Merhabalar, bende durum bir kadar farklı. Beni çok ama çok seven, bana sırılsıklam aşık olan bir kız vardı, hiç abartmıyorum. Bu kız tam 1 yıl benim arkamca düştü, o benim başımdan gitsin diye ben neler yapmadım, sebep de oydu ki, benim yıllar önceden bir tra*vmam vardı, o yüzden yeni ili_şki istemiyordum. Neyse tam 1 yıl sonra ben onunla ilişkiye razı oldum, çünkü onun sadakatini beğenmiştim ve bensiz int*har gibi anormal şeyler yapıyordu. Ve 2023 sonuna kadar evlenelim diyordu hep. Resmi ilişkimiz tam 3 ay sürdü, bu arada uzak məsafə ilişkisiydi. 4 kez ben onun (onun çok ciddi isteğiyle) 2 kez de o benim evimde oldu. Bir kaç kez sev*işmek gibi tatsız olaylar oldu ama o zi*na yapmayı çok istiyordu fakat ben haram diye istemiyordum. Neyse 3 ay sonra bana ayrılalım dedi ben de çok kafaya takmadım. Bir kaç gün sonra ondan öğrendim ki, başka birisiyleymiş. Ve beni acıtan onun benden ayrılması olmadı, Şu sözü oldu: ben senle yaşamadıklarımı onla yaşadım. Bu benim içim çok ağır bir laftı. İçimde çok anormal intikam duygusu var, istiyorum benim yaşadıklarımı o da benim yüzümden yaşasın. Sizce pişman olur geri döner mi? Bu arada beni heryerden engellemiş.
P. s. geri dönse bile onu yeniden ilişki kurmak konusunda asla ama asla affetmem.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer