İlişkinde seni en çok bunaltan ve yoran nedir?TÜNAYDIN 💙💙💙
İlgisizlik, bekletilmek, aşırı ve gereksiz kıskançlık beni deliye çevirir. Yine fazla ilgi ve lakayıt olması da aynı sonucu veriyor. İlgi, alaka zamanında ve doğru dozda olmalı... Bana yalan söylemesi ve istemediğim şeyleri ısrarla yapması, sürekli kendi haklıymış gibi davranıp özür dilemeyi bilmemesi ve aynı hataları defalarca kez tekrar etmesi...
Beni kısıtlanmak bunaltır. Bana güvenmemeye başlarsa bu beni üzer. Hakimiyet kurma isteği, söz geçirme isteği bunlar sıkar. Bir isteği varsa bana bunu açıklamakla mükellef. Beni ikna etmeye çabalamalı. Hoşnut olarak dinlemeliyim onu. Sözünü mutlulukla kabul etmeliyim.
En çok ilgisizlik ve anlayışsızlık yorar sanırım. Bunlardan doğan bir ton problem oluyor, değersiz hissediyorsun, önemsiz hissediyorsun ve o ilişki çok sağlıklı yerlere gitmiyor. Birde çaba görememek, yapılan bir hatadan sonra bir şeyleri düzeltmek adına zerre çaba gösterilmediği hatta açıklamaya dahi gerek duyulmadığı zaman bir şeyler zaten çoktan bitmişte uzatmalara oynanıyormuş gibi bir durum oluyor. Fark edildiği an oturup bir konuşulması, eğer konuşma da yaramıyorsa yolların ayrılması daha makul…
Hiçbir şey… Beni yorduğunu hissettiğim anda ilişkiden çekilirim. Ben kıymetliyim, kimsenin beni yorma gibi bir lüksü yok. Kaybedeceğini bilerek yaşar ve yorduğunda da olmayacağımı önceden belirtirim. Yorma temayülü gösterdiğinde ikaz ederim yinelerse giderim. Kendim gibi değerli birisini, diğerleri için üzemem çünkü.
Günaydın yeniden Baskı altına alabileceği düşüncesinden delice kaçıyorum. Birine hesap verme duygusu beni sanırım en zorlayacak şey oluyor. Çünkü fazla kıskançlık ile de akraba olan bu durum çok da tatlış değil benim açımdan. Sevmenin içindeki çoğu duygu minimalize bir biçimde hissedilirse sanırım en güzeli.
Senin verdiğin örneklerden yola çıkarsak, ilgiyi fazlasıyla gösteririm korur kollar merak ederim, sevdiğimi kıskanırım takipçilerini bile kıskanmayanın sevdiğine inanmam, beklemekten ve bekletilmekten hiç hoşlanmam, beni bunaltan demeyeyim de beni bir kızdan çabuk soğutan ve kızdıran şey yakınındaki diğer erkekler ve onlarla samimi oluşu.
Özetle ben alfa erkeğim ilişki bakımında kadınımın etrafında erkek sinek dahi istemem. Kadınım asil ce mesafeli olmalı çevreye karşı.
Herşeyden hoşnutsuz oluşu, bencil, inatçı, aşırı kıskanç ve sürekli kendi dediği olacak olması artık bunalmayı geçtim hayatından çıkarmaya kadar gider. Hani düşünürüm bazen bu davranışları yapıpta hiç mi rahatız olmazsın ya da ben ne yapıyorum böyle diye kendi kendine düşünmez mi bir insan. Zaten düşünmüş olsaydı bunları yapmazdı.
Gereksiz kiskanclik, benim haberim olmadan yapilan plan ve bu plana benim uymami beklenmesi bide ustune kavga edilmesi, ilgisizlik ztn sabah aksam konusmayi seven biri degilim ama tum gun hic ilgisi olmazsa bir sure sonra ne yasiyoruz biz olur, her seye fazla karismasi kiyafetime sacima basima, iliskimize baskalarini dahil etmesi arkadaslari ailesinden birilerinin mudahalesi ve onun buna sessiz kalmasi
Her şeyi kendisinin biliyor olması Sürekli kendini haklı görmesi Tartışırken benden daha çok sesini yükseltmesi özellikle buna dayanamayıp çılgına dönüyorum Sınırını aşan ve aştırılan kıskançlıklar KISITLANMAK ( özellikle ) aa say say bitmiyor benim :D