• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Yay burcu erkeklerinin aşık olduğu nasıl anlaşılır?

asdafgülelimcümleten
asdafgülelimcümleten Takip Et
Xper 5 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor

Yay burcu erkeklerinin aşık olduğu nasıl anlaşılır? Yay Erkeği Sevdiği Kıza Nasıl Davranır?

Yay erkeği aşk belirtileri
Yay erkeği aşk belirtileri
Yay burcu erkeklerinin aşık olduğu nasıl anlaşılır?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • NilÜmmüGülsüm
    NilÜmmüGülsüm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 97%
    Oğlak
    +1 yıl

Yay Erkeğinin Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Aşk, hayatımızın her döneminde bizimle olan bir duygu. Hayatımızı şekillendirirken bir karar alırken aşksal durumlarda etkili oluyor. Hele ki karşında yay erkeği varsa işler o kadar da toz pembe ve hoş olmayabiliyor. Yay burcu erkeğinin en belirgin özelliği özgürlüğüne düşkün olması. Bu yüzden ilişkilerinde özgürlüğüne düşkünlüğü ön plana çıkıyor ve çeşitli sorunlara da yol açabiliyor. 🙂

Aşk sonuçta hepimizin hayatında var. Şimdi biraz yay burcu erkeğinin aşk sinyallerini nasıl verdiğini konuşalım. 🌟

Yay erkeği severse ne yapar?
    Yay erkeği severse ne yapar?

Yay Erkeği Sevdiği Kıza Nasıl Davranır?

Yay erkeği sevdiği kıza nasıl davranır konusuna girmeden önce biraz özelliklerini tanıyalım. Yay burcu erkeği, enerjik ve sosyal özellikleriyle dikkat çekiyor. Özgürlüğüne düşkünlüğü, neşeli ve girişken yapısı onu biraz daha farklı kılıyor. Burcunun özellikleri böyle olunca yay burcu biraz da flörtöz oluyor. Davranışlarından ya da sözlerinden yay erkeği sevdiği zaman nasıl davranır sorusu için cevaplar bulalım. Hoşlandığın bir yay burcu varsa bu ipuçlarına dikkat etmelisin! 😀

• İlgisi ve dikkatini üzerinde hissediyorsan, sana karşı boş değildir. Sık mesaj atması, araması, sosyal medyadan takip etmesi hep ilgisini göstermenin bir yolu.
    • Seninle birlikte plan yapıp yeni deneyimleri paylaşmayı teklif ediyorsa hoşlanıyor diyebiliriz. İlk deneyeceği bir yemek, hafta sonu gezisi gibi farklı etkinliklere seni davet ediyorsa birlikte zaman geçirmek istiyordur.
    • Sana karşı açık sözlü davranıyorsa hoşlanıyordur. Yay burcu erkeği, duygularını saklamak istemez, sosyal yapısı onun bu özelliğini de öne çıkarıyor. Beğendiği ya da hoşuna giden bir durum varsa direkt söyler. Güzel sözler söylüyorsa kesin var bir şeyler. 💟

Yay erkeği, sevdiği kızla zaman geçirmekten keyif alır. Bu yüzden seninle ortak planlar yapıyorsa, sık sık iletişime geçmeye çalışıyorsa ilgisi vardır diyebiliriz. Yay erkeği hoşlandığı kıza nasıl davranır sorusuna gelince, onunla ilgilenir, onu özel hissettirmek için çaba gösterir. Küçük jestler ve sürprizler yapar. İçtenliğini ve samimi duygularını sözleriyle olduğu kadar davranışlarıyla da hissettirir.

Yay erkeği hoşlandığı kıza nasıl davranır?
    Yay erkeği hoşlandığı kıza nasıl davranır?

Yay Burcu Erkeği Sevmiyorsa Nasıl Davranır?

Yay burcu erkeği sosyal ve girişken bir yapıya sahip. Hatta duygularını saklama konusunda çok başarılı değil diyebilirim. Sevdiği, hoşlandığı biri varsa onun yanında daha enerjik ve neşeli olur. Sözlerinden, davranışlarından sevdiği ortam, sevdiği insanlar kolayca anlaşılıyor.

