AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Dönem popülerliği diyelim bence buna kadınlar geçiş süreci yaşıyor demek daha doğru olur 😂 ama şunu biliyorum ki kadınlar her daim en ilgi çekici olanı seçiyorlar yani demek istediğim bir dönem olgun erkeklerin gizemli duruşu ilgi çekiyordu şimdi ise gençlerin vurdumduymaz tavırları ve tahmin edilemez oluşları ilgi çekici gelmiştir bence.
Nerde şımarık bir kadın görürseniz bilin ki olgun bir adamla beraberdir. Anne rolünde bir kadın görürseniz olgunlaşmamış bir erkek çocuğuyla beraberdir.
artık mı? yani eskiden farklı olduğunu mu düşünüyorsun cidden? herkes genç birini ister. ama olgunlar da genç artık. yaşlı ve ihtiyarları sayma...
Yaş sadece bir sayı, sevgi, sadakat, güven, anlayış olduktan sonra çok önemli değil. olgun kadınlar sevmeyi değer vermeyi daha iyi bilir genç kızlardan, mutluluğun para ve statüsten ibaret olmadığını biliyorlar, yani her şeyin zamanla olabileceğinin farkındalar.
Olgun erkekler fazla otoriter ve biraz daha kontrolcü fakat genç erkekler henüz keşif zamanında oldukları için seninle birlikte öğrenirler durum bundan ibaret
Özledikleri tutku ve aşkı genç erkeklerde buldukları içindir. Olayın birde cinsellik boyutu var tabi. Olgun kadın ve genç erkek, ikisi de cinselliğin doruklarındadır.
Bende gencim ve olgun istiyorum. Heyecanı farklı oluyor
@vahsikelebekgeldi afedersniz profildeki o güzel foto sizemı ait 🙂
Yio ben yine olgun erkek severim
Ağzın bal yesin
Hiç öyle fikrim yok aksine küçükler musallat olunca mide bulanıyor sinirlerim zıplıyor.. Bi iki yaş olabilir onun altı çocuk gibi geliyo..
Daha kolay bağlıyorlar galiba nebileyim hiç anlamam böyle şeylerden
Bazı slkk hemcinslerim olgun sever cunku baba gibi iyi davranacaklarını zannederler ama bilmiyorlar ki aslında yatak fantezisi icin olgunlar onlarda evleniyor hahaahahah saflar
😅😅
Genç kızlar da olgun erkeklere yöneliyor.!
Düzen bozuldu artık bunun geri dönüşü yok düzlemez artık.
Neyse ki bu kadınların arasına girmedim. Bu yüzden nasıl bi psikolojiyle bu duruma yöneldiklerini bilemicem
Değişiklik bence
Senin tercihin nasıl
Uyum önemli ya.
Ben de sen gibi düşünüyorum
İlk heyecanlı olur gibi olsa da sonra sorun çıkar
Öyle mi yapıyorlarmış tüh
https://www.youtube.com/embed/pyrKGhrPh_wBişey diyemiyorum herkesin yaşantısı farklı istekleri farklı renklerle zevkler tartışılmaz o yüzden yorumum bu ula
Nedenini bilmiyorum da ben de burdayım ben de burdayım 🤪
Tam tersi ya bence. Genç birisiyle ciddi düşünmezler sadece arkadaş kalırlar Çünkü bana bakacak maddi imkanı yok yeterli Hayat tecrübesi yok gözüyle bakarlar ve sadece arkadaş olurlar.
3,5 yaş normal fazlası sıkıntı normal değil
Düşünceler uyuşmayınca yaş olsun diğer seyler olsun yetmiyo
Enerjik mutlu olma isteği , bazen karşı tarafın ilgi alanları hoşuna gitmesi. Bir de kendisini daha genç hissetme arzusu isteği.
Tamamen amaçlara düşüncelere bağlı bir durum.
Eskiden kadınlar tecrübe istiyordu, şimdi kadinlar tecrübeye sahip olunca fantezi istiyor
Öyle bir şey mi olmuş
Hmm iyiniş o zaman
Çünkü olgun erkekler yaşlı kadınları istemiyor
Biz sizi çok istiyoruz sanki 27 yim 33 yaş erkek istemem
@Üyeyok12345 istersin muhtemelen
Hayır istemem
@Üyeyok12345 yaa nedennn
Öyle miymiş? Birkaç tanesi denk gelmişti ama genel olarak öyle olduğunu ilk defa duydum
Olgunluk yaşla alakalı değil karakterle alakalı bir şey. Yaşı başı var diye olgun olmuyor bir insan.
Daha enerjik, daha eğlenceli ve daha bakımlılardır belki.
Ne istediklerini kendileri de bilmiyor zillilerin
Kadınları sorgulama. Biz bile daha ne yaptığımızı anlayamadık
vay be cevaplara bak sen insanlar neler yaşamış
Kadınları anlamak çok zor ben sokak hayvanlarının dilini çözdüm ama bizim Türk kadınlarının dilini çözemedim
Türk Kadınlarında değil ki bu sadece hatta türk Kadınlarında daha az olabilir. Diğer ülkelerin kadınları da daha çok gençlere yöneliyor
Evet onu bende farkettim avrupa tatillerinde 40 yaşındaki kadınla birlikte olduğum zamanlar oldu
Olgun kadınlar genç erkeklerin peşinde..
Olgun erkeklerde genç kızların peşinde..
Ben yaşıtım dan vazgeçip yaşımdan büyük olgun kişilere ilgi duyuyor isem onlarda öyle.
Kadın erkek farketmez yaş aldıkça gençler daha çekici gelmeye başlıyor
Hepsi aynı halt en azından genç olsun bizim olsun mantığı 😂😂
Olgun kadın genç erkek istiyor, olgun erkek genç kadın istiyor.
kontrolü ellerinde ve daha aktif kullandıkları için
Çünkü bunun nedeni evrimleşmeye çalışmak. Amerika da yapılan bir araştırmaymış
Olgunlar doymuş oluyor bazende umursamaz gençler daha heyecanlı ve ilgili bu yüzden olabilir
Yaşı yaşıma yakın olsun ama düşünce olarak olgun olsun.
senin yaşın kaç?
@Sayğılıbey 19
Daha düşünceli daha romantikler. Gençler enerjikler bakımlılar. Belli yaş üstü erkeklerin içide dışıda kendinden geçmiş , enerjileride yok. Yaşlandıkçada öküz oluyorlar
Ay erkeklerin görüşüne baktım da kendileri bel altı dışında fikre sahip olmadıkları için cinsellik demişler kendiler amsalak diye kadınlarıda öyle sanmışlar
:D konuşşş kız
Biyolojik saat.. öyle veya böyle her kadının kapısını çalıyor.
Erkeklerde durum farklı, onların da biyolojik saati var ama kadınlarınki gibi çalışmıyor.
Yani şöyle söyleyeyim sizin gibi düşünenler için, indirgemeci bir ifade kullandınız çünkü. Çünkü “kadınların biyolojik saati geçiyor” denirken aslında tek bir şeye indirgeniyorlar: doğurganlık.
Kadınların hayatı, değeri ya da çekiciliği çoğu zaman sadece çocuk doğurabilme üzerinden değerlendiriliyor ve bu da onları sürekli bir zaman baskısı altına sokuyor. Erkekler için “biyolojik saat” neredeyse hiç konuşulmazken, aslında onların da bir biyolojik saati var; çok dile getirilmese de yaş ilerledikçe sperm kalitesi düşüyor ve bazı riskler artıyor. Yani erkekler de zamandan tamamen bağımsız değil. Oysa kariyer, ruhsal olgunluk, ilişki kalitesi, özgürlük ve kişisel istekler genelde göz ardı ediliyor. Üstelik günümüzde tıp ilerledi, birçok kadın anne olmak zorunda değil ve anne olmak isteyenler için de tek bir “doğru yaş” diye bir takvim yok.
Üşenmedim uzun uzun anlattım. İyi günler dilerim, mutlu seneler.
Ben yadsınamaz bir gerçeklikten bahsettim. Bu kadın ve erkeğin en temel varoluşsal nedenleri.
Hayatın idamesi bu!
Ardından gelen, sosyal, kültürel ve toplumsal olgulardır.
Batıda da böyle, doğuda da. Bakış açısı ve nüans farkları olsa da temelde tamamen böyle.
Batı olayı çok gözardı etti ve şu an nüfusları geri dönülmez biçimde yok olmaya mahkumdur.
Söylediğim tamamen bilimsel veri. Açık kaynakladan bakılabilir..
Mutlu ve harika bir yıl dilerim 😊
Kadınlar doğurmak zorunda değiller, anne olmak zorunda değiller, hiçbir şey zorunluluk değil. Düşünceleriniz çok saçma, yazdığım gibi erkeklerin de biyolojik saati var ve sperm kaliteleri düşüyor vs bu da bilimseldir ama biz sürekli bunu gündeme getirmiyoruz. Konuyu buraya bağlamak da aşırı gerici geliyor bana. Hayat doğurmaktan ve üremekten geçmiyor. Keyif almaya bakmamız gerekiyor. İnsanlar önce doğurduklarına baksın, yetimhaneler kimsesiz çocuklarla dolu. Çok yanlış.. sizin gibi birinden bu tür çıkışlar beklemezdim.
Resmen kırıldım..
Bunlar benim düşünce veya temennilerim değil. En fazla durum tespiti olur.
