bilim adamı mafya para babası :) bunca sahte karakterler içinde ışıl ışılsın hep böyle kal cevapların tavırlarınla parlıyorsun
Evet maalesef
Çok şey var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?