Sevgilinizle ilgili falcıya gider misiniz?
Bi arkadaş aldatıldığını bu fal sayesinde öğrenmişti valla. 😀

Sevgilinizle ilgili falcıya gider misiniz?
Bi arkadaş aldatıldığını bu fal sayesinde öğrenmişti valla. 😀

Dostuma bir kere kendim için baktırdım ve şu videonun son sahnesine kadar aynı şeyler kısmen yaşandı fincanı attı elinden çok haklıydı ölebilirdim ölmedim ama yaşıyorum dersem de yalan olur. Faldan o açıdan korkuyorum varlıklar da var denildiği için artı korkum var bu konuya. Baktırmayın👀
Ben bir kere baktırmıştım yaklaşık sekiz ay filan önce ve kadın bana öyle şeyler söylemişti ki ben inanmak istemedim ve doğru da çıktı biliyor musun normalde fala inanan bir insan değilim ama bayağı şaşırtıcıydı bir daha baktırır mıyım asla doğru çıkıyor yine olumsuz bir şey derse kaldıramam
Ben normalde fala inanmıyorum ama bazen de Çok merak ediyorum ama birinden Falcılarla iletişime geçen varlıkların her zaman doğu şekilde yönlendirmediklerini Duymuştum inanmasan bile baktırmanın Evrene kötü enerji gönderdiğini duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabii
Baktırmasına baktırıyorum da hiç istediğim sonuçlar çıkmıyor aşk ilişkisini niyetine diye baktırıyorum başka şeyler çıkıyor yok yol var akrabayla buluşacaksın arkadaşınla tartışmaların olacak vesaire ama hiç istediğim şeyler çıkmıyor aşk ilişkisi nane akrabadan arkadaşlardan koy kıçına gitsin
Cevap
31Cevap
Deli çağlarda yaptık tabi böyle şeyler 😀
fallara inanmadığım için hayır
Fal olayına inanmam normalde ama otobüsün ortasında kadının teki birden arkadaşın elini tutmuş kendince el falı bakmıştı. O olaydan sonra şüphelenen arkadaşım da aldatıldığını öğrendi. Kadının dediği şekilde bakınca öğrendi...
Bu da bir tık ama dedirtmedi diyemem de yine de inanmıyorum 😂
fal bakmak baktırmak haramdır geleceği yalnızca Allah bilir
bak maide süresi 90. ayette yüce yaradan ne buyurmuştur Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
Bir yerde falcıya denk gelirsem baktırırım. Ben fala sıkı sıkıya inanan biri değilim. Ama aşk için fal ve tarot okutmak keyifli😄
Ben birine denk gelmiştim. Gerçekten aşk, kariyer her anlamda beni bana aynalamıştı resmen. Falda da tarotda da.
Ay ben batırdım ayrılık var dedi gerçekten de ayrıldım bilmiyorum olacağı mı vardı yoksa tutturdu mu ama baş harfine kadar demişti yani ksbsksb saç boy falan ya şimdi düşününce sacma geliyor ama bilmiyorum bidaha olsa bidaha baktırırım
Nerde baktırdın
@inciiiyyy09 bi uygulama vermişti arkadaşım ordan baktırdım
Yoo ben güzel bakıyorum zaten ama baktıktan sonra rahatsız oluyorum 😂 ilk buluşmada insiyatif tanıyıp bakmak istediğim biri olmuştu bildiğin Cadı görmüştüm falda süpürgesi de promosyonu 😂😂 hayır bi'de fincanı alırken elimi tutacaksın sandım diyor kafa bambaşka yerlerde
Hayır, ilişkim için fal baktırmam. İlişkilerde doğru iletişim ve güvenin önemli olduğunu düşünüyorum, fal gibi dışsal faktörlerin bunun yerine geçmesini istemem. Geleceği birlikte inşa etmek daha anlamlı.
Son kahve telvesi bükücü bir tanıdık vardı her şeyi görürdü ama her şeyi hemde çifttt sonra bu işlerden hasta oldu bıraktı devam etseydi belki ona genel amaçlı giderdim 😃
Aynısını yaptım ve doğru bildi herkes inanmam demiş ama cinler aracılığıyla geçmişte ve şuanda olanları öğrenip söyleyebilirler çok baktirdim ama bilen kişiye baktırmak lazım gelecek hariç her şeyi sana anlatabilir ben de aldatıldım
Başına gelmemiş kimseyi inandırmak gerçekten de zor. Zaten bu işi en iyi para için yapanlar değil, hatır için yapanlardır. Geleceği kimse bilemez ama göremediğimiz varlıklar anlık durumlardan her zaman haberdarlar
Aynen öyle herkesin önyargısı var fincandan bakıp sallayanlari demiyorum tarota baktırıyorum daha çok hatta kendimden de korkmaya başladım bı ara Tarot kartı almayi istedim sonra vazgeçtim banada musallat olurlar 😂
İçeriye çok girmemek lazım bu yüzden. Bunu zaten her sevgili olduğuna değil, gerçekten sevdiğin insan ile olan ilişkin için yaparsın o da bir defalık olur. Cinli kişi ikinci kez bakmaz zaten.
Bakar çok baktırdım
Baktırmam. Ben de rüyamda yakın arkadaşımın aldatıldığını görmüştüm ve 3 gün sonrasında aldatıldığı için ayrıldıklarını söylemişti, o günden beri korkuyorum rüyalarımdan 😅
Falı baktırıp eve gidip kocasıyla tartışan var sen beni aldatıyormuşsun şu renkte gözlü bu renkte saçlı kadınla bazıları çok kaptırır para bile verir ya da emri vaki yapar
Ergenliğimde o kadar baktırmışdım ki , artık baktırmıyorum. Çünki , inancım kalmadı böyle şeylere herşeyin farkındayım.
Hayır inancıma ters. İş yerimde bir öğrencimin annesi bu işlerle ilgileniyor. Defalarca bakmaya çalıştı. Baktırmıyorum, baktırmam.
Eskiden falcıya giderdim ama şimdi baktırmıyorum, ilişki için değil kariyer hayatıma bakıyorum öylesine baktırmaya gitmiştim.
Baktırmam. Bence çok da mantıksız buna cidden inanıp olmayan şeyleri var gibi görmeye başlamakta var
Çıkss direkt konuştuğumuz kişiye bu aşk nereye gidiyor sorsak daha mantıklı shkllş
Ciddimisiniz? Bana sahtekarlık gibi geliyo da
Bazı insanlar ne yazık ki efsunlu. Para için değil, hatır için bazen böyle durumlarda devreye giriyorlar. İnanmazdım ama olay gerçek çıkınca başka çare kalmıyor
@madagaskaraslani Bana da fal bakar misiniz
Zamanında düşünmüştüm yalan yok😂😂 ama falcıya gitmeden ayrıldık. Ben aşkımdan falcı ekmeğinden oldu 😂
Evet önceden baktırırdım. Bazıları nokta atışı yapıyor
Fala inanacak kadar ezik değilim, baktıracak kadar da e.. nayi değilim valla 😅✌️
Baktırmam aklımda şüphe kalır ondan sürekli didiklerim
Bu dereceye gelmişsem o ilişkinin bana faydası kalmamıştır. Yani baktırmam, direkt bitiririm.
Maniti de alıp giderim sıkıyorsa yüzüne söylesin sjdjd
İnanmayın böyle saçma şeylere ya.😅 Tesadüf diye bir şey var.
Yok ama atanıo atanmayacağımı görmek için gidebilirim
Bı kere baktırdım harbiden her dediği çıktı sağlam falciydi ama kaybettim şu an nerde bilmiyorum
Fala inanma, falsız da kalma demişler, olabilir, baktırırım eğlenmek maksatlı
Gerçekten fala inanan insan varsa aklından şüphe ederim.
Halam var o bakıyor ne derse çıkmıyor tam bir falcı 😂
Sitede baktırmışdım birine valla öylesine normalde işim olmaz falla fln😂
Fal baktırmaya gerek yok Yanlış hesap Bağdat'tan döner Hiçbir şey gizli kalmaz mutlaka açık verir
@NeclaTekinAydınoğlu sana soruyorlar galiba baksana bi?
kadınlığın şanındandır tabiki baktırırım 😂😈
Zeus kaçar⚡️⚡️
Eskiden böyle bir şey olmuştu fakat biraz riskli. Çünkü fal işi tamamen sallama olduğu için kötü bir şeyler de söyleyebiliyorlar. Yani olmayan bir durum için kavga çıkabilir dikkat et.
Baktırmıştım zaten ama ilişkim için değil ve de bi fayda sağlamadı
İlişkim ilişki bir daha tövbe asla ve kata bulaşmayı düşünmüyorum bir daha
baktiririm tabide var mi oyle bildiginiz güzel bi yer fallanalim az 🙈
Bence her şeyi yaşayıp görmek çok daha güzel olur hiç böyle bir şey yapmadım ve yapmayı da düşünmüyorum
Bende yapmadım diyemem aldatildigimi öğrenmiştim ve aradan bir hafta geçmeden öğrendim sınıf arkadaşımla. aldatmis
Ruhani varlıklar aracılığıyla bakıldığı için hem vücut ve imana zarar verilir fal gereksiz bir şeydir.
Fal baktırmadım
Ama çok iyi bakardım tövbe etmeden önce 😂
Bir şey dicem abi o arkadaşın gittiği falcı ismi nedir bende baktiricam
Gittmem ama eğlenceli bir şey olduğundan belki giderim.
Hayır. Normalde de baktırmam inanmam öyle şeylere
Akıllı kızsın maşallah 🧿
öyle saçma sapan şeylere inanmıyorum :d
Falcının linkini İstesene.. 😄
Rahmetli oldu 3 sene önce 😂
Benim hayatım da hiç ilişkim olmadı
Hayır inanmıyorum zaten
Baktırdım bir ara yalan olmasın
Hayır fala inanmıyorum çünkü
dogru cikar diye hic cesaret etmedim ahshahhs
Hayır böyle saçmalıklar yapamam ya
Keşke bana birileri fal baksa 😏