Ne yapmam lazım 😔?

Ben 32 yaşındayım 2 oğlum var sevgilim 26 yaşında başta çok iyi arkadaştık ben evliydim o bekar ama gerçektten arkadaştık çok iyi anlaştığım ve çok değer verdiğim arkadaşımdı ve hiç o gözle görmedim ben eşimden ayrıldım oda biliyordu sorunlarımız olduğunu bir süre sonra bana karşı birşeyler hissettiğini anladım bende hissediyordum çünkü ama konduramıyordum kendime kaç defa engelledim onu o hep bir şekilde bana ulaştırdı benden hiç vazgeçmedi arkadaşken şimdi sevgiliyiz gayet mutluyuz ve sevgimizden eminim gerçektten biz aşkı bulduk ama tek ve en önemli sorun onun ailesi söylemedi ve sanırım verecekleri cevabı oda bende biliyoruz kaç defa olmaz dedim beni istemiyecekler dedim oda seni asla bırakmam istemezlerse bende kimseyle evlenmem diyor annemi ablamı karşıma alırım ama babama karşı gelemem diyor babasına çok düşkün ekonomik özgürlüğümü elime alınca onlara karşı güçlü olurum diyor hep sürekli gelecekten konuşuyor hep olmama ihtimalini açtırmıyor bile şimdide sen güzelsin ben çirkinim olayına takıntı yaptı resmimi kimseye gösterme çirkinim sana ayrıl derler aklına girerler buda beni üzüyor ben onun herhalinle aşığım kim ne derse desin vazgeçmem ondan çünkü ben onun yüzüne bakıp aşık olmadım yüreğini gördüm de sevdim sizce ne yapmalıyım sonunun olup olmayacağını bile bilmiyorum
Ne yapmam lazım 😔?