Bana dönüş sağlayacak mı?

Merhaba arkadaşlar iki ay önce biriyle tanıştım her şey yolunda güzel ilerliyor birbirimizi tanımaya çalışıyorduk ta ki işin içine ailem akrabalar girene kadar. Annem erkek arkadaşımın ailesi hakkında bilgi edinip onların bize uygun olmadığını söylerek ilişkimizi onaylamadığını dile getirdi. Bende erkek arkadasıma ayrılmamız gerektiğini söyledim fakat beni sevdiğini ve insanlar istemiyor diye ayrılmamızın doğru olmadığını söyleyerek beni bırakmadı. Teyzem ve bi çok kişi her gün canımı sıkacak şeyler söylediği için erkek arkadaşıma olan tavrımda değişmeye başlamıştı her gün canımı sıkmaya devam ettikleri için 2. Kez ayrılmak için yanına gittim ikimizde insanlarla savaşmaktan çok yorulmuştuk birbirimizi seviyor ve tanımak istiyorduk. Yine bırakmadı ve herşeyin hallolacağını el ele üstesinden gelebileceğimizi söylerek beni sakinleştirmişti. Ondan sonra bir gün konusmadık ve yanına gittim bu kez onun umutları yerle bir olmuş hiç bişeyin düzeleceğine inancı kalmamış haldeydi ve bizim zamana ihtiyacımız var biraz uzak duralım dedi. Bende bu kararına saygı duydum çünkü biliyorum o da psikolojik olarak çok yorulmuştu bende. O günün akşamında içini rahatlatacak güzel bi mesaj attım ve bana cevabı şöyle olmuştu “ bana biraz zaman ver düzelecek her şey, içim çok yorgun soğuyorum bazı şeylerden. Önce kendime geleyim sana da geleceğim” diye bir mesaj attı bugün o mesajın üzerinden tam 4 gün geçti hiç bir iletişimimiz olmadı. Erkekler ve kadınların stresle başa çıkma yöntemleri sanırım çok farklı. Erkekler yalnız kalarak bir şeylerin üstesinden gelirken kadınlar daha çok konusarak anlatarak içini rahatlatabiliyor. Şimdi ben onu aramayı ona sarılmayı çok özlüyorum ona ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ama o yalnız kalıp kafasını dinlemeyi tercih ediyor burdan beni artık sevmiyor düşüncesine kapılmam doğru olmaz diye düşünüyorum. Aslında ne sormak istediğimi de tam olarak bilmiyorum arkadaşlar dediğim gibi kadınlar anlatarak kendini rahatlatabiliyor. Erkek arkadaşım ne kadar süre içerinde bana geri dönüş yapar ya da bunca şeyden sonra geri dönüş yapar mı sizce? (Üşenmeyip okuduğunuz için çok teşekkür ederim)
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşım mesaj attı fakat ailelerimizin arasında çıkan olumsuz sözler düşüncelerden dolayı fazlasıyla umudu kırılmış haldeydi ve bitirmekte kararlıydı. Onun yanına gidip yüzyüze konustum herkesten darbe aldığı için fazlasıyla yorgun ve bitmiş görünüyordu ne olursa olsun onu yalnız bırakmayacağıma söz verdim konuşarak biraz olsun onu rahatlattığımı düşünüyorum umarım her şey güzel olur bundan sonra. Teşekkür ediyorum
Bana dönüş sağlayacak mı?