ՏҽӀɑʍՏ ❄️
İlişkide “buna asla katlanmam” dediğim şey ne¿
Darlamayın.

ՏҽӀɑʍՏ ❄️
İlişkide “buna asla katlanmam” dediğim şey ne¿
Darlamayın.

Merhaba
Size ilişkide yaşadığım en sinir olduğum şeyleri anlatmak isterim
Şimdi ilişkide birlikte olduğum kıza
Ne, be gibi şeyleri söyleyince bana bir daha be deme demesi
Sonra kimi kadın var kendi basina gelin güvey olması yani bir kız sevgilim olmadığını öğrendin de kendi kendine madem sevgilisi yok bende sevgilisi olayım diyerek numaramı almaya çalışması sonra 1 daha ki güne karşılaştığımız da kendi kendine numarasını da aldım çıkarız diyerek bana numarasını vermeye çalışması sonra telefon elimdeyken kendi kendine telefonuna bakacam diyerek telefonumu elimden alıp bakmaya çalışması son olarak beni seveni bende seveyim belki mutlu olurum diyerek ona çıkma teklifini bunu düşünmem lazım diyerek beni 1 ay boyunca bekletmsi meğer kız teklifimi kabul etmiş bana haber vermeden ve aramamı beklerdi.. Yani sanki ben onun kafasının içindeyim her yaptığını biliyorum ve anlıyorum zannediyor..
1de kadınları ilişkide nasıl mutlu edeceğimi hiç bilmiyorum
Naz tripler çabası
1 şey olacaksa o isterse olur anca
Kendini bulunmaz hint kumaşı zanneden kadınlarada sinir olurum.
Umarım yardımcı olmuşumdur size.. iyi geceler @Sosyetic_SheqiiL hanım..
talep/beklenti
benden bir şey bekleyemezsin ben ve keyfimin kahyası istersek olur benden bir şey talep etmek Allah hariç hiç bir varlığın haddi değil ki onun taleplerine bile uymak zor geliyor birde bi ölümlününkilere hiç uyamam hele ki bir de canım istemiyorsa ki bir şey benden beklendiği anda onu yapasım varsa da yapmam ben, bana bir şey yapmamı söyleyemezsiniz, yapmamı istediğinizi belirtebilirsiniz paşa gönlüm isterse yaparım, istemezse 2. kez soramazsınız bile bırak istemeyi.
Defalarca rahatsız olduğum bir şeyi başta sabırla güzel şekilde ya da sinirli, yapıcı alttan alıcı ve bin farklı tavırla dile getirdiğim insanın onu hala yapmaya devam etmesine tahammül edemiyorum. Büyük tepkiler verince de neden bu kadar sinirlendin diyorsunuz, ya ben ne diyim 😂😂😂
Niye yapamayacakmış
Yapmayacakmış veya
İşlerine gelmiyor çünkü 😂 Bencilleri hep mi beni buluyor anlamıyorum ki çekiniyorum sanırım nerede ruh hastası psikolojisi bozuk var beni buluyor empati yoksunları
Haydaa.. :D
Kadınları gerçekten bazen anlamakta zorluk çekiyorum 😅
Trip, afra tafra, bir soğuk bir sıcak, kararsızlık, bencillik, saygısızlık, küfür, ilişkideyken bekar gibi takılmaya istenmesi veya çalışılması
Gerçek bir kadın sevdiği erkek için kalbini söküp tepside sunar. Karşılığında da tek istediği o erkeğin önceliği olmak, sevdiği gibi sevilmek. Değer görmek. Bir kadın günde 5 kere ararsa kontrol etmek için değil, özlediği için arar, sevdiği için arar. Aramazsa bir terslik var
Maşallah shd
Ben en çok, "güvensizlik" ya da sürekli sıkboğaz edilme durumlarına gelemiyorum ilişki içinde. Kendin olmana izin verilmediği bir ilişkide huzur nasıl olsun ki? Senin de bu konuda net olman güzel, kim neyi sevip sevmediğini iyi bilsin. Peki sence "taramalı tüfek" modunu biraz frenlemek bazen işe yarayabilir mi? 😅
Cevap
67Cevap
Anlaşılmak isterken tartışmak isteyen taraf gibi görünmek ve belirsizlik
+1
Beni tanımadan ön yargıyla yaklaşması sinir oluyorum.
