22 yaşındayım ve nişanlıyım hala annemden dayak yiyorum öldürürüm seni diyor üstüne üstlük bide dört dörtlük anneyim diyor bide bulizimi yırtı bana adam olmasan nişandan döndürüm seni diyor yaptım şey dediğini hemen yapmadım diye ben bu kadınla nasıl baş edecegim
Yani anne kutsaldır kızar filan denir de arkadaş neden bu kadar sevgisiz bir toplum olduk biz ya neredeyse kimsenin evinde huzur yok be alttan alırsın olmaz üste çıkarsın bu seferde hayırsız evlat derler adın çıkar yani Türkiye de yaşamak gerçekten çok zor meslek he...
O zaman o anne baba resmen suç işliyor seni kanatlarının altına alıp sana şefkat göstermeleri gerekirken bu şekilde davranmaları suç çok çok üzdün beni elimden gelse şimdi gelip alırım seni o evden
Cidden bu şiddet artik baydı yani Allah akıl versin kendine anne diyebiliyo yani vay be ben çocuğuma bunu yapsam kan kusarım ne kadar rahatlar kafayı yicem
Finansal anlamda kendi ayaklarının üzerinde durman gerek bunu halletikten sonra ailenden ayrıl kaç yaşına gelmişsin hala onların yanında neden kalıyorsun