Kızların belirtileri gibi değildir. Her ilgi gösteren erkek hoşlanıyor anlamına gelmez. Bu şekilde etkilemeye çalıştığı birçok kız olabilir. Kişiden kişiye değişir aslında ama oturaklı ve deneyimli bir erkek ürkütmeden muhabbet kurmaya çalışır. Bazısı da sakarlaşır, aptallaşır, cümle kuramaz hale gelir, kızarır, yanlış anlaşılabilcek anlamsız cümleler kurabilir. Ya da ruhsal problemli birisi olabilir. Elde etmek için her şeyi yapabilir. Tehdit eder, zarar verebilir, baskın konuşmaya çalışır, zorla kızı yönlendirebilir. Böyle tipler her şeyden nem kapar ve sıkıntı çıkartırlar.
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece heyecanlanır gerisi heyecanın etkisindedir sana bakarken kalbi hızlanır bazısı soğuk soğuk terler bazısı tir tir titrer iştahı kesilir hayatının anlamı sensindir sen yokken hayatı durur senin yokluğundaki yaşantısını boş sayar herşeyi sen olursun yani senin yanındayken asla rahat değildir bu tabir tabiri caizse sırılsıklam aşık erkeğe spesifiktir
50 Yorumla
sürekli sana baktığını yakalaman.. iltifat etmesi samimi davranışlar sergilemesi seninleyken dış görünüşüne daha bir önem vermesi. sürekli kendini sana anlatma çabasında.. senle sürekli konuşmak istemesi çabalaması.. hayatın ve planlar ile ilgili sorular sorması.. görüşmek istemesi aranızda bir bağ oluşturma çabası.. sana olan bakışı mesela bu çok önemli farklı bakıyorsa anlarsın zaten
30 Yorumla
+1 yılSürekli seninle konuşmaya çalışıyorsa, yan yanayken hep sana bakıyorsa, seninle temas etmeye çalışıyorsa mesela otururken dizini senin dizine değdiriyorsa falan tabii bunları yapmadı diye de senden hoşlanmadığı anlamına gelmez kalbinle hissetmen lazım
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle ilgili her şeyi merak ediyorsa
00 Yorumla
+1 yılAnlamlı bakışlar atar sen baktığında bakmıyormuş gibi yapar yakınlaşmaya çalışır ki korkaktır o olur olmaz muhabbet açmaya çalışır seninle alakalı sorular sorar kendinden bahseder bu böyle devam eder dikkat çekmeye çalışır en sonunda karar alir yarın herşey için geç olabilir der sonra açılır kıza red cevabı alan erkek aşk acısı çeker bknz Bu benim lan 😂😂😯 şunu unutmayın herşeyin ilacı zamandır öyle bir geçer zaman ki
30 Yorumla
+1 yılpopona bakıyorsa gözlerine bakıyorsa seninle uğraşıyorsa ya da seni korumaya şçalışıyorsa hoşlanıyor demektir penisi pıt pıt ediyorsa gibi gibi belirtiler niyete göre deiğişir
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bazen aptal gibi davranabilir. Sürekli sevdiği kıza mesaj atar. Ki buda kadını soğutabilir. Sevdiği kadının hep yakınında olmak ister. Ona değer verir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Seni sürekli takip ediyorsa, her yerde karşına çıkıyorsa, sana karşı hep nazik ise, seninle konuşurken ses tonu değişiyor ve daha naif konuşuyorsa :).
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum erkek milletini anlamak zor sanırım ben anlamam direk söylemesi gerekir yoksa benim kafa basmaz
10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan iltifatlar yağdırırlar sonra seviyorum derler ama 2-3 aylık falan onlarınki fazla aldanma.😉😉
01 Yorumla- +1 yıl
Guzelim yapacak bişey yok secimini doğru yapacan her seviyorum diyene kucak açmican eğer bir erkek aşk olursan sana dokunmaya bile kıyamaz
+1 yılEğer uzaktaysa sık sık yazma ya da arama, övgüler yağdırması.
Eğer yakındaysa sürekli dokunma isteği. Parmağının ucu dokunsa kıza mutlu olur01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür canım
+1 yılBence hoşlanan erkek temasta bulunur. Elini omzunuza kolunuza filan koyarsa bilin ki hoşlanıyordur. Temas onlar için önemli olsa gerek. 😉
017 Yorumla- +1 yıl
Ya hayır 😂😂😂 sadece temas değil konu başka anlaşılacak noktalarda var. Sadece bu onlardan biri ☺😊
- +1 yıl
Bu da insanların düşünceleri işte. Türk toplumu olarak birbirine merhaba diyen erkek ve kızı bile sevgili sanma kapasitesine sahibiz malesef. 😕😐😯
- +1 yıl
Bunu insanlara desen sen onu benim külahıma anlat der geçer. Artık çok geç zihin değiştirilemez zihni sadece ona sahip olan insan değiştirebilir fakat gel gör ki bunun için çaba sarf eden var mı? Yok.
- +1 yıl
Zihin değiştirilemez. Zihni sadece ona sahip olan insan değiştirebilir fakat gel gör ki bunun için çaba sarf eden var mı? Yok. 😑
- +1 yıl
Evet sonra fark ettim. 😀 ay efsane ya bencede hiç takma en iyisi azcıkta sinerji..😅
- +1 yıl
Bir an önce.😅😅😅
- +1 yıl
Öyle oluyor ya zaten. Hep meraktan izliyorlar. Aleyna Tilki de de aynı şeyi yaptılar sonra ödül alınca vay nasıl aldı e senin yüzünden aldı yani nasıl alacak 😂 çekemeyen izliyor hep sonra yorum yapıyorlar böyle böyle diye. Madem çok eleştirecek kendi yapsında görelim bakalım 😎😅
- +1 yıl
Nefret potansiyeli işte. Yorum yazmak, yorumları okumak için açıyorlar. YouTube'da "bu kız çok iyi babuş" diyerek Trend yapıyor videoyu. Madem dünya starı olmasını istemiyorsun o zaman izleme. O Sen Olsan bari bu nefretten öyle nasibini aldı ki Sorry Not Sorry'den daha hızlı izlendi. Şarkıyı söyleyeni ve onlar için ağlayan fanları geçtim. Şu iki yüzlü kanser kitle kalksın lütfen.
- +1 yıl
Zaten sadece fanları izleyecek olsa böyle bir rekor olmazdı ki. %25 fan ise %75 sövmek için izleyen kitle. Ay biz nereden nereye geldik böyle hahahah en son hoşlanma belirtisi konuşuyorduk..
- +1 yıl
*Eyvah acaba ondan mesajdan olur değiğimde yanlış mı anladı yhaa. Umarım kötü anlamamıştır. Sadece konuyu daha kolay bir şekilde devam ettirmek istedim :(
Rahata düşkünlük başa beladır :'( Şimdi beni FBI bulup " @Ellelively i sahipsiz mi sandın uleyn!!!" demez inşallah :( Allah'ım nolur yardım et
Mal gibi süzerken yakalamaktan başka çareniz yok 😂
20 YorumlaYediği yemekten giydiği çoraba kadar ilgilenir hoşlandığı kişinin.
10 Yorumla
+1 yılHerkese davrandığı gibi davranmazsa aşıktır. Örneğin sana nazik ama diğer kızlara kaba davranırsa.
00 Yorumla
+1 yılUa bu kızamık belirtisi mi şarbon belirtisi mi sen nası davranırsan o da öyle ii davranır işte sen kötü davransan bile iyi davranır
00 Yorumla
+1 yılBir erkek severse her türlü belli eder belirti diye bir şey yok hissettirir. Bu aynı şekilde kadın için de bu şekilde
00 YorumlaAnlayamazsın. Sen hoşlandığını sanarsın aslında senden nefret ediyor çıkar. 😑😑
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sürekli nerde olduğunu sorması göz kontağı kurması hafiften gülmesi yani abuk sabuk hareket yapması falan
00 Yorumla
+1 yılHoşlana gelir söyler söylemeyen adam yorar zaman kaybı
00 YorumlaSamimi davranır oldukça , bir arkadaştan daha samimiyse bir anda bu samimiyet geldiyse eğer ki hoşlanıyordur
00 YorumlaYüz kızarması, kalp atışı hızlanması, dikkat dağınıklığı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHoslaniyorsa bunu bir şekilde belli eder
Konuşur ilgi gösterir00 Yorumla Cok yakin olmasi ve bakislarinin senin ustunde olmasi
00 Yorumla
+1 yılEn basiti özürlü özürlü hareketler yapmaya çalışmamız istek dışı olarak tabi
30 YorumlaSenin hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışıyorsa hoşlanıyordur
01 Yorumla
+1 yılBirsürü şeyler vardır ama bu kişiden kişiye değişir
00 Yorumlaİlgi gösteriyorum ben...
Çok belli oluyormu acaba...00 YorumlaSürekli kaçamak bakış atması, dikkat çekmek için uğraşması😊
10 Yorumla
+1 yılSana karsi aptallasiyorsa asik oluyor dur hep yaklasma cabasindaysa hoslaniyordur
20 Yorumla
+1 yılBir kızın ne ise erkeğin de odur..
