Her firsatta görmek istiyor. Deli oluyor onun için. Kesinlikle yengesine laf söyletmiyor. Abisini hiç sevmiyor sürekli aşaliyor. Bakişlarindan hareketlerinden sadece ben değil öbür kardeşleride şüphelenmeye başladi. Nefret ediyorum kadindan.
Cevabın nedir?
+1 yılKadından mı nefret ediyorsun? Kocan olacak gavattan nefret etmelisin hatta hala o zavallı ile evli olduğun için kendinden de nefret et
220 Yorumla
Soran+1 yılEvet nefret ediyorum hiç görüşmek istemiyorum.
- +1 yıl
Senin görüşmene gerek yok, kocan olacak güzel kardeşim görüşür
Soran+1 yılBazen şüpheleniyorum acaba diyorum onu görüyormu.
- +1 yıl
Sadece görüyorsa iyi
Soran+1 yılNe yani anlamadim birşeymi var aralarnda demek istiyorsun.
- +1 yıl
Kocana sorsana bunu
Soran+1 yılSoramam bunu dile getiremem bana yapmadiğini birakmaz. Kadini ailesinin içinde koruma altina aldi kimseye laf söyletirmiyor.
- +1 yıl
Mesela sana ne yapar?
Soran+1 yılŞidet uygular ayrilmaya kalkar iftira ediyorsun der.
- +1 yıl
Bu aslında senin için bir fırsat
Soran+1 yılNe firsati?
- +1 yıl
Boşanma fırsatı
Soran+1 yılBoşanmak istemiyorumki çocuklarim var.
- +1 yıl
Eğer düşündüğün gibi bir şey varsa, o çocukları böyle ahlaksız bir ortamda mı büyüyeceksin
Soran+1 yılEşim iyi bir baba. Çocuklarina çok düşkün. Bana karşi ilgisi yok.
- +1 yıl
Nasıl ilgisi yok
Soran+1 yılYok işte ben onu cezbedemiyorum. Kadini çekici buluyor biliyorum.
- +1 yıl
Kendin de neyi eksik görüyorsun ki
Soran+1 yılBen biraz kiloluyum.
- +1 yıl
Olabilir, bunun çözümü var. Bu eksiklik olamaz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddi olamazsın. e sen bunları görüyorsun ne yapıyorsun peki
030 Yorumla
Soran+1 yılAdam deli gibi aşik. Kadin çok alimli fiziği güzeliği yerinde. Abisinin yaninda görmeğe tahamül edemiyor. Eline firsat geçse kadina alir.
Cevap sahibi+1 yıle kusura bakma ama sen ne oluyorsun orada
Soran+1 yılBana karşi ilgisi yok adam. Çocuklarimizin hatrina belli etmemeye çalişiyor.
Cevap sahibi+1 yılyaşlarınız kaç. kaç çocuk var
Soran+1 yılBen 28 o kadin 39 yaşinda benden ve eşimden büyük. Benim üçtane onun iki tane çocuk var.
Cevap sahibi+1 yıleşin senin fark ettiğini bilyor mu peki. bana yazarmısın dm den ya da takip atarmısın. detay bir iki soru soracağım
Soran+1 yılKadini sevmediğimi biliyor. Kadinda benden hoşlanmiyor zaten. Her gördüğüm yerde bana alayci bakişlari var.
Cevap sahibi+1 yılçok sabırlısın
Soran+1 yılNe yapayim bilmiyorum. Bazen diyorum abisinin başina birşey gelse bu kadini alir.
Cevap sahibi+1 yıldm ye gelsene ordan konuşalım.
Soran+1 yılHiç boyle benim gibi olani duydunmu?
Cevap sahibi+1 yılcinayet sebebidir bu
Soran+1 yılAbisine bişey olsa hiçte cinayet olmaz. Kadini alir baş taci yapar. Benide birakir.
Cevap sahibi+1 yılmesele büyük aile içinde allah muhafaza ölüm olur benim yaşadığım şehirde. bana takip atarmısın özelden konuşalım. böyle rahat olmuyor
Soran+1 yılBurdan yaz. Bunlarda büyük aile onu frenleyen sadece abisi. Adama hayatini kaybetse o yengesini başkadiyla evlenmesine katlanamaz. Adam abisine katlanamiyorda. Ilk işi yengesine yürümek olucak. Beni boşayip onu alicak.
Cevap sahibi+1 yılherşey burdan konuşulmaz. sen bilirsin. neyse ne diyeyim. allah yardımcın olsun
Soran+1 yılSence yaparmi bunu abisini bişey olsa alirmi o kadini?
Cevap sahibi+1 yılolayın iç yüzünü bilmeden yorum yapamam bu konuda.
Soran+1 yılYani alir diyosun çok aşiksa değilmi. Adam hep onu düşünüyor. Ben herşeyin farkindayim. Zaten yeğenlerinide çok seviyor.
Cevap sahibi+1 yılalır demedim ki. olayları bilmek lazım dedim. kadının tavırlarını. seninle eşin arasında olan münasebeti
Soran+1 yılEşim soğuk bana karşi ilgidi yok. Gerektiği kadar davranmaya çalişiyor. Yengesiyle çok iyi anlaşiyor her firsata tel mesajlasiyor konuşuyor muhabetleri çok iyi.
Cevap sahibi+1 yılsoracaklarım var yaz dedim yazmadın. şimdide en detay cevaplar istiyorsun :)
Soran+1 yılHadi sor burdan.
Cevap sahibi+1 yılburda heryaştan insan var. boşver. ne diyeyim. allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılPeki bir erkek çok aşiksa herşeyi göze alirmi?
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlama ama. ben yorumlarda bu kadar uzun konuşmak istemiyorum. özür dilerim.
Soran+1 yılTamam çok sağol herşey için😥
Cevap sahibi+1 yılsende sağol. allah yardımcın olsun. mesele zaman ayırmamak değil. böyle yorumlarla konuşan kimse olmamıştır. biraz garip oluyor. yaz dedim yazmadın saygı duydum.
Soran+1 yılAçarmisin yarin yazmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılaçıp kapatırım. sen sadece bir mesaj yaz kayıtlı kalsın diye. sonra ben tekrar kapatayım. devamını yarın yazarsın.
+1 yılEşinden de nefret ediyormusun? bir de hala eşin dimi? Tekmili toptan çapsızsınız demek yapacak birşey yok : /
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. kaynın olsa ayrı dert, baldızın olsa ayrı dert yani bu nasıl bir karaktersizliktir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Kadından nefret ediyonda kocanla gurur mu duyuyon 🤔
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl müsaade ediyosun buna
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim bir şey desem üzerime yürüyor sen onun tirnaği olamazsin diyor.
- +1 yıl
Bu nasıl bir aşağılama nasıl katlanıyosun buna
Soran+1 yılÇocuklarim var. Tam olarak dile getirmiyor. Her haraketinden belli. Kadin alimli bakimli güzel. Kedinden beş yaş büyük olmasina rağmen adamin dibi düşüyor bana karşi ilgisi yok.
- +1 yıl
Aklını çel onu etkilemeye çalış
Soran+1 yılOlmuyor ayri yatiyor. Hep düşünceli. Ne yapsam boş. Abisine birşey olsun o kadini kendisi alir kimseye birakmaz.
- +1 yıl
Valla işin zor be abla. Seni sevmeyen başkasıyla kıyaslayan birisine nasıl katlanabiliyosun anlamak zor
Bende öyleyim Deli gibi seviyorm yılardır yengeme aşığım evlenmiyorum bile
31 Yorumla- +1 yıl
Kendine layık gördüğün yengen mi sen de büyük sorun var git tedavi ol nasıl manyaklık bu anlamıyorum erkek misin sen şimdi aynaya bakıp utanmıyor musun bide aşığım diyo deliricem ya
+1 yılErkek bunlar nspivsgi belli olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir kansızlık bu
10 Yorumla
+1 yılSen de abisine göz koy bakalım ne yapacak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılYuh mk bu olay kanlı biter kral
00 Yorumla
+1 yılEşi olarak sen ne yapıyorsun bu durumda?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok çaresizim. Birşey yapamiyorum. Başkasi olsa belki bu kadar ağir gelmezdi.
- +1 yıl
Sana olan ilgisi ve sevgisi ne durumda?
Soran+1 yılÇocuklarinin hatrina belli etmemeğe çalişiyor. Beni sevmediğini biliyorum ilgi duymuyor zorla.
- +1 yıl
Bu konuda yardımcı olabilirim istersen durum iyi görünmüyor
- +1 yıl
Ben senin başka versiyonunu yaşıyorum önce yengesini kötüledi şimdi yengesi için cebelleşiyor benimle seviyolar mı anlamış değilim yengesi aşırı kıskanç birisi naparsam aynısını yapıyor ne alırsam onu alıyor aynı evde yaşamışlar hep birlikte ne olduysa orada oldu sanırım abisi de tam bir mal. Beni herkese savunan koruyan adam gitti şimdi onu savunuyor yedi ay bekledi haber benden evet demem onunla evlenmem için siz erkekler çok değişik siniz.
O ne öyle ya tövbe
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvay b enasıl sabrediyorsun
086 Yorumla
Soran+1 yılEdemiyorum işte. Aile içinde mecbur görüşmeler oluyor. Eşimin bakişlarini çok yakaliyorum.
Cevap sahibi+1 yılHmm konuştun mu onunla
Soran+1 yılTam olarak söyliyemedim buna cesaretim yok. Adam zaten yengesine toz kondurmuyor.
Cevap sahibi+1 yılHmm kötü olmuş istersen konuşalım konuşmak istersen
Soran+1 yılDüşüncelerini yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBurdan ne bilim seni tanırsam daha güzel düşünceler söylerim hem
Soran+1 yılYardim etmek istiyorsan yaz burdan.
Cevap sahibi+1 yılIstiyorum tabiki de şikayet edebilirim ondan korkuyorum
Soran+1 yılBöyle birşeyle karşilastinmi hiç veya duydunmu?
Cevap sahibi+1 yılDuydum karşılaştım
Soran+1 yılNasil oldu neler oldu?
Cevap sahibi+1 yılBisi olmadi tweiterda gördüm hep lafta kaliyor icraat olmuyor çoğunlukla ama yengesi isterse olabilirde
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum. Yengesi isterse benimki gider. Abisine bişey olsa yengesini kimseye birakmaz. Bizide gözü görmez. Bizim gibi olanini duydunmu hiç?
Cevap sahibi+1 yılYok duymadim yengesi yatakta doymuyorsa çağrıbilir onu kimseye söylemeden gider veya belki de gidiyordur siz haberdar değilsiniz
Soran+1 yılAralari iyi zaten çok. Bazen diyorum sanki birşey yaşamiş gibi benimkisi onunla. Böyle bir özlem içinde ona karşi her firsata görmek konuşmak istiyor. Geçen azindan kaçirdi yengem çok güzel bir kadin Abim ona göre değil dedi.
Cevap sahibi+1 yılYaa bence var bisiler telini karıştırır
Soran+1 yılBaktim mesajlari silmiş. Ara sira tel konuşuyor
Cevap sahibi+1 yılYaa gizli sakli işler çeviriyor bence hatta onla yatıyor
Soran+1 yılBilmiyorum zaten ayrilmak istiyor. Bana karşi hiç ilgisi yok.
Cevap sahibi+1 yılSenle ayrılıp yengesi ile dost hayati yaşayacak veya yengeside bosanir evlenirler helekii durumi iyiyse bu kesin
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum. Yengesi yaşça bundan büyük yinede istermiki?
Cevap sahibi+1 yılIster bence istiyordur
Cevap sahibi+1 yılÇocuk car mi
Soran+1 yılBeş alti yaş büyük bir kadin bundan ciddi düşünürmü sonra etraf demezmi yengesini aldi diye.
Cevap sahibi+1 yılBunlari düşünen korkma etrafı düşünmüyordur şehri terk ederler en kötü
Soran+1 yılKizlara değilde oğlumuza çok düşkün ama
Cevap sahibi+1 yılKaç çocuğunuz var?
Soran+1 yılIki kiz bir oğlan. Oğluna çok düşkün çocuklarini görmeden nasil durucak hadi terk etti aldi kadini gitti.
Cevap sahibi+1 yılYengesinin kaç çocuğu var
Soran+1 yılIki tane onun çocuklari büyük. Yeğenlerine çok düşkün.
Cevap sahibi+1 yılO zmn kimseye caktirmadan yaşayacaklar ayrılmazlar bence
Soran+1 yılBunlar berabermi diyosun sen şimdi.
Cevap sahibi+1 yılKesin olarak evett
Soran+1 yılKadin yaşça büyük bundan ama
Cevap sahibi+1 yılOlsun yaş hiç bisiye engel değil
Soran+1 yılYengesi olmasida engel değil. Peki etraftan çekinmezmi?
Cevap sahibi+1 yılKimseye senden başka kimse şüphelenmiyorsa cekinmez
Soran+1 yılCidi evlilik düşünürmü eline firsat geçse?
Cevap sahibi+1 yılGerçekten Çok seviyorsa evet konu sadece cinsellik ise hayır
Soran+1 yılIkiside var bunda hem aşik hemde çok çekici buluyo
Cevap sahibi+1 yılKesin evlenir
Soran+1 yılEninde sonunda alir bu kadini diyosun. Beni zaten gözü görmuyoda. Ailesine kardeşlerine ne deyip evlenicek
Cevap sahibi+1 yılHiç bişi demez ailesi ile arası iyi değilse
Cevap sahibi+1 yılEşini doyuramıyorsun galiba
Soran+1 yılArasi iyi ailesiyle. Kariştirmaz aileyimi diyosun.
