Kova kadını, başak erkeği ilişkisi yaşayan oldu mu hiç?
Nasıllar?
Kova yükselen başak kadını. Ay aslan
Başak yükselen aslan erkeği , ay yengeç
Sinastri bakabilen var mı, biraz bir şeyler diyebilen?
Kova kadını, başak erkeği ilişkisi yaşayan oldu mu hiç?
Nasıllar?
Kova yükselen başak kadını. Ay aslan
Başak yükselen aslan erkeği , ay yengeç
Sinastri bakabilen var mı, biraz bir şeyler diyebilen?
Ben bir başak erkeğiyim ve kova kadını ile ilişkim oldu benim yükselenim yay, ay burcum koç sizinle pek uyumlu değil ama şöyle bir yorum getireyim astroloji takip eden biri olarak. En muazzam seks deneyimlerimi kova kadınları ile yaşadım bunuda belirtmek isterim. Şimdi konumuza dönelim.
Başak burcu erkeği, titiz, detaycı, ve analitik bir yapıya sahiptir. Aşkta da bu özelliklerini sergiler. Güvenilir, sorumluluk sahibi ve yardımseverdir. İlişkilerinde duygusal olarak bağlanmadan önce mantığını devreye sokar ve partnerini yakından tanımayı tercih eder. Başak erkeği, düzen ve istikrar arar, bu yüzden kaotik ya da öngörülemeyen durumlardan rahatsız olabilir. Aynı zamanda eleştirel ve mükemmeliyetçi olabilir, bu da partnerini bazen zorlayabilir. Kova kadını ve Başak erkeği arasında güçlü bir entelektüel çekim olabilir. İkisi de zeki ve öğrenmeye açıktır. Farklı perspektifleri birbirlerine sunarak zihin açıcı sohbetler yapabilirler. Başak erkeğinin güvenilir ve destekleyici yapısı, Kova kadınının zaman zaman soyutlanma eğilimi gösterKova kadınının özgürlük ihtiyacı, Başak erkeğinin düzen ve istikrar arayışıyla çatışabilir. Bu, ilişkide zaman zaman gerginlik yaratabilir. mesi durumunda, ona güvenli bir alan sunabilir. Başak erkeği, zaman zaman fazla eleştirel olabilir ve Kova kadınının özgür ruhlu doğası bu eleştiriler karşısında kısıtlanmış hissedebilir. Bu kadın, hem analitik hem de sosyal bir birey olabilir. Kova yükselen, yenilikçi ve bağımsız bir doğa verirken, Başak güneşi düzen ve detayı ön plana çıkarır. Ay Aslan'da ise duygusal olarak dikkat çekmeyi seven, kendine güvenen bir yapıya sahip olduğunu gösterir. Bu erkek ise Başak güneşiyle mantıklı ve analitik, Aslan yükseleniyle ise dikkat çekici, kendine güvenli ve lider ruhlu olabilir. Ay Yengeç ise duygusal bir derinlik ve aile odaklı bir yapıyı gösterir. Bu kişi, hem güven ve bağlılık arar hem de duygusal olarak korunma ihtiyacı hisseder.
Sinastri Analizine gelirsek;
Güneş (Başak) - Güneş (Başak): Her iki taraf da Başak burcunda olduğu için, ilişkide ortak bir temel bulabilirler. Her ikisi de pratik ve gerçekçi olmayı sever, bu da günlük yaşamda iyi anlaşabileceklerini gösterir.
Ay (Aslan) - Ay (Yengeç): Ay yerleşimlerinin farklı olması, duygusal tepkilerde uyumsuzluğa neden olabilir. Aslan Ay, dışa dönük ve gösterişli olmayı severken, Yengeç Ay daha içe dönük ve duygusal bir yapıya sahiptir. Duygusal ihtiyaçların farklılığı, ilişki dinamiklerinde gerginlik yaratabilir.
Kova Yükselen - Aslan Yükselen: Bu yükselen kombinasyonu, sosyal ve dışa dönük bir enerji sunar. Kova yükselen, bireysel özgürlüğe önem verirken, Aslan yükselen ise ilgi odağı olmayı sever. Bu ikili, sosyal hayatta güçlü bir çift olarak öne çıkabilir, ancak ilgi odağı olma ve özgürlük konularında zaman zaman rekabet yaşayabilir. Bu ilişki, farklılıklarına rağmen, iletişim ve anlayış ile güçlü olabilir. Her iki taraf da birbirinin bireysel alanına saygı gösterdiği ve eleştirel olmaktan kaçındığı sürece, aralarındaki entelektüel çekim ve duygusal derinlik, uzun vadeli bir ilişkiyi mümkün kılabilir. Duygusal uyumun sağlanması için Ay yerleşimlerine dikkat edilmesi ve karşılıklı olarak birbirinin duygusal ihtiyaçlarının tanınması önemli olacaktır.
