Ne yapmam lazım 😔?

Ya o kadar yanlızım ki. Artık birilerinin dikkatini çekmek için saçma sapan şeyler yapar oldum. Artık çok zor geliyor. Atıyorum gün içinde beni mutlu edecek sevindirecek bir şey yasadim. Birine neye mutlu olup heveslendigimi anlatmak istiyorum. Ama o kadar yanlızım ki anlatacak kimsem yok o yüzden geliyorum buraya yazabiliyorum sadece. sohbet edecek biri bulayim diye uygulama indirdim. İnanır mısınız koskoca sohbet uygulamasinda bile birini bulamıyorum. Zaten islam dinine inanan biriyim ve helal haram hassasiyetim var. Bu yüzden birini bulmak böyle bir devirde benim için daha çok zor. Neden bu kadar çok imkansız olmak zorunda ki? Instagram hesabım da var yiginla istek geliyor. Ama hiçbiri ciddi düşündüğü için değil sadece takiplesmek için istek gönderiyor. Kendi yaşıtlarıma nazaran daha fazla olgun bir kişiliğe sahipim ama herşeyin farkında olup kendim gibi birini bulabilmek çok zor. Yaşıtlarım neler neler yapıyor ben daha bir erkekle bulusmadim bile. Ve birini bulursam en büyük korkum , ondan önce hiç sevgilim olmadığı için bütün zamanların acısını ondan çıkaracak olmam. Yani ondan önce hiç kimse ile sevgili olmadigim için o günlerin eksikliğini onun yanından hiç ayrılmak istememekle, sürekli elini tutmak istemekle, sürekli sarılmak istemekle doldurmaya calisicam. Ve bunu yaparken istemeden aşırıya kacacagim için farkında olmadan onu sıkmak ve bunaltmaktan korkuyorum. Yılların sevgi açlığı sonuçta öyle kolay dolmaz ki. Bende eksik olanlarımı kapatcam diye aşırıya kaçıp sevgilim olacak kişiyi sıkmak bunaltmak istemiyorum. En büyük korkum da bu. Ne yapmalıyım?
Ne yapmam lazım 😔?