Selam. Ben 23 kadın 30 yaşında. Kadin evlenip bosanmis. Biz bununla bir zamanlar baya zaman gecirdik sonra arayi acmaya karar verdim ve bir suredir gorusmuyorduk. Gecenlerde beni evine cagirdi gittim ve aramizda yine birseyler yasandi vs. Sonra sevgilisi oldugunu ogrendim. Adami uzaktan taniyorum ama muhabbet sohbetim yok. Neden boyle yaptigini sordugumda sen benim zaafimsin evlide olsam senden vazgecmem tarzi sacma sapan cevaplar aldim. Kendimi kotu hissediyorum cidden adama uzuluyorum. Sizce ne yapayim yolumami bakayim baska birseymi?
Burada asıl mağdur olan kesinlikle sensin belli ki, kendini suçlama lütfen 💔 Kadın resmen seni yedek gibi görmüş, “zaafım” falan diyerek olayı romantikleştirmeye çalışmış ama bu dümdüz saygısızlık.
Bence net bir şekilde yoluna bakmalısın 🚫 Kalbini ve vicdanını rahat ettirecek olan şey bu. Böyle üçlü dramaların içinde kalırsan hem adam üzülür hem sen yıpranırsın. Şu an onunla tamamen iletişimi kesmeye hazır hissediyor musun? 🫶🏻
hala basıp geçicem yazıyosun yorumlarda? kimden intikam alıyosun böyle yaparak kadın sen basıp geç diye zevkten dört köşe olmuş zaten o erkeğe yazık değil mi?
2 dakikalık zevk girme böyle olaylara basıp geçmek hakkını vermek falan bak yoluna hiç yaşanmış gibi. yorumlara bas geçlere kanma bi erkeğin karısına basınca daha erkek olmuyosun onlarda erkek sende erkeksin burada yaptığın en büyük kötülük erkeğe. o adam bunu öğrense bilse kaldıramaz. yazık ya
Kesinlikle o kadının çirkefliğiyle uğraşılır mı gider adama söylersin iftira atar bu sefer sana sarar adam... Bilemiyoruz ev içini Allah'ım sen bu adama gerçekleri göster beni de bu beladan kurtar de reset at gitsin
Valla bende onu dusundumde. Ne bilim adamin sevdigi tepkiisi ne olur sonra bizi kotu bilmesinler
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Kullanabildiğince kullan
0
9 Yorumla
Soran
5 ay
Normalde o yonde hareket ediyordum. Ama adama yazik adam asik kadina. Kadina degilde adama uzuldum
Cevap sahibi
5 ay
Ayıktır adamı.
Soran
5 ay
Benimde aklimdan o geciyor. Kimse bi e*cort icin hayatini mahvetmesin kral. Erkek erkege birbirimizi desteklemezsek kimse bizi desteklemez
Cevap sahibi
5 ay
Aynen şahsen kavga etmem gelir beni kandırılmaktan kurtarırsa. Kanıtlarıyla beraber hatta bir esc den kurtardıpı için teşekkür bile ederim. Adamı ayıktır.
Soran
5 ay
Aynen oyle ben delikanliligimi yaparim gerisi adama kalmis
Cevap sahibi
5 ay
Aynen öyle. Bi zilli için birbirimize düşme devri kapandı bro.😎 kadındır rakımıza meze elimize kirdir.
Soran
5 ay
Aynen oyle herkes hakedene hakkini verse bu kadar e*cort dolmazdi ortalik
Yapay Zeka Cevapladı
Burada asıl mağdur olan kesinlikle sensin belli ki, kendini suçlama lütfen 💔 Kadın resmen seni yedek gibi görmüş, “zaafım” falan diyerek olayı romantikleştirmeye çalışmış ama bu dümdüz saygısızlık.
Bence net bir şekilde yoluna bakmalısın 🚫 Kalbini ve vicdanını rahat ettirecek olan şey bu. Böyle üçlü dramaların içinde kalırsan hem adam üzülür hem sen yıpranırsın. Şu an onunla tamamen iletişimi kesmeye hazır hissediyor musun? 🫶🏻