00 YorumlaSıklıkla yanına ugrayıp muhabbet etmeye çalışması espri yapmaya çalışması.🙂
00 Yorumla
+1 yılBence sorular sorar sürekli"nerdesin, kimlesin, o kim..."
00 Yorumla
+1 yılher fırsatta konuşmaya çalışıyorsa bu bir yavşama belirtisidir😅😅
00 Yorumla
+1 yılBirlikte bulunduğunuz ortamda hep size baktığını hissediyorsanız sık sık göz göze geliyorsanız ona baktıkça sizden büyük ihtimal hoşlanıyodur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Sahiplenmesi :)
#hacıemre11 Yorumla- +1 yıl
ya bence bu çok kaba bir tabir. kizlarin cogu bu tabire bayiliyor ama bence guzel bir tabir degil. bir hayvani sahiplenebiliriz ama bir kadinin sahibe ihtiyaci yoktur. cunku kadin dedigimiz varlik bir insandir tıpkı erkek gibi onun da gücü ve aklı vardir. isterse tek başina dimdik ayakta durabilir.
+1 yılHicbir erkege guvenmemek. lazim bu arada ask karin doyurmuyor
112 Yorumla- +1 yıl
Mantigina gore hareket et
- +1 yıl
Demek istediği guvenmek değil aslın da şunu demek istiyor para par🤑 isterse kız dan 30 yaş buyuk ol fark etmez diyor
- +1 yıl
Ilgisi yok sen benim icimi bilemezsin
- +1 yıl
Kes kaybol
- +1 yıl
Kaybol
- +1 yıl
@Just_in ulan ne alemsiniz😂
- +1 yıl
Justin koymus bide ergen iste
- +1 yıl
icin den bahsetmedim cumle de ne demek istediğini anlatmıssin biz de onu anlamayacalıştık aşk guvenmek dediğin de mesela sevmiyor hep yalan soyluyor bide aşk karin doğurmuyor dedigin de buna da para yakışıryor
- +1 yıl
Guzel diyalok olmuş kufursu bitmiş😂
canım gibi davranıyorsa hoşlanıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılPopüleritesi yüksek bir soru daha...
00 Yorumla
+1 yılhoşlanmamı aşık olma belirtisimi
00 Yorumla
+1 yılen yakın eve atmaya uğraşmıyorsa hoşlanıyordur
00 Yorumla
+1 yılDavranıslarından belli olur zaten..
00 Yorumla
+1 yılOlur olmadık zamanlarda bakışlarını yakalarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür
Sürekli senle vakit geçirmek ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılKızı görünce suratında ibnemsi bir gülümseme olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Dudak ucu seyirir 😃😃
12 Yorumla- +1 yıl
En iyi guruş bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılIshal kusma baş dönmesi
29 Yorumla- +1 yıl
Buna gelmiştim :D
- +1 yıl
Hoşlanma belirtileri diye soruya böyle cevap gelir.
Cevap sahibi+1 yılNe bekliyodun belirtileri nedir diyor kiz
- +1 yıl
Espriye vurulmayacak gibi bir soru değil ki?
Sürekli kampa gider çadır dikmeye
00 Yorumla
+1 yılDurmadan bakar sana yakın olmaya calısır
01 Yorumla- +1 yıl
@HarleyQuenn Mehabalar size ne kadar cok guzel oduğunuz söyleyen odum
Ağızda salya sonra ani saldırmalar
12 Yorumla- +1 yıl
köpekten bahsediyorsun herhalde
+1 yılbenim dilim tutuluyor konuşamıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılYerlerde yuvarlanır, gereksiz takla atar gibi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDirek soyler hoslanirsa gozlerine bak anlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSahiplenmesi kıskanması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılgözleri güler gariplerin saçmalar
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi merak ediyorsa canım
00 YorumlaHer sabah günaydın yazar
30 Yorumla
+1 yılGöz Kaçırma ile başlar
00 Yorumla
+1 yılSürekli seninle muhabbet kurmaya çalışır
00 Yorumla
+1 yılGö... zlerine bakıyorsa :):)
10 YorumlaAğzının salyaları akar
10 Yorumla