Objektif yaklaşım. İnsan davranışlarının toplumsal yansıması.
Ben de anlayışla değerlendireceğinizi düşündüm açıkçası.
Siz de bu düşüncelere katıldığınız için bunları yazma gereği duydunuz. 🙄
Sadece analiz.. benim ne düşündüğüm önemli değil.
Neden önemli değil
Çünkü soruda bahsedilen kişisel tercih olan bir durum.
Herkes kendi değer yargılarına göre hareket edebilir. Bunu zaptu rapt altına almak doğru değil.
Kadınlar kendilerinden çok modaya önem veriyor başkasına özeniyor erkekler hikaye kadınlar kendilerinini tatmin etme derdinde
Yooo ben olgun erkek istiyorum genç erkekler ezik mal tipsiz
Sen kendin daha küçüksün zaten djd
Çünkü olgun erkekler de olgunlaşmamıs oluyor çocuk gibi hiç çekilmiyor en azından yaşı genç olanı bir nebze çekerim.
Şimdi de bu moda galiba. Bir iki kişi erkekler/ kizlar neden artık bunları yapıyorlar diyor, ertesi gün moda o oluyor
Çünkü olgun erkekler onların kahrını çekmiyor.
Gençler sırf bedava cinsel tecrübe edinebilmek için onlara katlanıyor. Olgun erkeklerin böyle bir hedefi yok. O yüzden uğraşmazlar.
Yoo evlenen bile var
Onlar mature seven sapık erkekler. Böyle tek tük örnekler hep olur.
Ona bakarsanız 120 kiloluk kadınlardan hoşlanan erkekler de var. Ama kaç kişiler?
Ben genelden bahsediyorum.
Yaw he.
Erkekler hakkında bir bilgi paylaşıyorum ve yaw he diyorsun.
Sen kadınlar hakkında bir bilgi paylaştığında benim yaw he dediğimi düşün mesela.
Düşündüm, eeee
Ben olgun erkek taraftarıyım kendi adıma konuşuyorum benim yaşımda ya da bir yaş bile olsa anlaşamıyoruz ve evet erkekler daha geç olgunlaşıyor.
Karakteri Olgun bedeni fit seviliyor hep böyle olmuştur ….
Günümüzde beden sağlığı malum … olgun olanlar beden yaşı çürümüş olduğunda çekicilikten bir şey geriye kalmıyor
Olgun olanların beden yaşı çürümüş derken?
Konumuz ilgiyi kaybeden erkekler ya:
Günümüzde been sağlığı geriye gittiği için , yaştan dolayı değil fiziki çürümeden dolayı çekicilik kayboldu o dediğin kesimde dedim… diyorum
Anladım
Hoşbuldum teşekkür ederim
🤦🏼♀️😅
🚩🚩🚩😂
Ben olgun yaşa geldim ondan
Gökten kuku yağsa üstüme pipi düşer bendeki bu şans varken🤦🤷🤣🤣
Gençler olgun olgunlar genç istiyor hdjfkg
Ortalık karıştı düzen bozuldu yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali ajdjd
Yardım et yarabbim dengimizi bulalım hdjfkf
Amin bal dkdk
Olgunlarınki kalkmıyor ve kısa genelde göbek olduğundan
Olgun erkek ne ya? Armut mu seçiyoruz? Yaşlı denir ona.
Ay aklına şaşayım genç erkek isteyenin. Olsun erkek seni anlar, hisseder, empati duygusu yüksektir. Yavrum yazık diğerleri daha büyümemiş oluyor maalesef
Eşim olgun gayet de memnunum bence olgun insanlar daha iyi ve daha karizmatik yakışıklılar Gençler çocuk gibi geliyor bana kendi yaşıtlarım bile çocuk gibi geliyor
Sosyal medya da öyle bir trend başlamış olabilir ama gerçek hayatta denk gelmedim. Genç erkek seçen olgun kadına da saygı duyarım, o ayrı konu ama öyle bir eğilim görmüyorum.
Öyle bir şey yok
Gençlere yönelen genellikle 50 60 70 yaşındaki kadınlar
Kimse tecrübesiz genç erkeği tercih etmez
Beceriksiz diye
Çok ön yargılısınız yaw
Ön yargılı değilim sinirliyim
Böyle saçma sapan muhabbetlere çok kadın gördüm tanıdım hiçbiri senin dediğin gibi değil
Herkes aynı şeyi söyler ama hiç öyle olmuyor
Yoo ben de gördüm hep böyle oluyor
Kadınlarl ilgili bir başlıkta bile erkekler kadınlardan çok fikir belirtmiş.
O hep o şekilde idi her dönem 20 -25 yasında biri 30-5 yasında birini ister ve tam tersi 30-35 yasında biri 20-25 yasında biri ister doğa kanunu gibi birsey bu