Sürekli bitmek tükenmek bilmeyen sorular. Yine bitmek tükenmek bilmeyen kıskançlıklar, beklentiler, insana bunalıma sokmalar. Ve hiçbir konuda anlayış göstermemeler. Sadece bencillik yapıp kendilerini düşünmeleri. Bu Dünyada sanki ondan başka işimiz gücümüz yokmuş gibi davranmaları.
Benim hiç ilişkim olmadı ama diyelim ki bir gün oldu ve bende sinir olacağım o şey sevgilinin kendisi olacak gfhfb sevgilinin kendisine sinir olurdum ben 😂😂💮
İlgisizlik uzun süre haber vermeden ortadan kaybolup daha sonra hcbirsey olmamış gbi konuşmaya devam etmesi hcbir açıklama yapmadan Gereksiz kıskançlıkları Olur olmaz herşeye karışması
Ozaman yalan olmuyor yalnız 😬adi üstünde gerçek gerçektir.. Inan bana bir kadının tecrübesi varsa hangi yalanı ört bas edip söyle o kadın yalan makinesi gibi , seni uyarır 😌
Tartışıyoruzya mesela bir konuda ben haklıyım ama sevgilim öyle prof ki bu konuda naz yapacak benim kendi lehine çeviriyor çıldırıyorum ya hu ben haklıyım ben ben. Hadi geçtim bazı tribi kız atar aşkım m sana noluyor ya😂🤦🏻♀️
Rutine biniyo ya iliski ben siguyom ayriliyom sonra manyak gibi ozluyom iliskilerde bok gibiyim ya duzelmem lazim ama bilmiyom terkedildigimi dusunup manyak oluyom
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sürekli bir konuda ısrar edilmesi, hayır dediysem hayırdır mesela