Hoşlanan bir erkek sürekli bakar mı?
Bir erkeğin sert bakması ne anlama gelir?
Yanında çekingen veya utangaç olması normal midir?
Beden dili nasıl olur?
Bir erkeğin sert bakması ne anlama gelir?
Yanında çekingen veya utangaç olması normal midir?
Beden dili nasıl olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sert bakması ney lan :D. Hoşlanıyor olmasının bi önemi yok , sen hoşlanıyosan teklif et hemen. Kendinden emin ol , karşı tarafı boşver
Ben senin gibi herkese yürümem ya da bana bakmayana gidipte teklif yapmam emin ol!!
Yürümedim :D. Sen '' teklif edersem beni basit ya da cepte '' görür gibi düşüncelerin mi var?
Hayır tabikide sadece emin olamıyorum problem o yani
Emin olman gerekmiyor zaten. Sen hoşlanıyosan bitmiştir olay. Red edilme korkusu mu var? Alay konusu olacağını felan mı düşünüyosun? Teklif etmeme sebebin neyse içten içe o korktuğun kişisin. Örnek verim , mesela teklif ettin ve seni basit olarak göreceğini mi düşündün tamam ozaman zaten basit bi kadınsın.
Sen beni algılayacak bir kapasiteye sahip değilsin heralde.. emin olamıyorum dedim karşı taraftan bir sinyal alamazsam ya da emin olamıyorsam bodoslama mı gideceğim nasıl bir mantık? Adam’ı zaten daha tanımıyorum aramızda öyle uzun uzun diyaloglar olmadı..
Gidip tanış , selam ben ayşe , fatma , bi çay içebilir miyiz felan de.
Aynı ortamda bulunuyoruz kalabalık bir yer dernek gibi düşün böyle bir ortamda tabikide böyle bir şey demeyeceğim 😂
Sen başka ne önerirsin ne diyebilirim hani sürekli bakıyor ya ne diyeyim
Evet olay anlaşıldı , kalabalık olduğu için herkes duyar , laf cıkar , alay konusu olur gibi düşüncelerin varmış. Tamam ozaman zaten alay edilecek bi insansın. Sen bak dur , beğenirse gelip teklif eder. Senin seçme hakkın yok zaten.
Hahahahah ben sana o olur bu olur demiyorum ne diyebilirim diyorum konuya nasıl girebilirim diyorum bunda anlaşılmayacak ne olabilir ben A desem sen C diyorsun
Söylesem de yapamazsın ki , sen onun sana gelmesi nin yolunu arıyosun. Onun da yolu belli , bakar durursun , beğenen gelir beğenmeyen geçer gider. Seçme şansın olmaz. Diğer türlü adını ve bekar mı değil mi diye öğrenirsin gider tanışırsın , çay kahve davet edersin ordan yürürsün
Yolunu aramıyorum zaten tanışacağım onunla bir diyalog kuracağım yani teşekkürler..
Gözlerini kaçırır ben bakamıyorum.
Hmm anladımmm
kişiden kişiye göre değişir, kişiliğini açıklarsan yorum yaparız
Yani ben de daha tanımıyorum diyebilirim çok kısa bir sohbetimiz oldu. Aynı ortamda bulunuyoruz kendisi sürekli bakıyor kesiyor yani bakışta biraz sert.
Sadece sana bakıyorsa hoşlanıyor
Kızlara öyle bakıyorsa av arıyor (uzaklaş)
Herkese öyle bakıyorsa alakasız
Şimdi şöyle bir durumda var orada sadece ben varım hani diğer kızların yaşı küçük o yüzden de bakıyor olabilir diğerlerine neden baksın bu arkadaş 😂 acilen çevremdeki kızları çağırıp onlarada bakıp bakmadığını görmem lazım o zaman zaten her şey netleşir.. bir de şey bir kere göz kırpmıştı bir şey daha var böyle biraz dikkat çekmeye çalışan biriymiş gibi yani ilk izlenim bu aşağılık kompleksi varmış gibi geliyor bana ön planda olmaya çalışıyor biraz öyle yani onunla bir diyaloğa girmem lazım belki tanısam yanılırım
tanısam yanılırım derken tanışmam gerekiyor sürekli bakışmayla olacak iş değil bu ama nedense çekiniyorum ya bir diyaloğa giremiyorum
Yanında olmak için bahane arar
👍🏼👍🏼🙏🏼🙏🏼