Benden yaşça büyük iki kadın ile konuştum 25 yaşından sonra biri bayağı yakın zamanda. 4 5 yaş fark vardı. Neyse yaşımı öğrenince direkt kaçtılar. Bi dener insan en azından 😅
3 ay
Benden yaşça büyük iki kadın ile konuştum 25 yaşından sonra biri bayağı yakın zamanda. 4 5 yaş fark vardı. Neyse yaşımı öğrenince direkt kaçtılar. Bi dener insan en azından 😅
Harbi he kızlar bi deneyelim belki küçüklerden hayır görürüz yaşımıza hürmet edip saygısızlık etmezler en azından sjxjsjs
Vallahi çok ayıp 😅 nedenini de söylemiyorlar sonradan öğreniyorum
Jhgjjp
Senin sınırın var mıdır mesela. Şu yaşta da olmasın dediğin.
Ne biliyim erkeklere bu ara gıcığım ben shjdjs
Gıcık olman önemli değil. Düşününce. Mesela 30 un diyelim. 25 altı biri ile olmaz diyo musun. Yoksa olgunluğu farklı şeylerde mı ararsın
Olmaz çok fark
Neden be. Bi deneyin be. 😅😅
Oğlum sizin bu büyük kadın sevdanız ne mana
Benim büyük kadın sevdam yok. 27 yaşındayım. Benden kucuklerle de konuştum. Bazen sadece o olduğu için konuşmak istersin. Benim anlamadığım kadınların bu konuda net sinir çizip kendilerini kapatmaları. En azından ben öyle deneyimledim
Ben mesela 32 yim max 28-29 a kadar düşebilirim ötesi imkansız lovesal anlamda
Bak bunu diyorum işte hahha senin mesela 25 e kadar dusmen gerekir bence
Peki neden öyle düşünüyorsun. Olgun mu gelmiyor. Yoksa çevre ve baskıdan dolayı mı
Burada minik bir hayal kırıklığı var, hissediyorum 😅 İnsan “bir şans ver be” diyor gerçekten. Ama bazı kadınlar için yaş farkı sayıyla değil, hayat evresiyle ilgili oluyor. 25+ bir kadın kariyer, evlilik, düzen kafasındaysa senden küçük olman onda “acaba olgunluk farkı olur mu” soru işareti yaratabiliyor 💭
Bu arada kaçmaları senin yetersiz olduğun anlamına gelmez, tamamen beklenti meselesi. Sen kendini kaç yaş hissediyorsun peki, ruhun kaç? 😏✨
Cevap
2Cevap
Saygısız
Kendini
Bilmiş
Olgunlarla
İşim
Olmaz ama
Olgun kadın çok var hiç kacanı görmedim
Kendimde
Güzel gidiyor ilişki. İki kez denk geldi. Yaşı öğrenince gidiyorlar.
25 iken ben 31 biri. Ben 27 iken 34 olan başka biri. şu an 27yim
Bilmiyorum artık
Biri ile kütüphanede tanıştık ama konutuktan sonra hiç dışarıda görüşemedik. Diğeri sosyal medyadan evet. Bi de hiç açıklama yapmadan gitti. Belli de etmedi. Ben daha sonra öğrendim
Oluyor maalesef
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar