Eski sevgilim kendi ayrılmasına rağmen benle barış teklifi yaptı bende barıştım çünkü hala ondan deli gibi hoşlanıyorum?

Barışmamız şöyle oldu biz 2025 Haziran sonu ayrıldık zaten 1 buçuk ay Manit kaldık sonrasında birbirimizi takipten hiç çıkarmadık ben hala beğendiğim için o da beğeniyordu ama ayrılmıştı bazı uyumaştıklarımızın olduğunu söyleyip neyse biz 2 buçuk hafta felan konuştuk sonra yanıma gel dedi bende gidemedim hemde dedim sen gel yanıma evim var hem rahat oluruz sonra para durumu sıkıntı dedi bende dedim dönüş biletini ben veririm gel özledim seni dedim sonra bir anda 1 2 gün sonra be eve gitmeyeceğini zannederken bir anda bana ben valiz hazırlıyorum dedi eve gtimicektin hani dedim sonra yanına geliyorum en yakın otobüse atlayıp dedi bir şaşırdım ben yanıma gelip barışmasınıda beklemiyordum barıştık ama yine içimde bir korku var bırakırsa diye ama bu sefer 4 tü Date yaptık beraber dışarda oturduk ve hiç bir fotomuzu silmemiş ben silmiştim olay şu ayrılırmı sizce yeniden
Eski sevgilim kendi ayrılmasına rağmen benle barış teklifi yaptı bende barıştım çünkü hala ondan deli gibi hoşlanıyorum?