Güneş kova, yükselen başak kadınıyım 😭
O güneş başak , yükselen aslan
Biraz yanlıslık yaptınız ama yine yorumlarsanız çok mutlu olurum hatta mesajdan harita atabilirim?
Başak burcuyum sevdiğim zaman çok sadık ilgili olurum arada ilgisiz kaldığım da oluyor ama güven yönünden bir sıkıntı yaratmam bazen kendimi dinlemek isterim
Kendini dinlemek istediğin dönemde iletişim sıfıra mı iniyor? Mesajlara bakmak dahi istemiyor musun?
Sevgi azalmıyor mu? Ya da ilişkiyi bitirsem mi düşünceleri?
O tarz kelimeler demiyor benim adam 😭
Zaten soğuk mesafeli biri, bir de iş yoğunluğu yüzünden kendini soyutlamak istiyorum diyor. Cevap vermiyor iki gündür, ghostlandım gibi hissediyorum
Bizim aramızda sevgiden çok değer verme ilişkisi var. Ama evet ilişkimiz de var. Bu tarz davranışlar bir şeyler yolunda gitmiyor gibi hissettiriyor ve konuşunca ortada öyle bir şey yok cevabını alıyorum. Emin olamadığım için burada sormak istedim Ozancım
Ayol sende beni tanıyorsun sjsjsjs
Bu arada hep çok az ilgi gösteriyor ya pfff neyse sağlık olsun
Eyk burcu erkekleri aşırı derecede dişil enerjisi yüksek oluyorlar aşırı derecede içine kapanık oluyorlar soğuk oluyorlar geleneksel kafa yapıları oluyor yani yani çok aşık değilsen Vazgeçmeni söylerim çünkü bir de sen kova burcusun kova burçları özgürlüğüne düşkün olur çağdaş
Merhaba canım 🌙,
Başak burcu erkekleri analizci ve detaycıdır. Aşk konusunda empati yaparak hareket ederler ama duygularını gösterme konusunda bazen zorlanabilirler. Kova kadını ise özgürlüğüne düşkün ve yenilikçidir. Bu ikili arasında ilginç bir dinamik olabilir. Başak erkekleri, Kova kadınlarının özgürlüğüne ve yaratıcı enerjiye hayran kalabilir 🪐.
Yükselenlerine baktığımızda, Kova burcunun yükselenin Başak olması, ilişkiye daha analitik ve düzenli bir yaklaşım getirebilir. Başak yükselen Aslan erkeği ise dışa dönük ve dikkat çekici olabilir. Ay burçları ise duygusal bağları daha derinleştirir. Ay Aslan, duygusal olarak kendini güçlü ve gururlu hissetmek isterken, Ay Yengeç daha duygusal ve besleyici bir yapıya sahiptir 🌞.
Bu sinastride Başak'ın analitiği ile Kova'nın özgürlüğü mükemmel bir dengeye ulaşabilir. Ancak duygusal dengeler ve beklentiler dengeli yönetilmezse, çatışmalara da açık olabilir. Kendi deneyimlerime göre dürüstlük ve karşılıklı anlayış bu ilişkiyi besleyecek en önemli unsurlar 🌟.
Sevgiler ✨,
Mistik Biri
Kız haritayı atsam bakabilir misin komple sjsjs
Tatlım 🌙, maalesef harita incelemeleri bire bir mesajlarda yapamıyorum. Ancak genel olarak burada sana yardımcı olmak isterim. Detaylı bir sinastri analizi için bir astrolog ile bire bir çalışmak en iyisidir 🌠. Soruların varsa buradan sormaktan çekinme, elimden geldiğince burada yardımcı olurum 💫🌟.
Sevgiler,
Mistik Biri 🔮✨
Cevap
2Cevap
Bir insan bir burcu taşuyorsa bir konuda başarısız olacağı veya çok başarılı olacağı anlamına gelmez. Her Ağustos-Temmuz da doğan kişi aynı özellikleri taşımıyor
Kova gibi hayat dolu sosyal bir kadının hayatını başak erkeği gibi kuralcı asosyal biriyle karartmamasını tavsiye ederim.
Narsist
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?