Sizce en güzel ilişki evresi flört evresi midir?

En güzel ilişki evresi yalansız ve olduğu gibi kabul ettiğimiz evre.
Yalanla kimse kimseyi tutamaz. Bazı insanlar cesaretsiz aciz oldukları için sürekli yalanla karşı cinsi etkilemeye çalışıyorlar. Yalanın ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır bunu anlamıyorlar. Temiz sevebilmek herkesin yapabileceği bir şey değil.
Flörtleşmek gerekiyor tabii ki olmadan ciddi ilişki aşamasına girişmek tam bir bilinmemezliğe doğru karanlıklar içerisinde ışıksız yol almaktan ibarettir. Tabiri caizse "test sürüşü" (bunu cinsel içerikli demiyorum sadece benzetme linçlemeyin hemen) gibi algıyla hareket etmek lazım. Karşınızdaki insanla biraz vakit geçireceksiniz ki tam tanıyamasanız bile aşağı yukarı fikir sahibi olacaksınız hakkında. Flört bunun için var her ne kadar günümüzde ön ilişki kavramını kabul görse de benim flörtleşme lügatım sayfa bin üç yüz kırk beş madde sekiz der ki; "Flört sevgili mertebesine yükselecek kişilerin geçiş açamasında birbirlerine karşılıklı güven, sadakat, sevgi ve saygı duygularını tam anlamıyla kavrama, yerinde görme ve öğreti durumuna getirme aşamasıdır."
Kendinize uygun karşı cinsi kaçıncı flört aşamasına bulursunuz bilinmez ama emin olmadan ciddi bir ilişkiye adım atmak risklidir bunu unutmayın.
Flört evresi olmazsa olmazıdır bir ilişkinin; en heyecanlı aşamalardan niteliği yüksekte olan kısmıdır. Çiftlerin birbirini tanımaya çalıştığı masum halleri belki bir sonraki aşamalarda yerinde yeller estirecektir bilemeyiz. O yüzden flört "en güzel ilişki evresi" olmanın haklı gururunu yaşar.
Ben sizi takip ediyorum zaten diğer konulardaki yorumları niye beğenip duruyorsunuz anlayabiliyorum sizi de pas geçin beni lütfen özelden yazacaktım ama yazamadım
Sevgili olmaktır.
Cevap
86Cevap
Katılıyorum ilişkinin başıdır
İlk heyecan
İlk tanışma
İlk koku
İlk doku
İlk ilik gibisin lafları 🤣🤣
Flört evresini uzatmak insanların sağlıklı ilişki kurmasına en büyük engeldir gadası
Belki en heyecanlı evre o dönem ancak ben beceremiyorum
en heyecan uyandıran evre sanki
bir gizem yaratılır tanımak icin çaba harcanılır anlık cevaplarda bile tebessum olusur değer verilir takdir edilir :)
sonrası da istenildiği gibi devam eder umarım :)
Hem flört hemde evliliğin ilk aylarıdır diye düşünüyorum hiç evlenmedim ama arkadaşlarımdan öyle biliyorum hahah
Ben genelde her şeyin ilk anlarını-zamanlarını çok severim. Tanımak için sarf ettiğimiz o çaba bence çok tatlı bir şey ve evet olabilir
Evresini devresini göremedik daha 🙈 gelen gün giden günü aratmasin aman
Benim icin en keyifli dönem flört öncesi o birbirini tanımaya çalışıp, kur üstüne kur yapıp, tavlamaya çalıştığım dönem.
Hepsi güzel bence flört sevgili olma sözlenme nişanlanma evlenme onunla yaşlanma harika duygular olsa gerek
Yalan ve hayal kırıklığı evresidir. Toplumdaki vakalardan bu çok bellidir.
Evet. Gerekli açıklamayı yapmışsın zaten detayda
evet cünkü en cok yalan flört esnasinda söylenir ve Insanoglu yalan duymaktan hoslanir :)
Arada aşk ve saygı varsa her gün flörttür her gün güzel ve değerlidir..
Flört mlört geçti bizden istikamet nikah dairesi bundan sonra uğraşamam artık tanımakla ahsjs
flört bir çıkmazdır ona hiç girmeyin en güzel evre içinde ilişki olmayan evredir shjkdjs
Aynen ya sevgili olmasak hep flört takılsak :P evlenince bile dslfjs
Nasıl bir şey olduğunu bilmediğim bir evre tıpkı diğer evreleri gibi
Bir ılişki döneminde çiftlerin birbirlerine en çok yalan soyledikleri dönemdir flört evresi. Yalakaliklari saymiyorum bile.
Flort en heyecanli olanidir en guzel evre ise sevgililik donemidir tabi yeterince heyecan arayan bir cift olabiliyosaniz
En güzel ilişki evresi flört türkülerde yapılan tak tak tak tak tak tak tak
kesinlikle en güzel devredir. teklif etme veresiye, sevgili kalalım ölesiye
Flört ilişkinin en güzel evresidir. İlerleyen zamanlara doğru pek heyecan kalmıyor. Ama flört döneminde heyecanın doruk noktasına ulaşıyorsun.
Flört ya da evlilik evreleri diye adlandirmamak lazim. Insan sevdigiyle yasasin da nasil yasiyorsa yasasin
Aynen kavga yok trip az neşelisin herşey süper daha ne olsun
Evett aynen en güzel dönem flört dönemi karsindakini tanıma fırsatın oluyor
Kesinlikle tüm heyecanların ibaşlangıcıdır. ve en heyecanlısını yaşarsın
En güzel evresi kafaların uyusmasi onunla paylaştığım en özel anlar
Görmedik ki kendi gibi olan numara yapmayan bir kadın..
Tabikide sevgili olduktan sonra gerçek yüzler görünmeye başlıyo o zmanda boka sarıyor ilişki
Eğer sever sen gerçekten ilişkinin her evresi güzeldir
Bence en güzeli onunla birleştiğin andaki ilişkidir flört değil.
Flört de etsen kısmen tanırsın evlenmeden aynı evin için de yaşamadan iyice tanıyamassın
Flört dönemi diğer dönemlerden daha güzel seviyorsun ama sevgili değilsin bu dönemin cazibesi ayrı
Yani ayrı güzel bir zevki var 7/24 konuşuyorsun ama sevgili olduğun anın mutluluğu da bir ayrı
Evet her bulduğun tenhada kuytu köşede öpüşmek sevişmekk güzell😚
En guzel evre fakat her sey toz pembe oldugu icin saglikli yorum yapamıyorum
Bitmeyen flört yapmışlar. Zaten bitenlerin sonucu evlilik oluyo. En iyi evre o değil bence
Aşk islerinse pek başarılı olmadigim için yorum yapamayacam😀
Evet o evreden sonra hicbir heyecani kalmiyor ben evliyim o heyecan ve tutku kalmadi
Evet flört sevgili olmak en duygusal en güzel seydir ♥️
Cilve ve naz kıza yakisirda fazlası Bayar ama guzeldir
Ya sevgili olurda şu filört neyin nesi? cok sacma?
Demek lazım flört ötçek bayan aranır akrep olsun
Bencede en iyi kısım flört
Evet flörtün yeri ayrıdır baş tacıdır.
En güzel zaman flört zamanı
Flört ne hacı? Yenebiliyo mu? 😃😃
Kesinlikle flört. Sonrası mokoko.
Hayır ya flört hiç benlik değil
Kişiler isterse evet öyledir.
Yani tabiki öyle tanıma tanışma evresi
Evet, büyüsü bambaşka..
en güzeli aynı evde yaşamak.
İlişkinin hiçbir evresi güzel değil