İlişkide sizi en çok bunaltan, yeter artık dedirten şey nedir?

İlişkide sizi en çok bunaltan, yeter artık dedirten şey nedir?

bir ilişki de beni en çok genellikle kıskançlık bunaltır.. eğer sevdiğim kadın sürekli beni darlıyorsa takip ettiklerime arkadaş çevreme karışıyorsa bu sorun olur.. bir de sürekli tartışmak canımı sıkar bu yüzden de sevgilimle kafa uyumu olması lazım ilk başta
Ya Bir ilişkide beni en çok ne bunaltır onu söyleyeyim mesela ilişki esnasında yok işte benimle ilgilenmiyorsun yok bana vakit ayırmıyorsun yok işte hadi aradım iki dakika konuşalım mesela şeyi sevmiyorum şimdi ailenle beraber oturuyorsun kız arıyor telefonda görüntülü konuşalım ya Ben ailemle oturmuşum çay içiyorum O anda müsait değilim diyorum bir anda bir tripler işte tamam bir daha aramam yapmam etmem aramazsan arama yani günler çuvala girmedi saatler çoğala girmedi anne baba yanında oturup da telefonda rahat bir şekilde aşkım canım diye konuşacak halim yok böyle saçma sapan durumları sevmiyorum.
Enerjisizlik bunaltır. Ben mıy mıy durumlara gelemiyorum. Heyecanla bir şey anlatıyorsun karşında hımm o an var ya o kelime canlansın nesne olsun onun ağzına sokayım istiyorum öyle bir sinir bunaltı geliyor bana
Sürekli ilişkimde hakkımda bilgi sahibi olduğu halde beni devamlı stalklayan araştıran hakkımda sürekli çevreme sorular soran ağız arayan takıntılı aşırı kıskanç ve sürekli her yaptığımın çetelesini tuttuğum ilişki beni bunaltır.
Cevap
22Cevap
Merhaba,
İlişkinin adı konmaması, ailelerin tanışmması! 😅
Bunaltır demiyelimde ilgisizlik vs gibi şeyler canımı sıkar yıpratır
gereksiz kıskançlık devamlı dipdibe vakit geçirmek günde 20 kez telefonda konuşmak ve devamlı kendi problemlerini anlatan ve asla seni dinlemeyen bencil kadınlar irite ediyor beni
İlişkide en çok beni kıskançlık bunaltır. Seven kıskanır evet ama aşırısı beni korkutur ve iter.
Ortada hiçbir şey yokken triplere girmesi veya hayatıma haddinden fazla burnunu sokması beni bunaltir.
Aşk ve güven ve tutku ve eğlence aktif olsun isterim ve bunun için tüm gerekeni de yaparım. Ruhunu kaybeden ilişkiye müsaadem olmaz..
Kısıtlamaya çalışma ve fazla romantizm. Dozunda güzel kıskançlık da romantizm de. Fazlası bana bunaltıcı geliyor.
İlgisizlik.
Kısaca herşeyin azı ya da fazlası bunaltır.
Sürekli ne oldu, neredesin sorusu benlik değil.
Yalan söylediğini fsrkedersem ve beni aptal yerine koyup devam etmesi ve ilgisiz davranmasını
başka erkelerle seviyesiz yakınlaşmalar. gözüm görmesin heeemmmen soğurum ve the end
Yanımda olduğunu ve olacağını hissettirmemesi bunaltır ve soğutur
Sadakatsizlik, gözü dışarıda olmak, ama en can sıkıcı olanı da samimiyetsizliktir.
Kısıtlanmak. Buraya/oraya gitme, bunu giyme, onunla konuşma vs
Bir kişinin sürekli ama sürekli kendini övmesi ve kendisinden bahsetmesi. ( burnu havada, kendini beğenmiş)
İkinci olarakta, sanki karakolda suç işlemiş gibi yaptığın her şeyle ilgili yedi yirmi dört sorguya çekilmek.
İlişkinin kendisi bunaltıyor beni 😅
Aşırı kıskançlık
Aşırı ilgi bağımlılığı, olgunlaşmamış çocukça hareketler.
Açık ara ilgisizlik..
Yalan söylediğini hissedersem ve ilgisizlik
Trip trip trip
Karşı cins hakkında konuşulması falan
Otistik davranışlar kıskançlık
Yalan saygısızlık aşırı saçma sapan hareketler
İlişkinin basında evlenme teklifi etmesi😂
Sürekli kadına yalvarmam bunaltir beni gösterdiğim ilginin karşiliğini isterim
Aşırı ilgi istemesi ve hobilerime müdahale etmesi.
niye görüldü atıyorsun diye sürekli sorulması
İlgisizlik.
İliski
Hesap sorulması
İlgisizlik
asiri sorgu sual
Kısıtlanmak
Kıskançlık ve baskı
Kadinlarin cenesinden biktim aga
İlgisizlik
İlgisizlik
sürekli görüşme isteği