Terk edildim, geri döner mi?

Merhabalar, bende durum bir kadar farklı. Beni çok ama çok seven, bana sırılsıklam aşık olan bir kız vardı, hiç abartmıyorum. Bu kız tam 1 yıl benim arkamca düştü, o benim başımdan gitsin diye ben neler yapmadım, sebep de oydu ki, benim yıllar önceden bir tra*vmam vardı, o yüzden yeni ili_şki istemiyordum. Neyse tam 1 yıl sonra ben onunla ilişkiye razı oldum, çünkü onun sadakatini beğenmiştim ve bensiz int*har gibi anormal şeyler yapıyordu. Ve 2023 sonuna kadar evlenelim diyordu hep. Resmi ilişkimiz tam 3 ay sürdü, bu arada uzak məsafə ilişkisiydi. 4 kez ben onun (onun çok ciddi isteğiyle) 2 kez de o benim evimde oldu. Bir kaç kez sev*işmek gibi tatsız olaylar oldu ama o zi*na yapmayı çok istiyordu fakat ben haram diye istemiyordum. Neyse 3 ay sonra bana ayrılalım dedi ben de çok kafaya takmadım. Bir kaç gün sonra ondan öğrendim ki, başka birisiyleymiş. Ve beni acıtan onun benden ayrılması olmadı, Şu sözü oldu: ben senle yaşamadıklarımı onla yaşadım. Bu benim içim çok ağır bir laftı. İçimde çok anormal intikam duygusu var, istiyorum benim yaşadıklarımı o da benim yüzümden yaşasın. Sizce pişman olur geri döner mi? Bu arada beni heryerden engellemiş.

P. s. geri dönse bile onu yeniden ilişki kurmak konusunda asla ama asla affetmem.

Güncellemeler
+1 yıl
beni terk edip sadece hiçbir erkek olmadan 6 ay 1 yıl yaşasaydı emin olurdum ki geri dönmez. Ama beni unutturmak için böyle yaptı, bunu biliyorum
Terk edildim, geri döner mi?