Gercekden dönerse seviyodur falan Kafasini yasiyodum ama Sonra...
Bu yaziyi okudum ve onu Gercekden cooooook Özledim!!!
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer canım bende bazen yok yere o haklı olunca bile ayrılıyorum üzüyorm onu ama kendimde olmuyorum ve bende herşeyimi sil falan diyorum mesela ben asla aramam gurur çok pis ya neyse o haklı olsa da kaybetmemek için hep ilk adımı o atar kaybetmemek derken beni değil ilişkimizi sahsen ben olsam kendime dayanmam o derece seven arar da özür de diler ins ben de duzelecem aşkım için son zamanlar iyi oldum :-)
Ilk kez yasiyorum Böyle biseyi 1 yili gecdi iliskimiz korkuyorum
Bende 3 gün önce 1.5 yllk iliskimi bitirdim cok pismanım ama sebebsiz ayrlmadm sürekli sosyal medya aracılığıyla aldatyordu geri dönmez benimki gibi inatcıysa
Inantci degil... Hemde hic
Ama Benim kararlarima saygi duyan Biri.
Acaba beni cok seviyor beni daha fazla cildirtmamak Icin Gercekden hayatimdan cekip gittimi diye düsünüyorum ya da ztn Neden yok ortada Biraz kendine gelsin Sonra yine Denerim yazarim falan diye düsünüyodur o ya 2 Yol var artik hangisininsecerse
O bir Yazsin ztn gerisi Bende yaaaa...
Senin Icin de Hayirlisi ins hersey düzelir
benim sevgilim olsaydı benden ayrılsaydı. yapcak bişeyim yok ki. zaten o bitirmiş. kafamı eğer yoluma bakarım.
Aynen Bende Öyle olucak diye korkuyorum
sende tuhafsın hem ayrılıyon hem geri istiyon. ben buna da ayar oluyorum. ilişkinin içine sıçılıyor. sonra benden niye soğudu tabi soğur.
ya adam gibi seviyom diyecen ya da arkana bakmıcan.
Onun yüzünden büyüdü ama bukadar
valla ben A'sını B'sini anlamam. eğer benim sevgilim olsa. sürekli en ufak hata da hep ayrılık ayrılık diyip tutturursa yürü git derim. gayet net yani. en ufak şeyde sen sevgine sahip çıkmıyorsan demek ki sen basit insansın fedakarlıktan kaçıyorsun. bende kendi düşüncemle onu rahatsız etmem basar giderim. hak edene değer verilir.
Aaa Ozmn döner o ya kesin.
Hic Öyle degilim Asla
orasını bilmem ben dönmezdim. karşımdaki pişman olup bir adım atıp birdaha tekrarlamıcam diyeceğine kadar.
sorun büyük değil ve ayrılırken kırmadıysanız döner heralde ben de merak ettim şimdi dönecek mi acaba...
Ins Döner
Cevap
4Cevap
Karaktere bağlı. Ben Ne kadar seversem seveyim öyle atar yapan biri ile gelecek olmayacağı için affetmem
Ama hakliyim ve Bunu o da biliyor.
Kölelik degilki bu
Sen hic sevdinmi Böyle hayalerle fln?
Ozmn Neden böylesin?
Dogru degil söylediklerin
Evet
Donerse senindir donmezse hic senin olmamis demektir. s. s. s. s. ss
Ben olsam ondan adım atmasını beklerdim
* Ayriliyon Sonra Donermi Dion Sovsemmi Sevsemmi :xd
Aynen cok dengesiz davrandim busefer kendime de cok kiziyorum.
Ama Öyle oldu napiyim
Asla
niye salak mı ki dönsün
Dönerse salakmi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar