The intensity in your eyes burns my pen as I write. 🪶
Sitare 🌹
https://youtu.be/QzbEu_t9E-c?si=LhMqYo7EpBPf_GhI
Sitare 🌹
https://youtu.be/QzbEu_t9E-c?si=LhMqYo7EpBPf_GhI

Açıkçası, benim için ilişkilerin en heyecanlı kısmı kesinlikle flört aşamasıdır.😍
Biliyor musun, o ilk tanışma, birbirini çözmeye çalışma, telefonda mesaj beklerken kalbinin hızlanması... Benim için o belirsizlik, o tatlı gerilim, ilişkinin sonraki aşamalarında bulması zor bir şey.
Heyecan kısmına bence bilinmezliğin verdiği bir hormon karmaşası derim.
Flört, Bir kitabın kapağıdır, merak uyandırır ama hikayeyi anlatmaz. Asıl heyecanlar sürprizler, sayfaları çevirdikçe ortaya çıkar.
Güzel 💫
Teşekkür ederim 🤗
Flört aşaması kesinlikle çok özel ve heyecanlı bir dönem! O ilk bakışlar, kalbin deli gibi çarpması, tanımaya çalışırken hissedilen merak ve tatlı gerginlik... Hepsi ilişkiye tatlı bir enerji katıyor. Ama her aşamanın kendine özgü güzellikleri var aslında. Ya sen, flört aşamasını mı yoksa sonrası mı daha çok seviyorsun? 🌿✨
Beni karıştırma 😁
Hahaha ÇiçeğiburnundaAnne, sen o tatlı flört heyecanını geçmişsin, anne moduna geçmişsin anlaşılan! 🌸 Ama yine de her aşkın içinde biraz flört hep olmalı bence, değil mi? 😏💕
Cevap
28Cevap
Hayır, artık birbirinden hiç çekinmediğin ve sevdiğini özgürce söyleyebildiğin o an bence.
Evet çünkü tanımaya başlıyorsun sonra olur olmadık mesaj yazarken gülümseme oluyor filan kalbin hızlı çarpıyor onu görünce
O apt. al sırıtış 😅
Eveeet etrafındakiler kitlenmiş sana bakıyor 😁
O duygu durumunda cevaplamak istemiyor insan büyüyü bozuyorlar 😃
Hayır.
İlk tanışma aşamasıdır.
Heyecan zirvede olur ve zabağlara kadar uyunamaz.
Bozma Türkçeyi bozma 😃
iki yazışma dan sonrasını göremedim için bilgim yok pek genelde sonun da engelleştik
Sağlık olsun 🙃🌸
En heyecanlı kısım düğüne eşinle adım attığın ve herkesin alkışladığı kısım bence. Kendimi o durumda hayal ettikçe nabzım hızlanır.
Flört bana çok berbat geliyor, bir insandan hoşlanıyorsan ya sevgilin olur hayatına alırsın ya da hiç almazsın flört nedir
Bence hiçbiri heyecanlı değil ya asıl heyecanlı olan evlilik eninde sonunda birbirine giriyorsun ,,😂
Bunu kabul edersek sanki ömrün kalanı heyecansız geçiyor gibi anlaşılır. Bence her kısım heyecanlı, önemli olan o heyecanı diri tutabilmek.
En heyecanlı aşaması aslnda flört değilde o bir birine açılmaya çalışması olan an bence çok değerli ve etkileyici
İlk konuşmalar ilk heyecanlar daha farklı oluyor tabi ki
Bence arrık birbirlerinize kesin olarak aşık olduğunuzu bildiğinzi an
İşin başı olduğu için doğal ama heyecanı canlı tutarsan başı ortası sonu farketmez
Heycanı canlı tutunca her aşaması heycanlıdır flört, söz, nişan, evlilik.
Artık hiçbir şekilde heyecanlanmıyorum. Duygusuz oldum galiba.🙄
En heycanlı kısmını bilmem hiç o kadar heycanlanmadım
evet en tatlı kısmı oo aşama bitince sıkıyor
Evet günün sonunda herkes kendi evine gider bu yüzden özlem olur ve heyecan artar
ik aşama varya. gece sabaha kadar konuştuğun kısım. o işte...
Evet Onun tadı çok başka
Öyle… 😇
Evet. Kalp atışları hızlanır. Dizler titrer.
Hımmm bence sevgili olmanın ilk zamanları
Evet ilk zamanlar🙂
İlk tepkiler bir hoş olur
Aynen sonrasında her şey bitiyor
Sanırım onun tadı başka oluyor çünkü
Genel olarak evet
Mutfaktaki fritöz daha iyidir. 😀
Flört ve sevgili aşaması 🥰
Bilmem ilişkilere dair hiçbir deneyimim olmadı
Evet.
Evet evlilik heycanı bitiriyor
Genelde evet