Sevgilim çok dengesiz biri, ilişkimizin beşinci gününde 2 yıl önce çıktığı sevgilisini unutamadığını, hala onu sevdiğini söyleyip ayrılmıştı benden, iki gün sonra da başka bir kızla çıkmaya başlamıştı bu kız benden önceki eski sevgilisiydi. Sonra bu benimle arkadaş olmak istedi olduk, sonra da sevgili olduk yine, bu seferki 1 ay sürdü, bu 1 ay boyunca sabahlara kadar mesajlaştık, her gece seni yanımda istiyorum keşke yanımda olsan, seni kucağıma alır odama götürürdüm gibi şeyler dedi ama seksten hiç bahsetmedi tabi. Neyse sonra biz sinemaya gittik baya öpüştük orada, eski sevgiisini 3 ay boyunca sadece 1 defa öpmüş ama beni 1 ayda baya öptü, sonra eski sevgilisi akşam 10 da uyuyormuş ama biz sabahlara kadar oturuyorduk birsürü şey paylaştık, sonra beni ellemek istediğini söyledi ama ben beni önce sevmen gerekiyor sonra olur dedim, o da aşık olamazsam nolucak o zaman ayrılırız demeye başladı tabi günler geçtikçe. 3 gün önce de yine 2 sene önce çıktığım kızı seviyorum diye ayrıldı benden, ilişkide aşk lazım filan dedi ama daha önce de böyle dediği halde 2 gün sonra başka bir kızla çıkmıştı, yani aslında o kızı da sevmiyor çok dengesiz bir çocuk zaten kendisi de bir dediğim bir dediğimi tutmuyor yalancının tekiyim dedi, şimdi sevdiği kızla kavuşmaları imkansız, iletişimleri kopmuş başka şehirdeler hiç konuşmuyorlar bile. Eski sevgilisinden de nefret ediyor ve beni özlediğini biliyorum, seni bekleyeceğim seni kaybetmemek için herşeyi yaparım, o elletmem laflarından da vazgeçtim dedim, SİZCE BOŞTA KALDIĞI İÇİN GERİ DÖNER Mİ, BİLİYORUM BİRAZ FAZLA UZUN OLDU AMA KISALTAMADIM, LÜTFEN OKUYUN ÇOOOK ÖNEMLİ!
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama biriniz bile soruma cevap vermediniz, sizce bana geri dönecek mi diye sormuştum ama kimse cevaplamadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer