Sakin tabiatlı biri oluşum eşimi rahatsız ediyor hatta buna göre boşanmaya bile razı galiba?

Arkadaşlar benim sakin tabiatlı biri olmam eşime rahatsız ediyor şöyle anlatayım ben mesela evde az ışık severim daha çok mum ışığında oturmayı karanlık odaları sürekli huzur dolu bir atmosferi şöminenin yanında mum ışığında kahve içmeyi falan seviyorum eşim de bayağı kalabalık bir ailede doğup büyümüş o hep böyle evden işte cıvıl cıvıl herkesin sesi gelsin herkes gülsün eglensin ne bileyim işte farklı yemekler yapılsın misafirler davet edilsin falan böyle şeylere alıştı ben de Yalnız büyüdüğüm için öyle ortamları hiç görmedim küçükken ailem sağken gördüm ama sonra hatırlamadım o günleri hep yalnız oluşumu hatırlıyorum geriye dönüp baktığımda, o yüzden anlaşamıyoruz hatta bu aramızda birkaç hafta önce boşanmaya kadar gidiyordu ne yapmalıyım? Peki aranızda benim gibi bir kadını seven hayatında öyle birinin olmasını isteyen erkek var mı acaba yoksa size de mi çok sıkıcı ve monoton gelir böyle insanlar
Sakin tabiatlı biri oluşum eşimi rahatsız ediyor hatta buna göre boşanmaya bile razı galiba?