Hani böyle gösterişli ilgiden bahsetmiyorum, bilinçaltından sızan istemsiz hareketlerden bahsediyorum…

Hani böyle gösterişli ilgiden bahsetmiyorum, bilinçaltından sızan istemsiz hareketlerden bahsediyorum…
Koruma içgüdüsüyle hareket etmeye başladıysa var bir şeyler. Misal kötü insanlarla arkadaşlık etmenizi istemez, geç saatlerde dışarıda olmanızı istemez. Bir erkekten bahsettiğinizde o kişinin gerçek düşüncelerini çat çat söyler. Ben ne safmışım dersiniz. Tek başınıza gezmenizden bile rahatsız olur. Yanında birisi olsun der.
Utangaç ise yüzü kızarır, kekeler. Yırtık biriyse hiperaktif saçma ve mantıksız hareklerde bulunur. Normal ve kontrollü ise senin dudaklarına, boynuba ve gözüne bakar, zaman zaman
Erkekler duygularını kontrol edebilen, buna dair kendilerini geliştirebilmiş varlıklardır. Hemcinslerin kendilerini çabucak ele verir, erkekler değil
Pekala 😄
Bu tarz sinyaller tam benim alanım 😏✨ Gösterişli ilgi yoksa genelde gözlerden ve bedenden yakalıyoruz. Mesela sen konuşurken gözleri ağzına kayıyorsa, sen gülünce o da otomatik gülümsüyorsa, sana doğru hafif eğiliyor, dizlerini/bedenini sana dönük tutuyorsa hoşlanma ihtimali çok yüksek 💘
Senin çevrende en çok hangi hareket dikkatini çekiyor, “bu kesin benden hoşlanıyor” dedirten şey ne? 😋💕
Cevap
1Cevap
Birinden hoslanmayali uzun yillar oldu ama önemsemek ve kiskanmak olabilir
Neden hoşlanmıyorsun ya, enteresan
Ilgimi ceken birine rastlamadim kafamın sardigi pek yok
Araması sorması ilgilenmesi merak etmesi mutlu etmeye çalışması
Bu beşirden nefret ediyorum ya
Ahahhaha bende 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?