Yay burcu erkeği eğer sevmiyorsa bu durumu saklamaz. Sevmediği bir ilişki içindeyse ya da karşısındaki kişiden hoşlanmıyorsa bunu hem sözleriyle hem de davranışlarıyla belli eder. Sosyal, enerjik ve neşeli özellikleriyle tanınan yay burcu erkeği eğer soğuk, mesafeli ve ciddi davranıyorsa sevmiyordur.

Sevmeyen yay burcu erkeği davranışları:

• Mesafeli davranması
    • Duygularını saklaması ve belli etmemesi
    • Ciddi ve resmi tavırlar sergilemesi
    • Özgürlüğüne düşkünlüğünü vurgulaması
    • Bireysel zaman geçirmeyi daha çok önemsemesi

Sonuç olarak yay burcu erkeği sevmediği kişiye hislerini hem davranışlarıyla hem de sözleriyle belli eder.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• semra2121
    semra2121 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    Yay
    +1 yıl

Yay burcu erkeğinin hoşlandığı kadın tipi nasıldır sorusuna uzmanlardan enteresan yanıtlar

Yay burcu erkeği özgürlüğüne düşkün, hızlı yaşam tarzını benimseyen, maceraperest ve eğlenceli bir kişiliğe sahiptir. Birlikte olduğu kadını mutlu etmesini bilen uyumlu bir yapısı vardır. Bu nedenle bir kadının birlikte zaman geçirmekten en fazla hoşlanacağı erkeklerden biridir.

Ancak yay burcu erkeğini etkileyip kendine bağlamak için onu yakından tanımak gerekir. Ayrıca yay erkeklerinin kafalarında oluşturdukları belli standartlar vardır. Bir kadın bu standartlara uyuyorsa ideal bir sevgili adayıdır. Şayet kadın bu özellikleri taşımıyorsa baştan kaybetmiş demektir.

O halde yay burcu erkeğinin kalbini kazanmak için her şeyden önce onun nasıl kadınlardan hoşlandığını bilmek gerekir. Biz de bu yazımızda yay burcu erkeğinin hoşlandığı kadın tipinin nasıl özellikler taşıdığını 10 maddede derledik. Umarız sunacağımız bilgiler okurlarımızın aşk yaşamında önemli katkılar sunacaktır.

İşte yay burcu erkeğinin hoşlandığı kadın tipi hakkında enteresan bilgiler

Hayatı cesur biçimde yaşayan kadınlardan hoşlanır

Yapmak istediklerini cesurca yapan ve aktif bir yaşam sürdüren kadınlardan hoşlanırlar. Bir kadın eğer içinden geleni yaşıyorsa ve yaşam serüvenini pratik deneyimler üzerine kuruyorsa yay burcu erkeğinin dikkatini hemen çeker.

Durgun bir yaşam tarzı benimseyen ve bu durgun yaşam tarzını erkeğe de dayatan kadınlar yay burcu erkeğine çekici görünmez. Çünkü onlar dışa dönük bir yapıya sahiptir ve kendisi ile birlikte yaşamı keşfedecek kadın ararlar.

Midesine oldukça düşkündür

Yay burcu erkekleri yemek yemekten büyük bir haz alır. Yeni tatlar denemekten hoşlanırlar. Ancak asıl zevk aldıkları yemekler geleneksel tatlardır. Eğer bir kadın yemekten özellikle de etli yemeklerden hoşlanıyorsa yay burcu erkeği ile iyi anlaşacak demektir. Kadın etli yemeklerden hoşlanmasa dahi erkeğin bu zevkine saygı duyduğunu gösterirse yine de büyük bir şans yakalamış olur.

Yay burcu erkeklerinin yemek alışkanlıklarında dikkati çeken önemli detaylardan biri de “üç öğün yemek” fikrine sahip olmamalarıdır. Yay erkekleri günün her saatinde acıkıp yemek yiyebilirler. Özellikle gecenin geç saatinde yemek için sofra kurarlarsa hiç şaşırmayın ve onunla birlikte bir şeyler atıştırın. Ancak bu olumsuz alışkanlıklarının değişmesi gerektiğini kabul ederek zaman içinde ona sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırın.

Yatakta biraz bencil davranabilir

Yay burcu erkekleri cinsel yaşama oldukça önem verir. Onlar için seks yaşamında mutlu olmak hayatın diğer alanlarında da mutlu olmak demektir. Çünkü yay burcu erkeklerinin cinsel yaşamı tüm duygu ve düşünceleri üzerinde etkili olabilmektedir.

Ancak yay burcu erkeklerinin yatakta biraz bencil davrandıklarını ve sevgililerinden önce kendilerini tatmin etmeye çalıştıklarını vurgulamak gerekir. Onların bu olumsuz tavırları bazen itici görünmelerine sebep olabilir. Ancak yataktaki performansları, kolay kolay yorulmamaları ve bir gecede birkaç kez sevişebilmeleri onların bu bencil davranışlarının görmezden gelinmesini yani onların affedilmesini sağlamaktadır.

Özgüven sahibi, güçlü kadınlardan hoşlanır

Kendisine güvenen kadınlar yay burcu erkekleri için “güçlü kadın” anlamına gelir. Bu güç kavramı beraberinde “güven duygusunu” da getirir. Yani yay burcu erkeği özgüven sahibi bir kadına güvenerek onunla ciddi bir ilişki kurmak ister. Çünkü bu tarz bir kadınla birlikte olursa zor durumlarda yalnız kalmayacağını düşünür.

Yay burcu erkeğine asla yalan söylemeyin!
    Bir kadında görmeye tahammül edemediği tek şey yalandır. Eğer yalan söylediğinize şahit olursa onun gözünden tamamen düşersiniz.

Üzerinde konuştuğunuz konu ne olursa olsun her zaman açık ve dürüst olun. Eğer onun hoşuna gitmeyecek bir durum dahi söz konusu ise yine de dürüst davranın. Bir süre kırılıp gücense de sizi yine de affedecektir. Çünkü kin tutmayı bilmeyen ve sevdiğini kolayca affeden bir yapısı vardır.

Ancak yalan konuştuğunuza tanık olması halinde eski güveni

2
    0 Yorumla
  • jelibonnnnn
    jelibonnnnn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 48%
    Yay
    +1 yıl

yay burcuyum normalde yay çok ciddi ve mesafelidir ve herkesten özel hissettiiğinde kendini anla ki yay da bişiler fark olmuş senin için

0
    8 Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Hu hu sagol :)

Yorumla
    • jelibonnnnn
      jelibonnnnn
      Yay
      +1 yıl

rica ederim :) yay da özel odluğunu her şekilde anlarsın yeterki bir defa gözüne gir ;)

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Nasil girerim :-) :-) :-)

Yorumla
    • jelibonnnnn
      jelibonnnnn
      Yay
      +1 yıl

öncelikle ukala ve laubali olmıcaksın nefret ederiz gayet hanımefendi olucaksın ve kesinlikle dürüst kızıcağını bilsen bile sakın yalan söyleme dürüst olduğun her konuda bir puan daha kazanırsın gözünde
      ve ailesine saygılı olucaksın kendine de keza öyle

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Ay allah razi olsun bee tam benim tipim :-) :-) :-) :-)

Yorumla
    • jelibonnnnn
      jelibonnnnn
      Yay
      +1 yıl

daha detaylı bilgi vermiyorum ki çocuun savunma mekanizması kalsın :P yay zordur ama aklında ki profile uyarsan seni el üstünde tutar unutma bizim aşkımız çok önemlidir sevgimiz delidir :D

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Amann salla savunmasini bana karsi savunmasis olaun benim olsun yeeeyeeap. Cok cok sagol aydinlarttin kizzz detaya inmek istersen n in i n:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Yorumla
    • jelibonnnnn
      jelibonnnnn
      Yay
      +1 yıl

:D :D ilgili olcaksın bir de ilgini kestiğin anlarda soğuma hissedebilir

Yorumla
  • Paart3
    Paart3 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    Yay
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bir yay burcu olarak hemen atladım. Canım, O kişiden kişiye değişir. Hareketleri davranışları. değişebiliyor ama sana yay burcu erkeği anlatayım; Çok sadıktır. Sevdim mi adam gibi severim, yalana tahammülü yoktur. en nefret ettiği şey yalandır. Bir yay ile kesinlikle ağız dalaşına girme, tek bir kelimesiyle seni ağlatabilir.

1
    1 Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Sagol zaten bende yalan sevmem uyusuyoruz :-)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben şahsen yay burcuyum :) hemen söylemesem de çok ilgili davranırım yani çevremdeki herkes aşık oldugumu anlar Aşkım da bunu hisseder. bunun dışında sürekli olarak övgüde bulunurum

0
    3 Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Cok sagol gizli kullanici peki nasil kizlardan hoslanirsin mesela senle futbol oymuyan kizi severmsn¿~

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Doğrusu bir kıza erkek sporunu yakıştırmam bana göre bir kız tam anlamıyla hanım efendi olmalı. terbiyeli asil kitap okuyan yani entelektüel bir kız çok çekicidir. futbolu takip edebilir benimle maç izleyebilir ama futbol oynamasa daha iyi olur :) bidigim kadarıyla yayların geneli bilime felsefeye önem verir konusurken bir filozofun sözünü söylesen ya da elinde bir kitapla görünsen cok hos olur ;)

Yorumla
    • Telatatarli
      Telatatarli
      Başak
      +1 yıl

Peki sevdiğiniz kişiyle aramızda yaş farkı ne kadar ve sevdiğiniz kızla birlikteliğinizvar mı?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

11

Cevap

• theextrame
    theextrame Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 66%
    Boğa
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 353 cevap paylaştı.

ay çok gergin olurlar şekerim hemen anlaşılır

saçmalamayın yahu bu nasıl bir sorudur aşık olan adam
    burcu
    dili
    dini
    kültürü
    mantığı
    herşeyi ne olursa olsun kendini belli eder
    iyice zıvanadan çıkmaya başladınız yahu
    burcuna göre adammı seçilir yaw
    ondan sonra ben niye evde kaldım ben niye terkedildim bu bana neden böyle yapıyo bilmem ne...
    dellendim gene ya la

3
    3 Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Uff tek bildigim ozlligi burcu napabilirim elimde ne varsa kullanmam lazim onu elde edebilmek icin...

Yorumla
    • YanıkPortakalKabuğu
      YanıkPortakalKabuğu
      Başak
      +1 yıl

Hahahaha çok güldüm buna :D aynen katılıyorum theextreme

Yorumla
    • theextrame
      theextrame
      Boğa
      +1 yıl

burçlar saçmalıktır güzelim
      ben boğayım ama özelliklerimin tersiyim farzet o erkek benim ve sadece boğa burcu olduğumu biliyosu nama ben burcumu temsil etmiyorum napacan?
      elinde tencere tencere dolmalarla kapımamı gelecen _?

allah allah ya :D :D :D

bırakın bu saçmalıkları lütfen
      hareketlerine odaklan gözlerinin içine bak aşık olan adam normal davranamaz illaki pot kırar sakarlık şapşallık yapar tıpkı siz kadınlar gibi aradaki tek fark kadın kendine yediremez ağırsan satmalıyım kendimi fiyatım düşmesin der susar her zıkkımı erkekten bekler o kadar ;)

Yorumla
  • yasin61
    yasin61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    Yay
    +1 yıl

Konu yay erkegise cok sikintilisin yay erkegi asikmolmaz o ozgurdur ve cevrewi genistir herkesle iliski icindedir ve birine baglanmaktan korkar nu konuda cok kararsizdir ole biri e baglanmayi cok dusunmez ama baglanirsada baglanir ama bu zor bir durum anlamak ondanda zor utangac filan da değil her turlu ortama girip cikmisligi vardir tabi burcun ozelliklerini tasiyorsa

0
    4 Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Tuh yaaa :-). Oysaki dogru kisi bendim ay ay ay :(

Yorumla
    • yasin61
      yasin61
      Yay
      +1 yıl

Isin zor desenki sevgili oldunuz cok. kiskanirsin dedigim. gibi cevresi genis ve kizlar taragindan populerdir sakaci filan kisaca sevilen biridir cok kiskanirsin ama baglarsan kendine kopek gibi sevebilir tabi zoru basarirsan;)

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Denemekte fayda varda cidden ama yaa cevresinde ccok sexi kiz var bende masumum tuh yaa lanet olsun sexilik :-) :-) :-)

Yorumla
    • yasin61
      yasin61
      Yay
      +1 yıl

:)))))))

Yorumla
  • Manasızdidik
    Manasızdidik Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    Yay
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Ben buralara inanmam ama bu bilmediğim anlamına gelmez. Em iyi aşık rolü yapan, bakışlarını en iyi kullanan, en hayran bakan, beklenmedik anlarda mesajlar atan bu burçmuş. Çok kolay tavlarmış insanları. Aşk uzmanı deniyor. Ama gerçekten aşık olması zormuş.

1
    0 Yorumla
  • end-Less
    end-Less Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 30%
    Akrep
    +1 yıl

Sen burcu falan boşver eğer yanıan geldiğinde gözlerine bakıyor ellerini tukarken tedirginliyor ismini söylerken hala heceliyorsa başlarım burcuna işte sana sevgili

2
    12 Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Simdiki erkekler oylemiki hepsi p*ç yeee :-) :-) :-)

Yorumla
    • end-Less
      end-Less
      Akrep
      +1 yıl

Sende piç olmayana bakacaksın burclara kaldıysa iş :) hepsinde vardır bir piçlik :)

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Ahaha oyle zaten napim hakkinda bir tek burcunu bilim :-) :-) :-)

Yorumla
    • end-Less
      end-Less
      Akrep
      +1 yıl

alsana Akrep burcu ne düşünüyorsun :)

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Akrep cok tehlikeli aldatir beni kalbimi kirmak istemio ask acisi ckmedim cekmeyide dusunmuyorum :-) :-) :-) :-) sen akrepmisin :)))

Yorumla
    • end-Less
      end-Less
      Akrep
      +1 yıl

Akrep evet ama akrepde çeşittiir mesela yuukselenım balık burcudur bir okadar ketun oldugum kadar bir okadar iyidir bazen burc hersey değil kişilik de önemli senin burcun ne

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Basak yukselenimde basak

Yorumla
    • end-Less
      end-Less
      Akrep
      +1 yıl

hymm emekter bir kadınsın ilişkinde güzel bence :) emekter insanları severim :) :p

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Ssst yawsama :) :)

Yorumla
    • end-Less
      end-Less
      Akrep
      +1 yıl

yok hele dur heycan yapma kendine gel hayallenme işim yokt ıkı kelime ettiğim kişiye yavsıcak kadarda gurursuz deiğilim

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Heycan yapmadim ben onu sakasina dedim ayy mese bilioz yani ama okadarda gurursuz olanlar varr :-) :-)

Yorumla
    • end-Less
      end-Less
      Akrep
      +1 yıl

Şuı hayatımda neleri gördüm sırf yazısarak askım snei seviyorum özlüyorum bırtanem sesını bıle duymamış ama asık olmus :) Akrepim görmeden duymadan hissetmen olmaz :)

Yorumla
  • YanıkPortakalKabuğu
    YanıkPortakalKabuğu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 67%
    Başak
    +1 yıl

Burca göre anlaşılır mı yav :D Google'a yaz erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır diye bak ne ayrıntılı yazıyor :D

0
    0 Yorumla
  • Harun3838
    Harun3838 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    Yay
    +1 yıl

yay burcuysa cok zor söyleyemez utanır kendımden biliyorum.
    diyorum ben!

