Yay burcu erkeklerinin aşık olduğu nasıl anlaşılır? Yay Erkeği Sevdiği Kıza Nasıl Davranır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yay burcu erkeklerinin aşık olduğu nasıl anlaşılır? Yay Erkeği Sevdiği Kıza Nasıl Davranır?

Aşk, hayatımızın her döneminde bizimle olan bir duygu. Hayatımızı şekillendirirken bir karar alırken aşksal durumlarda etkili oluyor. Hele ki karşında yay erkeği varsa işler o kadar da toz pembe ve hoş olmayabiliyor. Yay burcu erkeğinin en belirgin özelliği özgürlüğüne düşkün olması. Bu yüzden ilişkilerinde özgürlüğüne düşkünlüğü ön plana çıkıyor ve çeşitli sorunlara da yol açabiliyor. 🙂
Aşk sonuçta hepimizin hayatında var. Şimdi biraz yay burcu erkeğinin aşk sinyallerini nasıl verdiğini konuşalım. 🌟

Yay erkeği sevdiği kıza nasıl davranır konusuna girmeden önce biraz özelliklerini tanıyalım. Yay burcu erkeği, enerjik ve sosyal özellikleriyle dikkat çekiyor. Özgürlüğüne düşkünlüğü, neşeli ve girişken yapısı onu biraz daha farklı kılıyor. Burcunun özellikleri böyle olunca yay burcu biraz da flörtöz oluyor. Davranışlarından ya da sözlerinden yay erkeği sevdiği zaman nasıl davranır sorusu için cevaplar bulalım. Hoşlandığın bir yay burcu varsa bu ipuçlarına dikkat etmelisin! 😀
Yay erkeği, sevdiği kızla zaman geçirmekten keyif alır. Bu yüzden seninle ortak planlar yapıyorsa, sık sık iletişime geçmeye çalışıyorsa ilgisi vardır diyebiliriz. Yay erkeği hoşlandığı kıza nasıl davranır sorusuna gelince, onunla ilgilenir, onu özel hissettirmek için çaba gösterir. Küçük jestler ve sürprizler yapar. İçtenliğini ve samimi duygularını sözleriyle olduğu kadar davranışlarıyla da hissettirir.

Yay burcu erkeği sosyal ve girişken bir yapıya sahip. Hatta duygularını saklama konusunda çok başarılı değil diyebilirim. Sevdiği, hoşlandığı biri varsa onun yanında daha enerjik ve neşeli olur. Sözlerinden, davranışlarından sevdiği ortam, sevdiği insanlar kolayca anlaşılıyor.
Yay burcu erkeği eğer sevmiyorsa bu durumu saklamaz. Sevmediği bir ilişki içindeyse ya da karşısındaki kişiden hoşlanmıyorsa bunu hem sözleriyle hem de davranışlarıyla belli eder. Sosyal, enerjik ve neşeli özellikleriyle tanınan yay burcu erkeği eğer soğuk, mesafeli ve ciddi davranıyorsa sevmiyordur.
Sevmeyen yay burcu erkeği davranışları:
Sonuç olarak yay burcu erkeği sevmediği kişiye hislerini hem davranışlarıyla hem de sözleriyle belli eder.
Yay burcu erkeğinin hoşlandığı kadın tipi nasıldır sorusuna uzmanlardan enteresan yanıtlar
Yay burcu erkeği özgürlüğüne düşkün, hızlı yaşam tarzını benimseyen, maceraperest ve eğlenceli bir kişiliğe sahiptir. Birlikte olduğu kadını mutlu etmesini bilen uyumlu bir yapısı vardır. Bu nedenle bir kadının birlikte zaman geçirmekten en fazla hoşlanacağı erkeklerden biridir.
Ancak yay burcu erkeğini etkileyip kendine bağlamak için onu yakından tanımak gerekir. Ayrıca yay erkeklerinin kafalarında oluşturdukları belli standartlar vardır. Bir kadın bu standartlara uyuyorsa ideal bir sevgili adayıdır. Şayet kadın bu özellikleri taşımıyorsa baştan kaybetmiş demektir.
O halde yay burcu erkeğinin kalbini kazanmak için her şeyden önce onun nasıl kadınlardan hoşlandığını bilmek gerekir. Biz de bu yazımızda yay burcu erkeğinin hoşlandığı kadın tipinin nasıl özellikler taşıdığını 10 maddede derledik. Umarız sunacağımız bilgiler okurlarımızın aşk yaşamında önemli katkılar sunacaktır.
İşte yay burcu erkeğinin hoşlandığı kadın tipi hakkında enteresan bilgiler
Hayatı cesur biçimde yaşayan kadınlardan hoşlanır
Yapmak istediklerini cesurca yapan ve aktif bir yaşam sürdüren kadınlardan hoşlanırlar. Bir kadın eğer içinden geleni yaşıyorsa ve yaşam serüvenini pratik deneyimler üzerine kuruyorsa yay burcu erkeğinin dikkatini hemen çeker.
Durgun bir yaşam tarzı benimseyen ve bu durgun yaşam tarzını erkeğe de dayatan kadınlar yay burcu erkeğine çekici görünmez. Çünkü onlar dışa dönük bir yapıya sahiptir ve kendisi ile birlikte yaşamı keşfedecek kadın ararlar.
Midesine oldukça düşkündür
Yay burcu erkekleri yemek yemekten büyük bir haz alır. Yeni tatlar denemekten hoşlanırlar. Ancak asıl zevk aldıkları yemekler geleneksel tatlardır. Eğer bir kadın yemekten özellikle de etli yemeklerden hoşlanıyorsa yay burcu erkeği ile iyi anlaşacak demektir. Kadın etli yemeklerden hoşlanmasa dahi erkeğin bu zevkine saygı duyduğunu gösterirse yine de büyük bir şans yakalamış olur.
Yay burcu erkeklerinin yemek alışkanlıklarında dikkati çeken önemli detaylardan biri de “üç öğün yemek” fikrine sahip olmamalarıdır. Yay erkekleri günün her saatinde acıkıp yemek yiyebilirler. Özellikle gecenin geç saatinde yemek için sofra kurarlarsa hiç şaşırmayın ve onunla birlikte bir şeyler atıştırın. Ancak bu olumsuz alışkanlıklarının değişmesi gerektiğini kabul ederek zaman içinde ona sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırın.
Yatakta biraz bencil davranabilir
Yay burcu erkekleri cinsel yaşama oldukça önem verir. Onlar için seks yaşamında mutlu olmak hayatın diğer alanlarında da mutlu olmak demektir. Çünkü yay burcu erkeklerinin cinsel yaşamı tüm duygu ve düşünceleri üzerinde etkili olabilmektedir.
Ancak yay burcu erkeklerinin yatakta biraz bencil davrandıklarını ve sevgililerinden önce kendilerini tatmin etmeye çalıştıklarını vurgulamak gerekir. Onların bu olumsuz tavırları bazen itici görünmelerine sebep olabilir. Ancak yataktaki performansları, kolay kolay yorulmamaları ve bir gecede birkaç kez sevişebilmeleri onların bu bencil davranışlarının görmezden gelinmesini yani onların affedilmesini sağlamaktadır.
Özgüven sahibi, güçlü kadınlardan hoşlanır
Kendisine güvenen kadınlar yay burcu erkekleri için “güçlü kadın” anlamına gelir. Bu güç kavramı beraberinde “güven duygusunu” da getirir. Yani yay burcu erkeği özgüven sahibi bir kadına güvenerek onunla ciddi bir ilişki kurmak ister. Çünkü bu tarz bir kadınla birlikte olursa zor durumlarda yalnız kalmayacağını düşünür.
Yay burcu erkeğine asla yalan söylemeyin!
Bir kadında görmeye tahammül edemediği tek şey yalandır. Eğer yalan söylediğinize şahit olursa onun gözünden tamamen düşersiniz.
Üzerinde konuştuğunuz konu ne olursa olsun her zaman açık ve dürüst olun. Eğer onun hoşuna gitmeyecek bir durum dahi söz konusu ise yine de dürüst davranın. Bir süre kırılıp gücense de sizi yine de affedecektir. Çünkü kin tutmayı bilmeyen ve sevdiğini kolayca affeden bir yapısı vardır.
Ancak yalan konuştuğunuza tanık olması halinde eski güveni
yay burcuyum normalde yay çok ciddi ve mesafelidir ve herkesten özel hissettiiğinde kendini anla ki yay da bişiler fark olmuş senin için
Hu hu sagol :)
rica ederim :) yay da özel odluğunu her şekilde anlarsın yeterki bir defa gözüne gir ;)
Nasil girerim :-) :-) :-)
öncelikle ukala ve laubali olmıcaksın nefret ederiz gayet hanımefendi olucaksın ve kesinlikle dürüst kızıcağını bilsen bile sakın yalan söyleme dürüst olduğun her konuda bir puan daha kazanırsın gözünde
ve ailesine saygılı olucaksın kendine de keza öyle
Ay allah razi olsun bee tam benim tipim :-) :-) :-) :-)
daha detaylı bilgi vermiyorum ki çocuun savunma mekanizması kalsın :P yay zordur ama aklında ki profile uyarsan seni el üstünde tutar unutma bizim aşkımız çok önemlidir sevgimiz delidir :D
Amann salla savunmasini bana karsi savunmasis olaun benim olsun yeeeyeeap. Cok cok sagol aydinlarttin kizzz detaya inmek istersen n in i n:-) :-) :-) :-) :-) :-)
:D :D ilgili olcaksın bir de ilgini kestiğin anlarda soğuma hissedebilir
Bir yay burcu olarak hemen atladım. Canım, O kişiden kişiye değişir. Hareketleri davranışları. değişebiliyor ama sana yay burcu erkeği anlatayım; Çok sadıktır. Sevdim mi adam gibi severim, yalana tahammülü yoktur. en nefret ettiği şey yalandır. Bir yay ile kesinlikle ağız dalaşına girme, tek bir kelimesiyle seni ağlatabilir.
Sagol zaten bende yalan sevmem uyusuyoruz :-)
Ben şahsen yay burcuyum :) hemen söylemesem de çok ilgili davranırım yani çevremdeki herkes aşık oldugumu anlar Aşkım da bunu hisseder. bunun dışında sürekli olarak övgüde bulunurum
Cok sagol gizli kullanici peki nasil kizlardan hoslanirsin mesela senle futbol oymuyan kizi severmsn¿~
Doğrusu bir kıza erkek sporunu yakıştırmam bana göre bir kız tam anlamıyla hanım efendi olmalı. terbiyeli asil kitap okuyan yani entelektüel bir kız çok çekicidir. futbolu takip edebilir benimle maç izleyebilir ama futbol oynamasa daha iyi olur :) bidigim kadarıyla yayların geneli bilime felsefeye önem verir konusurken bir filozofun sözünü söylesen ya da elinde bir kitapla görünsen cok hos olur ;)
Peki sevdiğiniz kişiyle aramızda yaş farkı ne kadar ve sevdiğiniz kızla birlikteliğinizvar mı?
Cevap
11Cevap
ay çok gergin olurlar şekerim hemen anlaşılır
saçmalamayın yahu bu nasıl bir sorudur aşık olan adam
burcu
dili
dini
kültürü
mantığı
herşeyi ne olursa olsun kendini belli eder
iyice zıvanadan çıkmaya başladınız yahu
burcuna göre adammı seçilir yaw
ondan sonra ben niye evde kaldım ben niye terkedildim bu bana neden böyle yapıyo bilmem ne...
dellendim gene ya la
Uff tek bildigim ozlligi burcu napabilirim elimde ne varsa kullanmam lazim onu elde edebilmek icin...
