AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Sorunsuz oluyorlar. Olgun erkeğin ya karısı vardır ya da başka sıkıntıları.
Yaşım 23 ama 35-40 yaşındaki kadınlarla çok iyi anlasiyorum
Genç kadınlar olgun erkekleri olgun kadınlar genç erkekleri tercih ediyor canım sadece kadınlara özel değil bu durum
Olgunlar bir veya iki kere yaptıktan sonra soluk soluğa kalıyor kadında zevk alamıyor Gençler daha dinamik 3 veya 6 defa daha yapa biliyorlar bu yüzden kadınlar gençleri tercih etmeye başladı
Bende olgun kadınları gerçekten çok istiyorum ama daha bir türlü kısmet olmadı valla gençler artık iyice baydılar ve hiç bir şeyin kıymetini bilmiyorlar
Çünkü şu saçma sapan olgunlaştırma muhabbetleri açılmasından
Ben herzaman olguncuyum 😂
Şimdilik djfj
Öyle bir yönelimim yok jsjbb
Sen kendin daha gençsin sjdj
Jsjggh 💖
Daha kıymet bildikleri için
+1
Kadın milleti akıl sır ermez kemdi hallerine bırakmak en doğrusu nede olsa batırıyorlar
Çıtır daha iyidir ondan 😀
Evet erkekler çabuk çöküyor.
Herkes birbirini kullanıyor işte 35-40 yaşındaki kadın 25-30 yaşındaki erkekle ne amacı olabilirki? Cinsel tercihler
Bizi erkeklerle karıştırmayın
Yaw he he duygusal görünümlü yalancılar 🥳
Hemcinslerine bakarak söyle bunu, söz yerini bulsun
Biz beceremiyoruz kızım siz öyle bi yapıyorsunuz ki anlayamıyoruz 🥳
Kızın değilim bu bir, ikincisi şov yapma lütfen herkes cinsinin farkında
Noldu kızdın mı cici kız 😜
Neye kızmam gerekti? Orayı kaçırmışım 😕
boş ver ağzımdan şimdi kötü şeyler çıkacak akşam akşam uğraştırcan beni 🙄
Ay çok korktum 🙄
Yaşlı adamı ne yapalım buruşuk ya 27 yaşındayım en büyük 30 isterim 31 bile istemem 24 30 arası ilgimi çekiyor
Ters korelasyon var sanırım kişinin kendi beden yaşıyla arzu ettiği beden yaşı arasında. Yaş 35 de yolun yarısı bu konuda.
Çıtır sevmek kadınlarında hakkı akskdkd
😅 savun bizi pisi
Ücreti dahilinde seve seve tabi sdjjff
Anaa utan be utan
Ne tarafa paşamm
Bi çarpıcam şimdi
Niye sen elektrik misin
He trafoyum
Kaçak trafo seni
Nerem kaçak ya
Elektiriği nerden yayıyosan ordan kaçaksın daa
Burada tek kaçak sensin 🤦🏼♀️
Valla iyi ki de kaçak olmuşum gayet memnunum halimden hayat dışarıda daha güzel tavsiye ederumm 😂
herkes sağlıklı yaş aralığını tercih etmeli gencecik kızlar kocaman boşanmış adamlarla olmaz ters
Bundaki yaş farkı nedir meslea 27 yaşındaki bir erkek hangi seviyede oluyor
Genç 🙄
saol ablammm
Bilmiyorum ki oysaki olgunluk kafada
Aynen öyle
Kadınları anlamakta zor
Niye zor
Zorsunuz
Değiliz aslında 😒
Sübyan seviyorlar demekki
Ne alaka :D 25-28 yaşında herif sübyan mı oluyor mesela
Evettttt
Yaa şimdi döverim ha
Ne zamandan beri çocuk büyütmeyi sevmeye basladın şekerim 😂😂😂
Ben ne alaka :D burada hemcinslerimin hakkında savunuyorum djfj
Ben senin üzerinden yürüyorum soruya 😂😂
Yapma öyle :D ama neden olmasındı jdjf
Sosi olgun sever der konuyu kapatırım
Olgun ve dolgun :D
Tespit gibi tespit 😉
Olgunlar doyurmuyor demekki
Ne alaka be
Öyle hissettim ters ilişki var
Ama cocuktan yaşıtınız kaç
Akıllanmaya başlanmışlar, aferin onlara 😁
Tabii :D aferin
Bize yönelen yok
😅 Vardır, olur.
Öylemiymiş. Bilmiyorum :D
Evet çok ateşli trendy jdjf 25+ erkekler de 35-45 yaş arası kadın arıyor, instada hep o tür reelsler görüyorum.
