Instagramdan tanıştık bedeni çok hoşuma gitti. Sanırım dayanamayacağım🥹
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayKendime bakıyorum, 15 - 18 - 20 yaşlarıma p*rno izliyordum seks nedir biliyordum ama felaket deneyimsiz birisiydim. Seks ise soktum boşaldım bitti olayı değil tamamiyle kadınında orgazm olduğu kendisinden geçtiği büyülendiği bir deneyim bence. Şimdi 37 yaşındayım yakında 38 olacağım ve kendimi gözlemlediğimde son 8 - 10 senedir harika olduğumu gözlemliyorum. Kadının zevk alacağı yerlerini bilmek, zevk alacağı şeyleri bilmek, geç boşalmak, ilişkide bir kaç kere boşalmak, oral seksin incelikleri vs vs gibi. Sadece sekste değil cinselliğin dışında kadın duyguları, romantizmi, kadın dilinden anlamak gibi gibi. Ben kadında 25 - 40 yaş erkekte ise 30 - 50 yaş aralığının nirvana dönemi, altın çağ, altın vuruş dönemi olduğunu düşünüyorum. Tabi diyeceksiniz 42 yaşında bir kadın kötü mü tabiki hayır ama altın çağ 25 - 40 bence. Şimdi genç birisini beğenebilirsiniz hoşlanırsınız çekim hissedersiniz ama cinsellikte o altın çağı yaşatamaz ya da normal ilişkide çocuk bakmak durumunda kalabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
19 yaş başka bir dünya, 33 yaş başka. Hayata bakış, beklenti, olgunluk, sorumluluk algısı çok farklı oluyor.
Kısa süreli ve beklentisiz bir şeyse, iki taraf da bunun ne olduğunu biliyorsa kimse kimseyi kandırmıyorsa sorun olmayabilir. Ama işin içine bağlanma, beklenti, kıskançlık ya da “ben değiştiririm” düşüncesi girerse sıkıntı başlar. Çünkü o yaşta biri hâlâ kendini tanıma döneminde oluyor.
00 Yorumla
Eğer her iki taraf da durumun ne olduğunun bilincindeyse, kimse birbirine hayat arkadaşı gözüyle bakmıyorsa ve sadece o anın keyfi yaşanıyorsa buna saçma diyemem; bu bir tercihtir.
Ancak 19 yaşındaki birinin duygusal derinliği ve sonuçları kavrama biçimiyle seninki aynı olmayacağı için, sonunda bir tarafın (genelde o gencin) canı yanabilir ya da ben kendimi bir ebeveyn gibi hissederken bulabilirsin.66 Yorumla
Soran8 ayVazgeçtim zaten kötü hissettirir. Böyle biri değilim normalde de anlık işte etkilendm
Soran8 ay👍🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
8 aySaçma değil. Eğer istediğin buysa yaşa yani. Hahah ben de satranç oynarken Pakistan'li 18 yaşındaki bir çocukla oynamıştım. Takıldı bana Instagram falan istiyor. 32 yaşındayım diyorum, unbelievable diyor 😂😂 herhalde Türkiye'ye gelmek için. E gelmek istiyorsa gelsin yani öyle çok zor değil ki
22 Yorumla- 8 ay
Bencede
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Fiziksel çekimi bu kadar net hissetmen çok normal, dürüst de söylemişsin zaten 🥰 Ama 33-19 farkında güç dengesi, olgunluk, beklenti uyumsuzluğu çok oluyor. Sen “kısa süreli takılma” modundasın, o belki duygusal bağ kurabilir, kafalar karışabilir 😬
Eğer takılacaksan sınırlarını net konuş, duygusal beklenti yaratma, alkol vs varken karar verme. İçine sinmezse hiç zorlama. Senin iç sesin ne diyor şu an, daha çok heves mi, yoksa biraz tedirginlik de var mı? 💭✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
85Cevap
8 ayBen kendimden çok genç bir erkekle olmam açıkçası ama olana saygı duyorum. Erkekler kızı yaşında kızlarla evleniyor veya takılıyor kimse bir şey demiyor. 19 yaşında erkek yetişkin savaş çıksa ülkesini koruyacak yaşta istediğini yaşayabilirsin.
