Ne yapacağım ben bu lanet kadınla?

Çalıştığım yerde 1 yıldır aynı odayı paylaştığım biri var. Benim boşanma sürecimi de, sonra ki ilişkimi de en ince ayrıntısına kadar biliyor hanımefendi. Tabii ki ben de onun neler yaptığını biliyorum. Kanka modu gibi bir şeydik yani. Ama son zamanlarda, biraz da çevrenin ittirmesi ile ona karşı bakışım değişti sanırım, emin de değilim buna. Kıza zamanında ben seni kadın olarak bile görmüyorum demiştim ahahahaha. Ama her zaman önemserdim, yardımcı olurdum ona yine de. Ama dediğim gibi son zamanlarda bunu çok abarttım. Kızın kalkıp bir dosya almasına bile izin vermiyorum, ben yapıyorum onun yerine her şeyi. Utanmasam, sen yorulma senin yerine ben nefes alırım diyeceğim. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum, onunla kesinlikle bir ilişkide hayal edemiyorum kendimi ama onun rahat ve mutlu olmasını istiyorum. Onun için hayatı kolaylaştırmak vesaire. Ama bu arkadaş kesinlikle benim onu düşündüğüm kadar kendini düşünmüyor, saçma sapan tiplerle gereğinden fazla muhatap oluyor, flörtöz bir arkadaş zaten. Sağlığını çok düşünmüyor gibi gibi. O böyle davranınca ben de iletişimi kesiyorum çocuk gibi ahahahaha. Hayatımda böyle saçma bir durum içinde kalmadım. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Ne yapacağım ben bu lanet kadınla?