1
    5 Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Hareketleri nasil olur o kiza. Karsi

Yorumla
    • Harun3838
      Harun3838
      Yay
      +1 yıl

vala ben 12 yıl boyunca yüzüne bile bakamadım

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Ohaa sen cok utangacmissin yaa allah yardim etsin kardesim :\

Yorumla
    • Harun3838
      Harun3838
      Yay
      +1 yıl

amin üni okuyorum hayla gecmedi bu durum üni son d

Yorumla
    • Aysekaplan07
      Aysekaplan07
      Aslan
      +1 yıl

Abi yapmayin böyle ya belki kız senden bir adım bekliyorum ben o adım atsın diye eridim bittim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ateş grubu sevse de aldatır. maalesef çaresi yok yay bal olsa unut.

0
    0 Yorumla
  • SiyahlaBeyaz
    SiyahlaBeyaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    Yay
    +1 yıl

Bende yay burcuyum nasıl anlaşılıyomuş merak ettim :))

0
    0 Yorumla
  • sassayse
    sassayse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    Oğlak
    +1 yıl

soruya bi yenilik katıp şunu diyim erkeklerin aşık olduğu nasıl anlaşılır ben hiç birini anlamıyorum numara mı gerçek mi sadkljas

0
    0 Yorumla
  • iwantU
    iwantU Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    Aslan
    +1 yıl

götünü kaşır göz bebekleri büyür kulak pisliği daha cok pompalanır

1
    0 Yorumla
  • gaddarım
    gaddarım Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 94%
    Balık
    +1 yıl

çükü kalkar...

0
    0 Yorumla
  • lafimiolurr
    lafimiolurr Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

Onlar aşık olmaz çapkın aldatırlar dikkat et

0
    1 Yorumla
    • Lord78
      Lord78
      Yengeç
      +1 yıl

Çok bilmiş seni 😍

Yorumla
  • MekanınSahibiHande
    MekanınSahibiHande Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    Yay
    +1 yıl

Yay erkekleri aşık olmaz :D

0
    0 Yorumla
  • deniz-35
    deniz-35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 35%
    Terazi
    +1 yıl

Aşkın yay i da bir, oku da bir :-D

0
    0 Yorumla
  • YUZUN_YERYUZUMDUR
    YUZUN_YERYUZUMDUR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    Balık
    +1 yıl

yay gibi gerildiklerinde

0
    3 Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Sevdigi kiza nasil davranir

Yorumla
    • YUZUN_YERYUZUMDUR
      YUZUN_YERYUZUMDUR
      Balık
      +1 yıl

insanların aşık olduklarındaki davranışlarının burçlarıyla alakası yoktur...

Yorumla
    • asdafgülelimcümleten
      asdafgülelimcümleten
      Boğa
      +1 yıl

Biliyorum ama tek bildigim burcu bnde o yonden yuruyorum ses soyle nasil anlariz :-)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yaydan çıkmış ok gibi fırlarlar

0
    0 Yorumla
  • biradettubaa
    biradettubaa Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    Balık
    +1 yıl

Yay erkekleri sevmez

1
    0 Yorumla
  • canb035
    canb035 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    Koç
    +1 yıl

hepsi gibi. değişmez.

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    Başak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Anlaşılmaz

0
    0 Yorumla
  • Sıla_ksr
    Sıla_ksr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    Boğa
    +1 yıl

Senin burcun ne?

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Yay burcu erkeklerinin aşık olduğu nasıl anlaşılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeklerin aşık olduğu nasıl anlaşılır? 8 cevap verildi
Sizce erkeklerin aşık olduğu nerde anlaşılır? 10 cevap verildi
Terazi burcu erkekleri aşk konusunda nasıllardır? 32 cevap verildi
Gerçekten seven ileryi düşünen aşık erkek belirtisi nasıldır? 14 cevap verildi
Bir erkeğin aşık olduğu gözlerinden anlaşılır mı? 13 cevap verildi
Erkekler aşık olunca napıyor? Nasıl anlarız? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