Hahahaha çok güldüm buna :D aynen katılıyorum theextreme
burçlar saçmalıktır güzelim
ben boğayım ama özelliklerimin tersiyim farzet o erkek benim ve sadece boğa burcu olduğumu biliyosu nama ben burcumu temsil etmiyorum napacan?
elinde tencere tencere dolmalarla kapımamı gelecen _?
allah allah ya :D :D :D
bırakın bu saçmalıkları lütfen
hareketlerine odaklan gözlerinin içine bak aşık olan adam normal davranamaz illaki pot kırar sakarlık şapşallık yapar tıpkı siz kadınlar gibi aradaki tek fark kadın kendine yediremez ağırsan satmalıyım kendimi fiyatım düşmesin der susar her zıkkımı erkekten bekler o kadar ;)
Konu yay erkegise cok sikintilisin yay erkegi asikmolmaz o ozgurdur ve cevrewi genistir herkesle iliski icindedir ve birine baglanmaktan korkar nu konuda cok kararsizdir ole biri e baglanmayi cok dusunmez ama baglanirsada baglanir ama bu zor bir durum anlamak ondanda zor utangac filan da değil her turlu ortama girip cikmisligi vardir tabi burcun ozelliklerini tasiyorsa
Tuh yaaa :-). Oysaki dogru kisi bendim ay ay ay :(
Denemekte fayda varda cidden ama yaa cevresinde ccok sexi kiz var bende masumum tuh yaa lanet olsun sexilik :-) :-) :-)
Ben buralara inanmam ama bu bilmediğim anlamına gelmez. Em iyi aşık rolü yapan, bakışlarını en iyi kullanan, en hayran bakan, beklenmedik anlarda mesajlar atan bu burçmuş. Çok kolay tavlarmış insanları. Aşk uzmanı deniyor. Ama gerçekten aşık olması zormuş.
Sen burcu falan boşver eğer yanıan geldiğinde gözlerine bakıyor ellerini tukarken tedirginliyor ismini söylerken hala heceliyorsa başlarım burcuna işte sana sevgili
Simdiki erkekler oylemiki hepsi p*ç yeee :-) :-) :-)
Ahaha oyle zaten napim hakkinda bir tek burcunu bilim :-) :-) :-)
Akrep cok tehlikeli aldatir beni kalbimi kirmak istemio ask acisi ckmedim cekmeyide dusunmuyorum :-) :-) :-) :-) sen akrepmisin :)))
Basak yukselenimde basak
Ssst yawsama :) :)
Heycan yapmadim ben onu sakasina dedim ayy mese bilioz yani ama okadarda gurursuz olanlar varr :-) :-)
Burca göre anlaşılır mı yav :D Google'a yaz erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır diye bak ne ayrıntılı yazıyor :D
yay burcuysa cok zor söyleyemez utanır kendımden biliyorum.
diyorum ben!
Hareketleri nasil olur o kiza. Karsi
Ohaa sen cok utangacmissin yaa allah yardim etsin kardesim :\
Abi yapmayin böyle ya belki kız senden bir adım bekliyorum ben o adım atsın diye eridim bittim
Ateş grubu sevse de aldatır. maalesef çaresi yok yay bal olsa unut.
Bende yay burcuyum nasıl anlaşılıyomuş merak ettim :))
soruya bi yenilik katıp şunu diyim erkeklerin aşık olduğu nasıl anlaşılır ben hiç birini anlamıyorum numara mı gerçek mi sadkljas
götünü kaşır göz bebekleri büyür kulak pisliği daha cok pompalanır
çükü kalkar...
Onlar aşık olmaz çapkın aldatırlar dikkat et
Yay erkekleri aşık olmaz :D
Aşkın yay i da bir, oku da bir :-D
yay gibi gerildiklerinde
Sevdigi kiza nasil davranir
insanların aşık olduklarındaki davranışlarının burçlarıyla alakası yoktur...
Biliyorum ama tek bildigim burcu bnde o yonden yuruyorum ses soyle nasil anlariz :-)
yaydan çıkmış ok gibi fırlarlar
Yay erkekleri sevmez
hepsi gibi. değişmez.
Anlaşılmaz
Senin burcun ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?