Bu kızla ne yapacağım ben?

1 ay önce babam vesilesiyle bir kızla tanıştım instadan bana istek attı ve bende kabul ettim sonra bende attım. Babam kızın dayısına söylemiş o da annesine söylemiş sonra anneside beni anlatmış falan ismimi vermiş kızda instadan beni bulmuş bu şekilde. Ben İstanbul'da yaşıyorum kız ise antepliydi. Kız babamın arkadaşının kızı. Bir saat falan mesajlaştık instadan ve sonunda mesajlaşmayı sevmediğimi söyledim ve telden konuşalım dedim tamam dedi ve konuştuk baya bi. 2-3 gün sonra beni antepe davet etti tanışalım diye. Ailesi baya katı kızın babası özellikle hava kararmadan eve dönmesini istiyor. Kız 4 yıllık matematik mezunu ve özel ders vererek geçiniyor şimdilik. Onun dışında evden pek çıkmıyormuş. Neyse bende hemen gidemedim çünkü yüksek lisans yapıyorum ve son senemdi sınavlarım bitince geliyim dedim tamam dedi. Daha sonra farkettim ki babam meğer benim ileride evlenme niyetimin olduğunu falan söylemiş 1 hafta sonra babamdan öğrendim kızla tanışmamdan. Bende kıza dedim hemen bunu öğrenince benim evlenmek gibi bir niyetimin olmadığını çünkü daha kariyerimin ne olacağının falan belli olmadığını belki 2 sene falan çalışıp sonra doktoramı yurtdışında yapmam gerekeceğini falan anlattım. Kızda önce tamam o zaman artık konuşmayı bırakalım dedi. Ancak ertesi gün beni aradı ve evlenmemeyi kabul ettiğini ve evli olan bir arkadaşının yeni aldatıldığını öğrendiğini ve bu yüzden evlenme fikrinden biraz soğuduğunu falan anlattı. Sonra konuşmaya devam ettik ve en sonunda geçen hafta antepe gittim kızla tanışmaya otelde kaldım kız zaten babasından habersiz buluşmaya geldi. Gittiğimde hava limanından beni almaya geldi gezdik dolaştık falan bir gece kalıp dönecektim çünkü üniversite sınavı yaklaştığı için kızın özel dersleri baya yoğunlaşmıştı. neyse gezdik falan güzelde bir gündü beni akşam otele bıraktı. Ertesi gün tekrar yanıma geldi sabahtan ama bu sefer benden elektrik alamadığını ve aslıdna artık kimseden hoşlanamadığını söyledi. İlk günün akşamı ben otele bıraktan sonra eve gittiğinde annesine anlatmış. Kız meğer eski sevgilisi tarafından aldatılmış 3 sene önce falan o sevgilisiyle evlenmek istiyormuş zamanında ancak çocuk bunu aldatınca erkeklerden nefret etmeye başlamış bir daha kimseyle olamam falan dedi. Annesi bile demiş ona sen neden kimseyi istemiyorsun bu yaşların boşa gidiyo falan diye. Kızda ağlamış bütün gece ben neden kimseden hoşlanamıyorum diye. En son arkadaş kalsak olur mu dedi bende dedim zaten bu saatten sonra başka bir şey olmaz. En sonunda hala türk dizilerindeki gibi bir aşk hayatının gerçek olduğuna inandığını söyledi bu ne demekse. En sonunda beni havalimanına geri bıraktı ve sonra hiç konuşmadık ne o aradı ne de ben aradım bu şekilde bitti. Neden her şey o kadar iyi giderken bir anda böyle oldu lütfen birisi açıklasın.

Bu kızla ne yapacağım ben?