Selamss
size de rahat batıyor mu¿ ölümüne flört 🙅♀️

#sosyetic
Kalbimde faceİd var.
Selamss
size de rahat batıyor mu¿ ölümüne flört 🙅♀️

#sosyetic
Kalbimde faceİd var.
Ben bu flört aşamasını hiç sindiremedim ama sanırım o bol sohbet edilip birbirini tanıma ama kıskanmama, içinden geçeni söyleyememe, duyguların taşkın halini almadan önce yavaş yavaş büyüdüğü evre. Ondan daha güzeli yok be. Sevgili olunca o taşkınlar sel olup yıkıyor seni de karşı tarafı da.
Doğru :D
Tek kötü tarafı sanırım kıskanman ama bu kıskançlığı belli edememen. Özellikle de istemediğin kişilerle muhatap oluyorsa. Müdahale etmek istiyorsun ama hangi sıfatla? Etmesen için içini yiyor. Kısır döngü sevgili olana kadar devam ediyor. Sevgili olunca da o içinde biriktirdiğin duygular dışavurum yapıyor. Al sana sel olmuş taşkın işte :) hahaha
Flört evresinde kıskanan da kıskandığını belli ediyor :D
Elbette, herkes farklı. Ama daha arkadaş bile olmadan kıskanan da var. Takiplestiklerine, konuştuklarına müdahale etmeye çalışan. Siz kadınları en çok sevindiren de bu. Erkeğin sahiplenmesi duygusu. Ve sonu hüsran. Onu yapan erkek kendini de haddini de bilmeyen erkektir. Sahiplenme vs. de hikayedir. O sahiplenme duygusu değil , kendi yerini işaretleme duygusudur. Hayvanlar da kendi cisleri ile alanlarını işaretler ya işte öyle bişey. Ah siz kadınlar 😂
Evet dostumun düşmanı düşmanımdır :D bu kıskançlık değil sjsj
Arada ben de yakıyorum öyle beyin :D
Benim için ilişkinin en güzel evresi kesinlikle ama kesinlikle ilk aşk evresi yani mesela aşık olduğunuz zaman bunu iki tarafta bilir ama söyleyemez ya ilk kez itiraf ederler utanırlar sevgili olmaya karar verirler işte o evre yani bir şey ne kadar beklenmedik ve sürpriz içerirse o kadar güzel geliyor bana. ama flört gibi şeyleri sevmiyorum ciddi olmalı benim için.
Flört evresini kısır döngüye sokmak gerek.. Bittikçe yeniden başlamalı..
Katılıyorum 💁♀️
Teşekkürler Sosyetik..
Ricalar identity 😌
Sevgililik diyesim geldi 🤔 flörtün ne olduğu belli değil herkes herkese yürüyor ama sorsan kimse flört etmiyor 😂
shsh herkes flörtleşiyor ama haberleri yok 😅
Ne hikmetse 😂
Cevap
61Cevap
Fotoğraf çeken ben 🙄sevgililik iyi gibi oda gibi kesin değil yani 🙄🙂😄
shsh bence o fotoğraf çekmiyor 2727 kişiyle flörtleşiyor 😅
Evet benim, 378282 kişiyle flörtleşiyorsa tabii
Flört bana saçma geliyor. Sevgili olmak güzel..
Flört dönemi daha keyifli
Flört evresi bi tık minicik daha güzel gibi. Sevgili olduktan sonra sorumluluk artıyor sahibiyet artiyo hesap kitap defteri kabarıyor kafa ağrıtıyor bu 😂 bir de flortken hani bunlar o kız senin bu kız benim yazıyorlar ya o zaman boynuzlarin henüz yavru oluyor cok koymuyor ama sevgili olunca yediğin boynuzların etkisinin geçmesi zaman alıyor. Ne olduğunuz belli olmasın en guzeli
Flört olmaktan haz etmem saçmalıktan ibaret bir kişiyi sevip ona duygula bağlancaksın duygu olmasa bile biriyle sevgili ol onun duyguları varsa zaten sıkılınc ayrılır ayrılmazsada sen ayrılırsın sonuçta kelepçe ile bağlı değilsiniz her duygu geçicidir o yüzden her zamna sevgili olmak flört olmaktan daha iyidir flörtlük biraz birbirini kullanamtkan ibaret
Flört heyecanlı.. İlerleme evrelerinde sıkılıyorum ben😅
İkisi de hem tanımaya çalışmak hemde sevgili olmak mutlu ilişki yaşamak güzel bir evre
Sevgililik sorduğun şıklar arasında da bunun direkt evliliği yok mu? Sevgili ve flört işleri kabak tadı verdi.
Evlilik yok 😅 şıklar arasında yok. Çünkü herkes evliliği tatmadı henüz ddhah
Herkesin tatmasına gerek yok. Bazılarımız tatsak yeterliydi. 😃
Herkes evlenmesin mi :D
Flört etmeyen biriyim, kısa bi tanışma dönemi sonrası direkt sevgililik diyorum nett.
Flört dönemi daha heyecanlı, ilişki dönemi daha güven odaklı bölge gibi. İkisi de eğlenceli kesinlikle. İlişki evre olarak daha güzel benim için, duygu yoğunluğum zaman geçirdikçe artıyor.
Arkadaki adam sevgilisine yazıyor 🥹 çok dramatik olmuş
Ne bildin :D
İnsanların hayatını uzaktan izlemek böyle bisey 😌
Bu adamı ilk defa gördün :D
Flort bence acaba hoslaniyomu beni dusunuylmu evresi boyle bi iltifat eder arkadas gibi degislir ama sebgili gibi de degildir kalabalik bi ortamda sadece sana bakar sevgili olmayalaim ama arkadasta olmayalim
Hiç biri değil, evlilik. Hayatımda olan bir kadını günahsız, her şeyi özgür bir şekilde, evimizde yaşamayı isterim.
Ahahah bu soruda aklıma bu şarkı geldi 😏😏😏
Bir kadinla yaşadığım her şey özeldir.
Her ne kadar çok sinir olsam da kadınlar erkekler icin bu dünyanın neşesi, süsü, yemeğin üstüne gelen tatlıdır.
Her şeyin başlangıcı daha güzeldir. İlişki ilerledikçe anlaşmazlıklar, gönüldeki yaralar alır başını gider ve ilişki eski tadını yavaş yavaş kaybetmeye başlar.
Bence flört daha güzel. Sevgililikte İşler değişiyor hele evlilikte olunca hiç bir şey kalmıyor. Flört iyidir iyi.
Flirt zamanı çok daha heyecanlı fakat ben daha fazlasını istiyorum bu yüzden sonsuza dek benim olmalı.
Flörtün ilk zamanları iiyide sonrasında çok bayıyor ya. O sevgililiğe geçiş evresi çok kötü. Murat biz şimdi neyizzzz
Flört etmek bana göre değil o yüzden sevgili olduğum evre diyorum. O da takılmalık ilişkiyse hiç olmasın.
İnsanlarımızın yüzde 80 nin flort anlayışı yazışmak , fakeden test etmek , güvenmeyi beklemek ve hmm demek bu değil ki. Bu eğlenmeye giriyor 😂
Hiçbirşeyin kalitesi kalmadığı için ikisi de değil.
Sen nerdesin ya
En güzel evresi, bakışları ile bir şeyi anlatma hissiyatı.
Bazen pis bir gülüş bazen anlamsız ifadeler içinde yön buluş.. gerisi koftiden ergen hayatı.
Net..
Flört ten sevgililiğe geçilen ilk günler bence aşk doludur
Flört dönemi güzeldir. İlişkiye başlamaya yakın zamanlar en keyifli vakitler bence..
Sevgililik ciddi ilişki olacak diye bir şey yok
Sevgililik seçerim ben.
Sevgililik iç çamaşırı değiştirir gibi çamaşır değiştirmeyin ayol ay aman sevgili işte
Flört çok saçma geliyor bana.. sevgililik Biraz daha anlaşılabilir güzel bir evre
Sevgililik tabii ki. Flört dönemi belirsiz bombok bir şey.
Öyle bir insan karşına çıkıyor ki flört ayrı sevgili sana aşık hali ayrı güzel kapılıp ona
Hiç sevgilim de flörtüm de olmadı ikisini de hiç deneyimleyemedim ama bence sevgililik daha güzeldir herhalde
tanıştığın ilk aylar başka oluyor ya o heyecan falan
Direkt sevgili olsak olmuyor mu ya şu tanışma evresi çok yorucu.
İkisininde kendine göre güzel yanları var bence. Ayıramam.
Her birinin farklı bir özelliği de de güzelliği vardır bence
Tek olmak bu ara kafa acayip rahat oluyor en azından kiskanlik krizlerinden uzak oluyosun 😂
Sevgililik çok özel, daha ileriye dönük adımlar atılır yavaş yavaş
Flörtte aşk olmadığı için tadı çıkmıyor sonra sıkılıyor insan
Flört de değil çıkmıyoruz ama yakın konuşuyoruz evresi bence.
Sevgililik dönemi daha güzel evre bana göre
Kesinlikle ilişki içinde oldugun, netliğin olduğu dönem.
Bence flört. O dönemde utanma, çekinme duygusu daha fazla olacaktır çünkü.
flört sevmiyorum flört yaparken stres oluyorum saçlarım dökülüyo mayın tarlasında gibiyim bir yanlış hata kızın kaçmasına yol açabilir zaten zor bulmuşuz diyorum ama sevgili olunca rahatlıyorum çünkü artık elimin altında
Flört tabiki daha tatlı daha sıcak daha zevkli ikinci bahar her zaman yeşillik verir Gül gibi yeşerir aşk gibi kokar aşk değil ama aşk gibi kokar
Herkes sevgilisiyle öylesine vakit eğlendirir ama hiçbir kız sevgilisiyle evlenmez bu hep böyledir.
Çünkü kendisi de erkek arkadaşının ne mal olduğunu biliyor
Flörtlük güzel hep flört kalınmalı 😃
Sıfır flörtlü madagaskaryılanından nağmeler
Ayrılık😒 herkes eteğindeki taşları döküyor.
Bunun neresi güzel 😅
Onun gerçek yüzünü görünce ya tekrar geri dönüp sonsuza kadar mutlu oluyorsun, ya da canını kurtarmış oluyorsun
O da bir bakış açısı tabii 😅
Ne flört, ne sevgililik yaşasın platonik 😂
Yaşamasın :D
Öylesi dahs güzel 😂
Flöt en mükemmeli kafa rahat aşksevgi sözcükleri kısknçlık yok özlem hasret bitmiyor
Sevgililik elbette.
İliskinin tüm evreleri mukemmeldir🥳
Hiç biri
Yalnızlık en güzeli
Sevgililik ve evlilik
Ölümüne evlilik
flört daha iyi gibi 😛
Flört her zaman ağır basar
Mutfaktaki fritöz bile ilkini seçti. 😃💯
Sanırım sevgililik daha güzel ya ⚡
İlişkinin en güzel evresi evliliktir.
İkisinde de güzel yanları var