30 YorumlaÇocuk ve kendine gelio hayatı idrak ettiğinde travma yaşicak emin ol, ve çocuğa travma yaşatma, goygoy için bi paylaşım deilse eğer, gerçekci bi cvp olduğuna emin ol, tecrübeyle sabit bu
012 Yorumla- 8 ay
Niye 30luk kocaman dayılar 18 yaşındaki kızlarla ilişki yaşayıp travma bırakıyor
- 8 ay
Sizde genç kızlara travma yaşatmayın uzak durun
- 8 ay
Bizde size ne o zaman yok çocuğa travma yaşatacakmışta bilmem ne sana ne? Size ne? zoruna mı gidiyor genç erkekler tercih edilince. Oldu siz genç kız diye travma yaratın millette olgun kadında yaratsın ne olmuş sana ne bundan lan
- 8 ay
Bende kendimden küçükle evlenicem zırla şimdi
- 8 ay
Kudurma hahahahahah
- 8 ay
@İsimssizüyee valla haklisin cok guzel yorum ben olsam eic secerdim
Gizli Üye(18-24)8 aySüper olur.
19 yaşında ergen, hormonları tavan durumda şu an. Valla taramalı tüfek gibi çalışır onunki. Dayanırım diyorsan olur bu iş
41 Yorumla
8 ayOlabilir ama sizin tercihiniz kararı veren ve kontrolü elinde tutan sizsiniz
Kimse istemedikten sonra size bir şey yapamaz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayAptallık olur. O ergen ve isteği cinsellik olur. Tabiki senin de isteğin anlık ilişki ise sorun olmaz ama o ergende yara acarsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayTakıl istediğin gibi neden sorun olsun ki.
Ama bunu o da bilsin daha çocuk neticede. Sonra aşık falan olur00 Yorumla
8 ayYa ben 19 um bulamadım sen nasıl buluyorsun
11 Yorumla- 8 ay
Nasıl bulamadın bu yaşta 😱
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayBir anlık heves yapma bence vazgeç 14 yaş farkı biraz fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBende yaşadım yaş farkı daha azdı ama yinede benden çok daha gençti, hayatımın en güzel ve heyecanlı günleriydi, yine olsa yine yaparım hiç saçma değil
01 Yorumla- 8 ay
Guzelmis :)
Takıl yaa ama mutlu edemezse devam etme. İyi ise arada takıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
8 aycocukla gonul ısı olmaz sonra tv de goruyoruz takıntılı sevgılıyı
00 Yorumla OMG… Çok toy ama yaa. Enerjisi cezbeder belki ama… Sen bilirsin elbet.
00 Yorumla
8 ayGenç seviyorsan olur zaten o da olgun sevdiği için deli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayOlma ihtimali yok.
Yatağa girince bağlanmak çok daha kolay oluyor. Her şey mükemmel olur ve evlilik düşünürseniz olmaz. Evlilik olma ihtimali olan birini bul.
02 Yorumla- 8 ay
Kadın evlilik düşünmüyorum demiş kısa süreli
Cevap sahibi8 ay@İsimssizüyee Bende bağlanma riskini yazdım 👍
Gizli Üye(18-24)8 ayBiraz fazla mı ufak sanki bi tik ergensi gibi geldi bence 20den sonra anca olgunlaşır daha ergen. Sen nasılsın acaba merak ettim ve en ufak kaç istersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
8 ayTakilmak diyorsun mantık arama zaten yap geç kimene sormana gerek yok dikkat cektin hadi bakalım 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayİşin sonunda daha çok üzülmek var ona göre iyice düşünün
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Tahmin edebiliyorum genelde benimde takıldığım kadınlar yaşça büyük oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayTamam reşit ama daha 2 sene önce reşit olmuş. Böyle durumlar bana hep pedofili gibi hissettiriyor kusura bakmayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. Sal gitsin abla onu da milli yap sevaba gir 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. yazarın bir sonraki sorusu 😂😂 bebe musallat oldu ne yapcam 😂😂
05 Yorumla- 8 ay
😂😂
- 8 ay
Sence olur mu
- 8 ay
Soru sahibi ben değilim zaar
Gizli Üye(30-35)8 ay19 yaşlarımda hep milf sevdam vardı. Olmadı nasipte yokmuş. Çocuğu mutlu et olgun olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayGötür gitsin acıma.
106 Yorumla- 8 ay
yazık değilmi çocuğa :D
- 8 ay
Sen kaç yaşındasın
- 8 ay
Sende mi böyle takılıyorsun 😅
- 8 ay
Sen demi öyle yapıyorsun
- 8 ay
sende beni götür acıma bana
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
8 ayÇocuğun ömrü boyunca anlatacağı bi anı olursun sevaptır takıl gitsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Karakter olarak takıntı kasıntı vs vs bozuk bir şey değilse yapılır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 aysana takıntı hale getirip sürekli rahatsız edebilir.
00 Yorumla yani bi ana olarak cocuk buyutecegim diyorsan XD XD
00 YorumlaBence hiçbir mahsuru yok ama performansı ve fiziği daha iyi olanlar da var şimdi bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayAy çocuk o kafan kafana uymaz
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 ayNeden saçma olsun
11 Yorumla
8 ayNasıl mide veriyorsunuz lan
19 Yorumla- 8 ay
Sizde yaşlı başlı adamları beğeniyorsunuz aw asıl mide sizde
- 8 ay
Helal @isimssizüyee doğru dedin
- 8 ay
@dalgındüşünceli valla buruşuktan ne zevk alıyorlar acaba
- 8 ay
Bi de erkekler kadından önce buruşuyor. Biz yine 30-40 yaştan hoşlanıyoruz kadınlar 50yi geçiyor. Nerdeyse bi ayağı çukurda olanları seçiyor
- 8 ay
@dalgındüşünceli bu doğru gerçekten benden küçükler bile benden büyük duruyor alın çizgileri var bunlar çok çalışmaktan ağır işten ama kadınlar daha basit işlerde çalışıyor yıpranma daha ileri yaşlarda oluyor bir inşaatta sahada çalışan adamla markette çalışan kadının iş yükü aynı değil adam yıpranıyor ama gelde bunu bizim karılara anlat. Hala markette çalışarak erkeklerden daha erken yaşlandıklarını sanıyor erkekler tonlarca ağırlık kaldırıyor gücü düşüyor bu özel hayatını da etkiliyor ama kadın daima aktif ilgi bekliyor. Benim halam var 60 yaşında valla menepoza girmiş hala kur yapıyor millete östrojen tavan
- 8 ay
@İsimssizüyee mk nin koca meraklısı malı benim yaşlı adam beğendiğimi nerden cikardin bir. Ikincisi 19 yaşındaki daha çocuk 30 yaşındaki birine göre. Mantiğiyla bile karar veremeyecek yaştaki ergene anası yaşındaki bi kadin nasıl o gözle bakar. Erkekler 30 yaşında bile olgunlasmiyor
- 8 ay
Mâl karı neye göre olgunlaşamıyor sen 20 yaşında babanın parasını yerken erkekler 12 yaşında çalışmak zorunda kalıyor 18 yaşındayken vermişsin 30luk adamlara olgun diye sen 19 yaşında koca koca adamlara ağzının suyu akarken çocuk değil koca kadın görürdün kendini güya yaşıtı erkeklerden olgun yarrrrrak olgunsun 30 olmuşsun hala ergen gibisin yaşıtın adamlar baban gibidir ama sen buruşuk 40 yaşındaki adamları tatmin etmeye devam et ona layıksın teyze
- 8 ay
@İsimssizüyee kendinle karıştırdın galiba orrospu beni. Ne çok şey biliyorsun sen. Söyle kim sksin istedin de * seni niye bu kadar kudurdun 😂
- 8 ay
Evet doğru konuştun, gel de anlat. O yüzden halden anlamayana muhabbete gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Çocuk jigolo mu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı.
8 ayAllah akıl fikir versin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sapık seni, kendine uygun birini bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.
8 ayf*ck body olabilirsin ama sevgilik düşünme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
8 ayWauww ne guzelmis :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Devamm devamm örseler seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.
8 ayNeye dayanamıyorsun? Vermeye mi?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
8 ayVer gitsin çocuk sevinsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
8 ayYaramazlıkta sınır yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aman bacım dayanma hemen atla üstüne tövbe tövbe
00 Yorumla
8 ayBu kadar mı yokluktasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayO kadar da düştün mü yaa yuh
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayNasıl oldun kadın buluyorlar laaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayYoo canin cektiyse sevis doya doya sabah aksam becersin seni.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
8 ayZaten en fazla o olur eğlenirsin
05 Yorumla- 8 ay
Belki nikahı bile basar 😂
- 8 ay
Basacağı kesin de nikahı bilemem 🤪
- 8 ay
Banu alkana bak 😂
- 8 ay
Nasip bu işler belki de evleneceği kişi nasibinin yaşı küçüktür
- 8 ay
Ona bakmam tipim deeel
8 ayTrol soru bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bakireysen yapma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Değil erkek için de çok güzel histir
00 Yorumla
8 ayseviş zevkine bak boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayYok be takil gec sjfjdjd
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 🥴🥴🥴 cocugun hayalleriyle oynama
00 YorumlaVer keyfine bak evli misin
00 Yorumla
8 ayErken gelirse kizma çocuğa.. 45 dakika seversen 👈
00 YorumlaSakıncalı ben varken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayHiçbir sorun olmaz iki tarafta memmun ise
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet fazla sübyancılığa giriyor
00 Yorumla
8 ayhayır saçma değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 aySadece takılmaksa olabilir
00 Yorumla
8 ayErkekler yapıyor sende yap ne olacak
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 33 yaşındayım 19 yaşında erkekle kısa süreli takılmak saçma mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne