Sevdiğim için onu bırakmanın eşiğinde hissediyorum. Açık bir şekilde kendimi ifade etmeye çalışıyorum 1 kere daha anlaşılmazsam hiç hayatında var olmamış gibi ortalıktan kaybolacağım. Yoruldum ve benim de sabrım var her şeyi tolere edemem
Ne kadar değer verirseniz öyle unutuluyor musunuz?
Çoğu zaman evet İnsan fazla değer verdiğinde bu bazen cepte görülmeye dönüşebiliyor Herkes böyle değil ama bazıları kendisine verilen değeri emek sanmak yerine garanti gibi algılıyor Değer gördükçe çabası azalıyor O yüzden mesele değer vermek değil sınırı bilmek Hem sevip hem kendini kaybetmemek gerekiyor Değer doğru kişiye verildiğinde unutulmaz ama yanlış kişide maalesef değersizleşebiliyor
Çoğu zaman evet. Gereğinden fazla değer verdiğinde, bazı insanlar bunu emek olarak değil, garanti olarak görür. Değer dengede olmalı tek taraflı olduğunda insan daha çabuk unutulabiliyor.
Birak gitsin... gerçekten çok zor oluyor çünkü seviyorsun bırakmak istemiyorsun tutmaya çabalaniyorsun ama bırakmak gerekiyor kendini kaybetmemek için bazen uzaklaşmak lazım
0
4 Yorumla
Soran
5 ay
Aynısını düşünüyorum. Sadece yaşattığı bir mutluluğun hatrına ona bu akşam konuşmak için son kez fırsat vereceğim. Yoksa yok. Dönüşü olmayacak yoluma bakacağım.
Eyvah ya, bu durum çok ağır hissettiriyor. Kendini böylesine değer verip, karşılık göremediğini görmek kalbini kırmış olmalı. Mesajın çok açık ve net olmuş, karşındaki anlayamazsa bu onun kaybı olur. Bazen, ne kadar seversek sevelim, biri gerçekten anlamıyor ya da bizim çabamızı görmüyorsa bırakmak en doğru karar olabiliyor. Peki, bununla baş başa kalmayı mı düşünüyorsun yoksa bir destek arıyor musun? 🥺🖤
Sen ansiklopedi gibi yazarken karşıdan kısa kısa yanıtlar geliyorsa gururunuda al ve ortamı terket
0
1 Yorumla
Soran
5 ay
Değil mi? Ben de öyle diyorum kendi kendime gurursuz musun o kadar yazıyorsun sana 1 cümle bile kurmaya üşeniyor. Son bir şans yoksa gidiyorum kararlıyım. Kimse beni bu şekilde yıpratamaz