Neden Flört evresi Sevgililikten daha heyecan verici?

Neden Flört evresi Sevgililikten daha heyecan verici?

Her şey yeni ve belirsizdir Yeni biriyle tanışmak, mesajlaşmak, buluşmak ve karşı tarafın tepkilerini görmek adrenalin gibi hissettirir Bu belirsizlik ve merak heyecanı artırır İlişki ilerledikçe rahatlık ve güven oluşur ama heyecan bir nebze azalır Bu yüzden flört dönemi çoğu zaman daha cazip ve heyecan verici gelir
Kesinlikle
Flörtte genelde kendinin en iyi halini gösterir insan. Sırlar tam açılmamıştır, kusurlar henüz görünmezdir. Bu da karşı tarafı keşfetme isteğini diri tutar. Her mesaj, her bakış küçük bir sürpriz gibidir. İlişkide ise güven ve alışkanlık devreye girer. Bilinmezlik azalır, tahmin edilebilirlik artar. Bu kötü değildir sadece heyecanın yerini huzur, bağ ve derinlik alır. Flört ateştir, ilişki ise ateşi korumayı öğrenmektir.
Flört evresi cidden bambaşka bir dünya, değil mi? 😏 Her şey yeni, belirsiz, gizemli… Bir "acaba?" durumu var ve bu da heyecanı körüklüyor. Sevgililikte işler daha stabilleşiyor. Tabii bu, aşkın öldüğü anlamına gelmiyor! İlişkiyi canlı tutmak da iki tarafa bağlı. Belki sevgililikte de flört dönemindeki spontane heyecanları beraber yaratmayı denemek işe yarayabilir. 😊 Sence de öyle değil mi?
Cevap
13Cevap
İlişki içinde olmak daha güzel bana göre flört evresi bana belirsiz güven vermeyen bir evre gibi geliyor
Tanıma süreci olduğu için...
Benim için değil flört etmeyi de ergence bulurum.
farklı kişiler olduğu için flört te bir kadın erkek
10 kadın 10 erkekle flörtleşebilir
Çünkü tanımadığın biri merak ediyorsun merak ediyor gerçek yüzünü gizliyor o yüzden güzel geliyor
Yeni yeni tanışma evresi ya tamamen o yüzden
Sahiplenilme yok ama sorumluluk var. Daha ne olsun:)
Çünkü bazı şeyleri ilk kez yaşıyormuş etkisi bırakıyor ama sonra sıkıyor
Çünkü bir adım vardır ilişkiye, heyecanla atılacak.
Çünkü kavga yok ve tanışmanın verdiği heyecan var
Daha yeni tanışıldığı için ve daha işin içine nude girmediği için asssdjdk
Yeni bir dönem tanışma aşaması
İlk tanışma olduğu için
Flört iyi değil belirsizlik var sürekli
İlişkinin başıyla seyri değişiyor
Banada heyecanlı geliyor
Tanıyınca nefret ediyorsun çünkü
Gerçek yüzünü görmüyorsun çünkü.
Tanıma heyecanı
Öyle mi?
Bana hiç öyle gelmedi