Eşim başkasına aşkini haykırıyor resmen bosanmalimiyim?

• Biz 12 yıldır evliyiz 28 yasindayim aslında tek benim cabamla yürüyen bir evlilik 3 çocuk annesiyim internetten hep görürdüm başkalarıyla konustugunu ama hep sustum banada iyi davranmiyordu çok geçen sene hamileydim o her gece pavyona giderdi diğer cocuklarlada çok ilgilenmedi hamileyim diye sustum doğum yaptım gittiğini biliyordum ama kanıtın yoktu ve pavyonda çekilen fotoları gördüm o gün sütüm çekildi inanirmisiniz sonra yine kavga ettik gittim sonra gel dedi çocuklar ziyan oluyor dedi geldim şimdi de sosyal medyadan devamlı başkasına aşık olduğuna ozledigine kavusamadigina unutamadigina dair paylaşımlar yapıyor ve bu beni yıpratıyor boşanmayı düşünüyorum dava acicam ama herkes karşı gelecek biliyorum busefer geri dönmeyeceğim kararimdan devam edeceğim ama boşanma davası sürerken gidecek yerim yok onu evden uzaklaştırma almam lazım ve bundan korkuyorum artık çekmek ye istemiyorum bı akıl yol gösterin onları her gördüğümde oluyorum sankionlari herkes görüyor ve gururum buna dayanamiyor beklemeli miyim yoksa hemen acmalimiyim davayi
Eşim başkasına aşkini haykırıyor resmen bosanmalimiyim?