Cevap sahibi+1 yılEcet karıştırmaz
Soran+1 yılOfff engel gördüm herşeyin cevabini aldim senden
Cevap sahibi+1 yılMantiken yapmak istedi mi herşeyi yapar
Soran+1 yılYapicakta zaten kafaya koydu o kadini alicak
Cevap sahibi+1 yılEvet sen napacaksın
Soran+1 yılKizlarla bana ev tutucakmiş oğlunu yanina alicakmiş
Cevap sahibi+1 yılYaa dmek öyle artık ayri yaşamak istiyor seni istemiyor ama senjn çocuklarn yüzüden ortada birakmak istemiyor
Soran+1 yılEvet öyle tekrar evlenirsen kizlarimi alirim senden dedi
Cevap sahibi+1 yılBence artık sende alışmaya bak
Cevap sahibi+1 yılSende bir dost bul olamadi alışmaya çalışsan iyi olur
Soran+1 yılBütün engel yengesiyle olmaz dedim herşeyin cevabini verdin bana.
Cevap sahibi+1 yılSen artık onu düşünme napacagini düşün bence
Soran+1 yılO kadini alsin elimden gelen bütün kötülü yapicam onlara
Cevap sahibi+1 yılNeler mesela evlenirsen çocukların elinden gidicek
Soran+1 yılO kadina bütün tuzaklari kurucam. Peşine adamlar takicam adini kötüye çikaricam. Bakalim benimki alabilcekmi.
Cevap sahibi+1 yılVallaha kocan onun için katil olur benden söylemesii
Soran+1 yılZaten internet araciliyla denedimde kimseyle yazişmiyi yosma. bir yazsa hem kocasina hem benimkine göstericem
Cevap sahibi+1 yılAnldim belki yazar
Soran+1 yılYok yazmiyo ne zamandan beri deniyom bir akrabamiza yazdirdim adam bunun fotolarini görünce çarpildi kalkmiş bana çok güzel kadin diyo.
Cevap sahibi+1 yılYa kadin çok güzelmis anla artık bence kendine çeki düzen vr çekici ol
Soran+1 yılBeni gözü gormuyo hiçbir zaman çekici gelmedim ona.
Cevap sahibi+1 yılBence kendine bakmadığın için çekici gelmiyorsun
Soran+1 yılKocan onun için katil olur dedin?
Cevap sahibi+1 yılÇok aşıksa olur yani
Soran+1 yılHepberaber piknik yapiyoduk karşidan adamin biri bakti diye abiside vardi gitti adamin boğazina yapişti sen nasil yengeme bakarsin diye.
Cevap sahibi+1 yılDedim sana işte ona askindan eriyor
Soran+1 yılNasil vazgeçer ondan?
Cevap sahibi+1 yılGeçmez çok zorrr
Soran+1 yılŞimdi peki erkekler arasinda farz edelimki yengesini aldi ne gözle bakarlar buna. Arkadaşlari akrabalari.
Cevap sahibi+1 yılKaratesiz olarak
Soran+1 yılHerşeye rağmen yinede alirmi?
Cevap sahibi+1 yılKafaya koymuşsa ever
Soran+1 yılBelki diyorum bunu göze alamaz çevresi çok geniş. Sayilan sevilen bir insan.
Cevap sahibi+1 yılAlmayada bilir
Soran+1 yılKimse umrunda olmazmi diyosun
Cevap sahibi+1 yılOlmaya bilir sen gitmesini istemiyorsan gece doyurmaya bak
Soran+1 yılAdam o kadina şiirler yaziyo. Yazmiş buruşturup çöpe atmiş buldum.
Cevap sahibi+1 yılHmm ne değişik bir kocan vat
Soran+1 yılBunlarin memlekettinde var böyle yengeyi almalar. Yinede bizimki yapmiş olsa yadirganirmi çevresinde
Cevap sahibi+1 yılYadırgamaz o zmn
- +1 yıl
Sen kafayı yersin böyle ben sana diyim ben şu an görüşmelerine izin vermiyorum aile içinde ama dışarı da ne b. k yiyolar bilemem.
+1 yılGeçmiş olsun.
00 YorumlaOyhoo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yengesine karşı eşimin ilgisi var. Hatta aşık diyebilirim. Benim gibi olan varmı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım