Ben bu kadınla ne yapacağım?

Lohusayim bebegim daha 1 aylık. Kaynanam beni çok ama çok deli ediyor gerçekten bir kaşık suda boğabilirim hiç de vicdan azabı çekmem. Susuyorum susuyorum boş ver diyorum kendi kendime ama bazen saçından tutup duvardan duvara carpasım ağzını burnunu kırasım geliyo. Kafasına göre ben sizde kalcam diyip geliyo geldiğinde de bırak yardım etmeyi daha çok hizmet bekliyo. O gelecek diye evi baştan aşağı temizliyorum yemek yapıyorum vs ne yaptığım yemeği yiyo ne temizliği beğeniyo tam çocuk ağlarken saçma sapan işler uyduruyo kendine eşim de evdeyse o an. Gecenin 10unda sabah ben Vileda yapmış olmama rağmen Vileda yapmak gibi, yatak odama girip cekmecemi karıştırıp iç çamaşırlarımın dağınık olduğuna karar verip onları yeniden çekmeceye koymak gibi. Gece ben normalde eşim uyusun diye salonda yatıyorum bebekle sözde bana yardım etsin diye o salonda uyuyo ama faydadan çok zararı var. Emzirmek için kalkıyorum geliyorum oğlumun yanına her seferinde bı laf sokup fosur fosur uyuyo bebeğimi uyuyup yatağa dönüyorum kamerayla izliyorum içeriyi uyanacak mi diye. Sabah oluyo eşime yalan söylüyo ben gidince hemen uyanmış çok ağlamış hiç uyuyamamış öyle diyo. Sen oglunla yat ben salonda yatarım diyince de hayır diyo. Ya bu gece oğlum hiç uyumadı sabaha kadar ayaktaydim o arkasını dönüp uyudu yine sabah oldu eşime kahvaltı hazırladım o gitti açım ben de biseyler yemek istiyorum bebek yuzunden yiyemiyorum bı demiyo ki kahvaltı hazırlıyım da ye diye benden bekliyo. Sabah 6dan 11e kadar o oturdu ben bebek baktım ne zaman bebek uyudu ben kalktım kahvaltı hazırladım da öyle yaptığımı yedi hanımefendi. Akşama eşime yine diyecek çok yoruldum bebek hiç durmadı diye. Bu kadar yalancılık olmaz ya evden kovmak istiyorum artık zaten yakın oturuyo gitsin evine beni rahat bıraksın. Başıma bı de misafir çıkardı yemekleri ben yapcam dedi eşime ama sabahtan beri bana iş buyuruyo onu yap bunu yap diye. Esim için susuyorum ama valla döverim ben bu kadını ya. Temizlik yaparken annemi aradım geldi konuşmamızı dinledi dinlemekle yetmedi lafa atlıyor hoparlörden konuşuyorum elim dolu yemek yapıyorum diye annem bana bişey söylüyo o başka bişey diyo sonunda annem dayanamadı kapattı annemle bile konusturmadi beni ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi defol git demeden nasıl gitmesini sağlarım evden yarın öbür gün geldim baktım oğluna dicek bı de. İki gecedir burada ömrümden 2 yıl gitti ya yardım edin bana

Ben bu kadınla ne yapacağım?