Trip ve hesap sorulması...
Yalan ve iki yüzlülük. bunlara katlanamam hiç bir şekilde.
Karşı tarafın kendini geri tutmasına çok sinir oluyorum. Sarılmak, öpmek veya yakınlaşmak istiyor ama "senden bekledim, utandım" gibi bahanelere sığınıyor. Bir erkek olarak hiçbir kadına ilk defa sırnaşma girişiminde bulunmam çünkü kimseyi taciz etmek istemiyorum. Sadece bu konuda ilk adımı kadınlar atmalı.
Sürekli konuşmak istenmesi sürekli mesaj sürekli arama sürekli hesap sorma gereksiz kıskançlık ve gereksiz aramalar günde 2 kere konuşuruz en fazla uyumadan öncede biraz yazışırız o kadar fazlası sıkar
Olması gereken oluyordur bu darlamaya girmez
Benim bir ilişkide en sinir olduğum şey saygısızlıktır. Saygının olmadığı bir ortamda sevgi de yeşermez..
Aşırı ilgi, sürekli hesap sormak, neredeydin, niye geç yazdın, o kişi kimdi ve s. tarzı şeyler insanı bunaltıyor
Darlamanmak ıyy
Yoğun baskı ve sürekli aranmaya gelemiyorum. İşin kötü yanı bunu da şu anda yaşıyorum hatta yarım saatte 5 kere arandığım bile olmuştur.
Allah sabır versin
Veriyor çok şükür o yüzden hala yaşıyorum.
Selamünaleyküm
En sevdiğim mod üyesi
Neyse soruna gelelim ula uzun zaman oldu onuda boşkoy hatırlamak istemiyrum
😅
Bunalmak istemiyorum. İstemediğim bişey üstlensin istemiyorum. Aptal saptal kıskançlıklara gelemem. Huzurumu bozucak bişey olursa giderim
+1
😘😘
Trip afra tafta çekingenlik ego belirsizlik aşırı cinsel istek sürekli arama uzun konuşma kıskançlık var da baya şu an bunlar aklıma geldi 😄
Komple ilişkiye tahammül edemiyorsun sen
Bunlar çirkin şeyler bana göre ama eminim senin her kahrını çekecek bi sürü erkek vardır etrafında 😃
Mesele o değil işte
Senin gibi kadının bi meselesi olmasına ihtimal vermiyorum 🙂 işallahta öyledir
Umursamamazlık birinin beni umursamaması çok acayip canımı sıkar.
Yanii normııl
Ya bıraaak! Jsdj
İşte ne derler boş yapmayı bırak sjd
Umursamaz tavırlar
Geç yazmalar
Habersiz işler
Gizlenme/sırlı davranışlar
+1
boğulmak 15 dakikada bi hesap sorulması gibim
15 dakika çokmuş
Sevmiyor djfj
Yalan söylendiğini farketmem, sürekli durmadan darlanmak, sözlerime güven duyulmaması ve sürekli sorgulaması (bunu hiç yaşamadım çok şükür) kıskandırma çabasına girmesi, sevmediğim şeylerde ısrarcı olunması şeklinde uzayıp giden bir liste.
Dinlenmemek, her şeyin konuşularak çözülmesi gibi basit bir gerçeğe karşı çıkılması.
+1
İlişkide asla katlanmam dediğim her şeye katlanmak en sinir olduğum durum galiba.
Katlanmak zorunda bırakılmak, sırf seviyorsun diye..
Dinlemeden yargısız infas yapılması. Mesaja geç dönersem kızsın ama önce bir dinlesin. Canlı konum atmayı unuttuğum için kızsın ama önce bir dinlesin. Trip atmak için sabırsızlansın ama önce bir dinlesin. Bir dinlesin. Dinlesin, dinlesin.
Bende darlamak diyebilirim, bi yerden sonra insana öğkkk gelebiliyor
Yaka silktiriyorlar
İletişim kurmamakta ısrar. Siz adına trip diyorsunuz.
Trip olmazsa olmaz 😅
Darlamak aşırı kıskançlık kendini hep haklı görmesi ego
Ego mu aman aman 😒
Sonra ego savaşına dönüyor ilişki
Swvdikmi katlanmam desiklerimize bile katlanıyoruz
Ahaha :D istemsizce kahkaha attım çok pardon
Sövüyormuş gibi olmuş djfj
Durduk yere sövülür müü 😅
Valla bakire olmayan, ciddiyet aramayan, sapkın bir geçmişi olan, ailesi düzgün olmayan, vicdan yoksunu, ilgisiz ve sevgiaiz herkes benden uzak dursun.
Herkese göre değişir tabii, benim açımdan ilişkide güvensizlik ve gereğinden fazla laubali davranışlar katlanılmaz oluyor. Kız ve erkek birbiriyle elbette şakalaşabilir ama dozunu kaçırmadan birbirini kırmadan şakalaşsın yani ne bileyim, benim gözümde böyle 🤷♀️
Yersiz davranışlar, anlayışsızlık, kompleks derecesinde kıskançlık, yapılan hatadan intikam almak için kendini yırtanlar, samimiyetsizlik
Sözümün geçiştirilmesi. Bir ilişkide bişey dediğimde he sen duvara anlat şekline bürünürse o kişi evladım dahi olsa kibrim sevgimden çok öndedir ve iliklerine kadar kibrimi hisseder
Umursamazlık, vefasızlık, sadakatsizlik, anlayışsızlık ve en büyüğü ise empati yoksunluğu.
Çok sinirli agresif olması, beni her durumda suçlu çıkarmaya çalışması. Kendi hatalarını görmeden bana hesap sormaya calısması beni sinirlendirir 🫤
Eski kız arkadaşlarımdan birisi beni muhabbet kuşumdan kıskanmıştı. Ciddi ciddi. Bu seviyede kıskançlığa tahammül etmek sahiden zor.
Durduk yere trip atılması ve gereksiz kıskançlık sinir ediyor beni.
Sorunların konuşularak çözülmesini isterim yani en sevmedigim konuşmak yerine susulmasi
Cak cak sakız patlatılması ve mıy mıy tavırlar
Aldatma tabikide ve bir erkekle çok içli dışlı samimi olması
Neye yok dediysem kuzu kuzu çekiyorum en iyisi susayım sjsj
Zirveye yakın kadının tüm motivasyonun içine edecek kişisel dengesizligi
Karşı tarafın sürekli ilgi beklemesi.
Darlıyor beni.
En çok takıldığım bir anda yapılan sevgi ve sevgisizlik belirtisi.
Hatasını kabul etmemesi ısrarla kendini savunmaya çalışması beni sinir eder.
Kısıtlanmak rahay olmalı iki tarafta sınır bilinmeli darlanmaktan nefret ederim
Manipüle eden kıskançlık besleyen insanlara sevmem.
Şımarıklık
Ağızdan çıkanların unutuluyor olması.
Sürekli isteme, sıfır fedakarlık.. memnuniyetsizlik.
Sadece stres yükler.
Tutarsızlık pasiflik güçsüz duruş. Sorumsuzluukkkkk
Ön yargı, yobazlık, başkasının hayatına karışma
gereksiz şekilde darlamasınlar kafi
Saygının olmadığı yerde hiçbir şeye katlanmam.
İlgisizlik, Sahtekarlık, saygısızlık, hakkettiğim değeri görememek... bu tür şeylere asla katlanamam ve beni aşırı sinir eder kaba davranışlardan da nefret ederim.
İlgisizliğe asla gelemem🌸
erkeklere katlanamamak 🙂
Onlar da bize katlanamıyor djjf
umrumda mı bakiyim hmmm değilmiş
😅😅
😂
Dürüstlük diyeceğim ama dürüst olup şeffaf olmamak var o yzden şeffaf olmamak en sinir bpzucu şey...
Kınamayın sonra başınıza geliyor
🙄 ne alakası?
Buna katlanamam diye büyük konuşunca Allah katlandırmak zorunda bırakıyor seni ordan terbiye ediyor
Doğrudur
Boş egolu kendini bir bk sanan karşı cins tahammülum yok
İlişkide diyoruz
Tamam işte ilişkide bu tur insanlara katlanamiyorum diyorum bende
Bu tür insanla ilişkiye başlamazsın ya baştan zaten 🤦🏼♀️
Basta. kendilerini böyle gostermeyip sonra cooook değişen oluyor sen bir kahve falan iç uyanamamissin hala. tek. tek aciklama yapıyorum
İçtim kahvemi kdfk 🤦🏼♀️ o zaman rolcu deseydin
O zaman ben kahve icmeliyim ahahhaa
Afiyet olsun
Teşekkür ederim sana da. Nasil geçti günün
Seninle konuşmak cok zor mu
Zor 😅
Ama imkansız değil dimi öyle avutuyorum ahahaha
İmkansız değil tabii ki 😅
Su an imkan vermiyorsun ama bak anlar mısın beni biraz ahahhahaa ulaşamıyorum kiiii😂
Birazdan egolu damgası yeriz yine djd
Estağfurullah hayır tabiki öyle bir şey düşünmedim bile böyle bir sitede sana ulasamamak gayet normal bir sey zaten ama bende klasik bana "yazar mısın?" Demek istemiyorum burada ki kisilerden farkım kalmıyor o zaman
Efendiliğini bozmayarak bir fark yarattın zaten.
Teşekkür ederiim o güzel hislerin çıkabilir miyim gizliden peki?
İyi misin?
Eyvallah kendine iyi bak
Neden bir an olur gibi olup sonra olmadi merak ettim
Ne olur gibi oldu 🙄
Pek de bir önemi yok ya sitenin de önemi yok artık
Aa neden
E sen yoksun
Olsundu 🙄
Olmaz
Olur
😄 hislerimi ciddiye almalısın
Hangi hisler
Bu konulardan uzun zamandır uzak ve inancını kaybetmis gibisin
Genel değil bu. Sanalda tanışıp bir şeyler yaşamaya uzağım sadece.. Bu defteri kapattım 😏
Kendine şans tanı hevesin olsun
Arkadas da mi istemiyorsun
Çık bi gizliden djdj
Pekiii
Teşekkürler ✌️
Noldu şimdi
Merakım giderildi 🙄
Öyle mi iyi sevindim adina ne yaptığını anlamıyorum bu kadar karamsar olma bir daha görmezsin zaten
🙄 isyankar olmayalım
Tavsiyene ihtiyacım yok teşekkür ederim
Kendinize iyi bakin
Az önce ki kaba davranısim icin özür dilerim öyle demek istemiştim bir daha rahatsız etmem
🙄 şaşırmadım değil.. ii geceler
Gerçekten o kadar iyi konuşmamı görmeyip bunu görmüş olamazsin seninle daha önce de konusmustuk. meaaj kutunun açık olduğu bir zamana denk gelmiştim sonra yazmadik ikimiz de ve tekrar istedim sadece bunu benim başka bir amacim yoktu gizliden çıkarttın gördün beğenmedin heralde vazgeçtin sen sasirtmadin asil iyi geceler
Nasılsın
Ay tövbe. İyiyim sen
Rahatsız ettim özür dilerim bir daha olmaz
Estağfurullah iyi seneler
En güzel seneler
Verdiğim değeri karşıdan goremezsem , saygıyı goremezsem , bekletilirsem, sinir olurum hatta direk bırakırım çünkü ben değerliyim
Erkeğin nefes alması :D
Alsın yani bi zahmet djfj
Beni başkalarının önünde küçük düşürmesi
Bu ilişkiyi bitirme sebebi
Benim rolümü üstlenmeye kalkması 😂
Senin rolün ne allasen
Şirket mi yönetiyorsun jsdj
Ya susss ya 🤦🏼♀️😅
Yönetmekmiş peh jzfj
Beğenemedim ya 😒
Kıskançlığa gelemeyiz
Olmazsa olmaz.