Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 aylık ilişkim vardı ve geçen gun sonlandi nedeni ise benim biraz hatalarım oldu bunlarda şöyle yani mesela bir yere çıkarken çıkmadan önce haber vermiyormusum ondan sonra insatgaram kullanma dediği halde kullandim güvenimi kırdın dedi başka türlü o biraz olgun bir kisilige sahip bense bazen onun dediklerini asla anlamıyordum ve bana kızıyordu son zamanlar beni dinlemiyorsun anlamıyorsun gibisinden ve son ayrılma sebebimizde benim doğum günümü kutlamak istedi gel bizim evde kutlayalım felan dedi bende hani hem utanıyordum hemde yanlış anlaşılır diye pek yanasmadim bu sefer yanlış anladi beni diğer erkeklerle bir tutuyorsun tek derdim senden faydalanmakmis gibi konuşuyorsun dedi ve bitirdi ve bir çok sebebimden ötürü ayrıldık ve onu çok seviyorum bana kesinlikle seni istemiyorum dedi napacam duramiyorum onsuz bana yazar mi sizce doğum gunumede iki gün kaldı napacam ben mi haksiizim gerçekten onun dediği gibi hatalarım olmusmu çok fazla...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen manipüle ediliyorsun. Bunun farkına geç olmadan varsan iyi olacak. Çocuk seni kıskanıyor ve kısıtlamaya gidiyor. Sosyal medya kullanma, bana haber ver sürekli şunu yapma bunu yapma tamamen senin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Sen onun dediğini yapmayınca güvenmiyor oluyorsun o sana güvense seni bu kadar kısıtlamaz. Eve çağırmasının nedeni de tam dediği gibi. Yapmak istediği şeyi söylemiş sana senden faydalanmak. Gidin bir kafede falan kutlayın. Üstelik doğum günü 2 kişiyle kutlanmaz kızın arkadaşları gelir kızın yakınları gelir hep birlikte bir kafe ya da bir park gibi yerde kutlanır. Usul burdur. O seninle ilişki yaşayıp seni bırakacaktı. Sen onun dediklerini yapamayarak onun gözünde basit, yollu kız olmuşsun. Bu ilişki kesinlikle bitecek ya pişman olarak bitireceksin ya da manipüle olduğunun farkına varıp her şey geç olmadan şimdi bitirrceksin
İlişkimiz zaten bitti ancak ben yalnız kutlamayı dogru buluyorum hani sevgiller hep yalnız kutlar kafede olsa bile bide hani üzerime hakimiyet kuramaz ki bana çık gez meydan senin diyordu yani insatgarami kullanmamı istemiyor olmasının nedenide ders çalışıyorsun vaktini alıyor diyordu bu kadar o yüzden kapat bu yıl dedi oda kullanmiyordu benle sevgiliylen
Ya bide hani ilişki yaşayacak olsa benimle ki bu mümkünde değil çünkü elimi tutarken ya da öperken izin alan biriydi evde kutlamasını nedenini şöyle söyledi dışarıda canı ceken alamayan vardır kutlamak istemiyorum dedi cafede çok pahalı orada harcayacağımiz parayı sana veririm kendine yersin daha iyi dedi artık bilmiyorum
Acaba beyfendi arkadaşları ile parka gidip kola çekirdek cips hiçbir şey yemiyor mu canı çeken olur deyip ne de iyilik perisiymis seni düşünürmüş dersinden geri kalırsın falan kendi de mi dersten geri kalıyormus adam bahaneler bulup seni uyutmaya çalışıyor esas niyet başka
Kafede herkes bir şeyler yiyip içiyor parkta kutlamaz kafede kutlar kızı eve çağırmak ne demek
İşte aslında bu konuda haklısın aramız bozuktuda tabi o zaman hevesim yok felanda dedi yoksa bizim aramız iyiyken bana hediyemi bile doğum günüme 2 ay kala sipariş vermisti dekorasyon felanda yapacakti yani söylemişti şu an bilmiyorum hevesim yok böyle burada kutlamak istiyorum dedi
Ben sevgiline güvenmiyorum çarpıtma yapıyor sürekli. Dedikleri mantıklı değil. Sen de manipüle edildiğinin farkında değilsin
Haklısın belki gerçektende öyledir beni öyle kötü etkilemeye çalışıyor bilmiyorum acaba yazar mi sence bir daha Doğum günümde iki gün kaldi
Evet yazar belki doğum gününde belki daha sonra ama yazması büyük ihtimal çünkü onun elinin altında olan hazır kızsın hemen başka birini bulamaz bir de seninle uğraşmış boyun da egdiriyor başka bir kız bulsa zaman alacak bunlar tekrardan büyük ihtimalle yazar
Ama öyle demende biraz üzücü beni sanki elde varmış gibi görüyor desene
Gerçekler acıdır.
Malesf teşekkür ederim yorumlarınız için umarım bunlar bana birer ders olur
Rica ederim. Umarım.
senlik bir durum yok. adam dominant ve kıskanç. seni sadece kendi isteklerini yapan birisi olman için istemiş gibi. olmayınca da ayrılık. boş ver unut gitsin
Öyle bir şey kolay değil ki asla yapamaz ki banada demişti ben senden bunlari istiyorum diye köle muamelesi gibi düşünme tarzından konuştu onun dışında bir kısıtlaması yoktu ki
2,5 aylık kısacık bir ilişkiden bahsediyorsun. sanırsın 2,5 yıl
O ayda neler yaşadığım neler kattigida önemli öyle değilmii