Tüm pedofili kadınları tek soruda toplamışsın tebrikler cidden. Bir de diğer yorumlardan bakarak iyice azgınlaşmışlar. Erkeklerrrrrraaaaaaaaaaar şöylr böyle diyen iki yüzlülerin hepsini görmüş olduk :D
Kendi tercihlerinizi genelleyip onay aramakta bir tercih..
?🤦🏼♀️
Veya yanılıyor da olabilirim 😅🤝
olgun erkek her zaman iyidir akılları geç olgunlasyr
Bencede 30undan sonra erkekler bozulmaya ve iktidarsizlasmaya kellesmeye basliyorlar
Genelde daha kibar , özgüvenli ve centilmen oluyorlar tabi fiziksel açıdan da daha iyiler
Hem genç ve daha yakışıklı hem de yönetmesi daha kolay. Bence erkeklerin genç yaştaki kadın seçimine döndü olay
Belki istekleri değişmiştir. Arayış içinde de olabilirler. Bir kadın gözüyle de bakmak lazım.
Libidosu yüksek olanlar dan olduğumuz dan Olgun kadınlar daha çok cezbediyor 😁
Öyle bişey yok ben şahsen ya yaşıt ya da kendimden büyük isterim
Genç erkeği olgun kadın elinde tutabilir rahatlık ile
neden olacak heyecanı ve s@xi sevdikleri için banada çok teklif geldi şimdi hepsini burada yazamam
Bilmem ki, biz olgun erkekler aklı başında olduğu için olabilir belki🤣
Önüne gelene veriyorlar bizde çipleriyle uğraşıyoruz
Karma is a my toy boy. p
😅
ironidir ciddiye almayınız. zengin ve olgun değilim. p
evet ya kınıyorum buradan ben de o kadınları :( :)
Kınadın diye üzülmüş hatta yıkılmışlar, onları toparlamaya 'bişi yok bişi yok' demeye gidiyoruz
hii sen ciddiye mi aldın?
yok ya zahmet etme bişi yok demek için gidilmez onca yol mesaj yaz sen kasnklnsdjklnsdf
Hayır gidip destek olacam
imkanı yok izin vermem.
yoramazsın kendini.
bırak bu onların ayıbı olarak kalsın.
bağrıma taş basıp avunurum ben
göz yaşım pıt pıt diye aksa da soru değil
🙄🤦🏼♀️ karışma bende
peki.
döv onları ağızlarını burunlarını kır.
bırakma yanlarına
yıkılsın bu bozuk ve kara düzen ;)
sendeyiz...
Kadınların ne istediği belli değil
Ne istiyorlar ki
Ben de anlamadm
İlginç
Kadınlar ağzı iyi laf yapan p*ç erkekleri severler, onlardan gördükleri zarara bile eyvallah çekerler körü körüne
29um 20lik erkek bulsam bana yeter😜😋
Oha :D
Çünkü kullanılıp atıldılar baktılar olgunlarin derdi ne evlilik ne başka bişey sadece cinsellik zeki olanlar zaten hiç olgunlarla takılmamisti
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Tamam
Bodycount seviyesi +100 olan kadınlar genelde böyle yani amaçları sadece heyecan ve farklı deneyim edinmek bence çünkü sübyan eğilimi kadınlarda çok nadirdir
Sübyan derken 🤦🏼♀️
Yanlış tez biz hala zirvedeyiz :)
Bazıları için evet
Hayatın acı gercegi kadınlar belirli yastan sonra menepoz o bu su cocugu olmaz erkeklerin her yasta olur genelde soruna gelirsekte is isten gectikten sonra fark edip genclere yöneliyorlar
Erkeklerin de çocuğu olmayabilir 🤦🏼♀️
Olmayabilir cok az ihtimale kadınlarda net olmaz belirli yastan sonra bi gercek arastirmak bedava erkek kac yasinda cocuk isterse istesin olur ama kadında bu yok
Siz kendi biyolojinizi araştırın kulaktan dolma bilgilerle yanlış şeyleri savunmayın
Benim ne is yaptıgımı bilmiyorsunuz kullaktan dolma bilgi oldugunu cıkaeıyorsunuz konuyu cünkü cinsiyetci yaklasıyorsunuz gercek bu maalesef
Evet kendi cinsiyetinizi savunun ama dogru bilgilerle.
Eskidendi o tıp gelişti. Yıllardır da yaygın. Yumurtalıklarını gençken dondurtabiliyorsun ve istediğin yaşta tüp bebek yaptırabiliyorsun artık. 30 seneden fazladır var bu uygulama ama siz hala kadınlar ileri yaşta çocuk sahibi olamaz saçmalıklarındasınız
Oha bu ne cinsiyet savunma smdmmddm
Erkeklerin de ileri yaşta sperm kalitesi bozulduğu için otizm genetik hastalıklı çocukları olma riski artıyor bu arada
Sende doktorsun demi ztn
Evet, tıp ilerledi ve yumurtalık dondurma/tüp bebek seçenekleri var; ama bu, biyolojik gerçekleri yok saymaz—yaş ilerledikçe başarı şansı düşer, bu değişmez, sadece şansını artırmak mümkün olur. Gercek degismez yani
Biri hayatın gerceki biri tıpla sans artırma
Kendi cinsiyetinizi savunun bende sizi savunurum sorun degil ama gercekleride görmezden gelmiyelim yani okdrda değil
Annem embriyolog. Tüp bebişleri annem yapıyor yani onun sayesinde bende biliyorum bir şeyler bu konuda
Ben cinsiyetçi değilim sen gibi ben tarafsızca yorum yapıyorum çünkü zaten taraf olacak bir durum yok ortada
Yumurtalığını dondurma olayı gençken yapılıyor zaten başarı şansı düşme gibi bir şey yok yani. Gençken dondurup ileride kullanılıyor.
Doğru, gençken dondurursun ve o yumurtalar yaşlanmaz; ama burada herkes için geçerli tek seçenek bu değil, maliyeti ve erişimi sınırlı, herkes donduramaz. Ayrıca bu yöntem doğal gebeliğin yerini alamaz; biyolojik sınırlar hâlâ geçerli. Yani ‘artık yaş fark etmez’ demek hâlâ yanlış bir genelleme. Senin uzmanlıgın olmadigi olayı savunuyorsun
Erkeklerin sperm kalitesinin düşmesi de genetik ve onun tıpla şans arttırma ihtimali de yok
Hayatın gerçeği yani o da
Doğru, erkeklerde yaş ilerledikçe sperm sayısı ve kalitesi düşer; ama tüp bebek ve mikroenjeksiyon (ICSI) gibi yöntemlerle ileri yaşta baba olma şansı ciddi şekilde artırılabiliyor. Yani erkekler de tamamen şansa bırakılmış değil; biyolojik sınırlamalar kadınlardaki kadar net ve kesin değil.
Ek olarak biri tıpla desteklenmis olay diger dogalında erkeklerin daha ileri yasa kadar sansli olması yani
Dogal ve estetik gibi
Chatgptye mi sordun hahah sen kendi başına bu paragrafı yazabilecek çapta değilsin 😂
Chatgpt kullanmıyorum hersngibir yapy zekada cünkü beyni tembelige alıstırdıgına inanıyorum karsıdakini asaglıyan uslubuda sana yakıstırmadım sonucta beni tanımıyorsun
@marlenaluna hiç uğraşma :D
Djdjdjsj pes etiniz demiii dmdmmsmd
Kız doğru söylüyor ama sen anlamıyorsun neden uğraşsın sjdj
Benim isim bu kız annesinin meslegiyle savunuyor nhgjj
Onu bırakakta sonucta olan oluyor hayata dnxnxn
Aynen öyle. Karşıda anlayabilecek biri varsa laf anlatmak için zaman harcamak en doğrusu. O yüzden aynen pes ettim çünkü değmeyecek.
@MarlenaLuna 🌸🫶
🌸💗
Sadece diyorum ki dogal sartlarda erkek grubu dahi ileri sartlara kadar daha önde kadınlar tıpla desteklenirse anca bukdr konu o önde bu önde demiyorum yanlıs anlamayın
Yooo ben hala olgun erkek tercih ediyorum
Sen daha küçüksün sjdj Olgun kadın değilsin sjf
Keşke denk gelsen...
Bilemiyorum belkide muhabeti saryordur ve daha çok kuşağın düşüncesi etkilenmmiste olabilirler y kuşağı sert oluyor bazı düşüncelerde sığ kalabiliyorlar
🤦🏼♀️
Bu ne anlama geliyor anlamadımda yanlş bişey söylemedim gördüklerimi tecrübelerimi aktardm
Hiiiç
Peki iyi geceler
Evet öyle oluyor nedense
Bence tam tersi oldu.
Boş ver ya zaten ikisi de aynı saçmalık
Kadınsal duygularım yok..
Resimdeki olgunlqr varsa ben genç gösteriyorum 😅
Yatakta daha enerjik ve performans icin
Bu da yenı moda mı
Cok yakisiklilar ya
Olgun kadınlar candır...
Kadınlar sapıttı