Flörtte “ne yazsam acaba” var, sevgilide “niye yazmadın?''
İkisi de ayrı ayrı geriyor aslında jsjs

Flörtte “ne yazsam acaba” var, sevgilide “niye yazmadın?''
İkisi de ayrı ayrı geriyor aslında jsjs

Flört, ilk bakışın içe işlediği, kelimelerin kalpten önce konuştuğu o tatlı belirsizliktir. Her mesajda, her dokunuşta, her tebessümde kalbin bir adım öne atılır ama aklın hâlâ temkinlidir. Bir gülüş yeter bazen tüm gün seni ayakta tutmaya. Ama sevgili olmak bambaşka bir derinliktir. Orada artık rol yoktur, filtre yoktur, sadece çıplak bir gerçeklik vardır. Sevilmenin getirdiği güvenle sarılırsın, yanında olmanın ağırlığını değil, hafifliğini hissedersin. Flört geçici bir mevsimse, sevgili olmak kök salan bir ağaca benzer. Ve bana sorarsan en büyük heyecan, sabah uyanıp hâlâ onun kalbinde olduğunu bilmektir.
Flörtleşmek, yeni tanıma evresi olduğundan daha heyecanlı oluyor. İlk 4 ay demo sürüm gibi kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamıyor, gülümseyerek mesajlaşmaktan. Sevgililikte bu heyecanın nispeten daha aza indirgenmiş oluşu biraz da artık tam anlamıyla ait olmakla alakalı. Misal artık daha çok her olaya söz hakkı ve kontrol etme isteği doğuyor karşı taraftan ve ilk kavga edilince de birbirini yüksek oranda tanımış oluyorsun bu tanıma, ya hüsrana uğratıyor ya da iyi ki dedirtiyor. Aslında kısacası doğru insansa her evre iyi ki dedirten heyecan ile olur.
Kesinlikle çok haklısın
Tek başıma olmak muhteşem her zaman için. Kimsenin nazını, hasta ruhunu, manipülasyonlarını, bipolar bozukluğunu çekemem. Tüm kadınlar tüm erkeklerin olsun, kimse umurumda değil.
Ahaha fotoğraftan da belli zaten, duygu yoğunluğu tavan yapmış 😂 Flörtleşmek aşırı tatlı bir süreç ama hep “Ne yazsam acaba?” stresine bağlısın. Sevgiliyken ise sıcaklık ve samimiyet var ama “niye yazmadın?” sorgusu pek romantik olmuyor tabii. İkisi de ayrı bir heyecan bence ama gönlünde hangisi yatıyorsa onun keyfine var! 😎
Sen önce boynuzlarını çıkart. Şef orço başkalarıyla konuşuyor jsjs
Ahaha şaka mısın ya 😂 Orço'yu arada bir bırakmam lazım, yoksa omlet yapmayı bile unutur adam jsjs! Neyse sen içindeki heyecanı sev ya, flörtle de sevgililikle de eğlen, keyifle yaşa! 🙌💃
Ahahah şakamısın ya= Köpürdüm ama sakin olmam lazım jsjs
Cevap
17Cevap
Flörtleşmek tabi sevgili olunca işin tadı kaçıyor muhsin
Saçmalama ayten jsjs
Flört döneminde daha yeni yeni kıvılcımlar çıktığı için insanın içinde bir merak olur, daha taze gelir. İlk buluşmalar, ilk öpücük, ilk temas bunlar insanı heyecanlandırır. Sevgililikte artık tanıdığın için daha çok netlik oluşur ve heyecan yerini güvene bırakır, daha derinlik olur yani alışırsın. Fakat bana göre flörtlük daha heyecanlıdır.
Ve bilinmezliğin kapısını aralamaktır
Üff püff flört ne yavv 😃🤣... fülüt gibi ilk okul ergenler üflesin fülütü🤣🤣.. kötü konuşmayacağım geç bunları anam babam herkesin ne mal ne olduğunu biliyoruz.. heyecan saf sevgide olur oda nadide anlatsak nafile kendileri heyecan yaşadım sansınlar umru dışı.. ruhunla kalbinle tüm benliğinle sevdiğin bütün olduğun insan diyorum nokta..
Flörtlesmek daha heyecanlı oluyor, birbirini tanıma çözme , vereceği tepkileri anlama aşaması , o ilgi insanı heyecanlandıriyor , sevgililik dönemi başlayınca kısıtlamalar , kıskançlıklar tartışmalar beraberinde geliyor
Bence de
👍🌸

Flörtleşmek ahaha
Güzelmiş
İkisinin de heyecanı ayri guzel bence flortte düşünerek yazarsın sevgilide düşünmeden yazarsın 😏
Düşünmeden olmaz
Flört zamanı çok çekilen bir zaman aralığı olmuyor yaf, çok inişli çıkışlı oluyor. Bünyem kaldırmıyor uzun süreli flörtü sjsjsjks
Uzun süreli flört yapma sen de aa jsjs
Hepsini yapabilir insan istesin yeter ki. Sevgiliyken bile flört edebilmek zaten marifet 😄
İnsan değilse
İnsan değilse hiçbirini yapamaz zaten
Yine sınıfta kaldık. Ben bele vaziyyettin..
Sevgili olmak bir sonraki yaşanacaklar için heyecan yaratırken flört etmek belirsiz yolculuğun doyumsuz hazzını verir.
Tamam chat gebete abi hshs
Jsjsksk chat fatih yapay zekaya hoş geldin nfjfj
@hemedoejderii akakzkdkxmcckk
Şu aralar ikisi de bana heyecanlı gelmiyor yalızken daha huzurluyum zaten havalar sıcak bir de hatun dırdırı çekemem
Dırdır etmeyen bul sen de 😅
Flörtteki heyecan yerini neredesin, ne yapıyorsun, neden geç yazdına bırakıyor bir süre sonra.
Değişik ama doğru
Flört yaa sevgili olunca bi saçmalıyo her şey sjdhsj
aynen öyle
Gerilmek gırışmaktan iyidir iyi, diri tutar😅
Doğru diyon hee
İlişkinin en heyecanlı kısmı, uyuymayan yanı flörttür
Uyutmuyor evet
sevgili olmak.. En heyecanlı anlar sevgili ile yaşanabilir..
İlerleyen safhalarda belki
Flörtleşmek heyecan dolu ama sevgili olmak huzur gibi. Kime ne lazımsa o daha güzel gelir.
Haklısın
Sen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim be abi...
Ben de bi bilsen
ikisi de heyecan vermiyor artık huzur ve keyif versin yeter
Huzur yeter... Keyfi biz üretiriz 😅
Bilemeycem ikisinide doğru dürüst yaşayamadığım için.
flört ya ama başka birine yazmayacak bana yazacak sadece😄
flörtte heycan daha çok nedense bana göre sevgili olunca tadı olmuyor bence fazla
Kaçıyor bir yerden sonra
Evet
Flört etmek güzeldir
Bayaaa hem de. Uykusuz bırakıyor zombi gibi dolanıyor insan sonra.
Evet doğru
Flört evresi gereksiz ya
yaaa
Sevgilim değilse heyecan falan duymazdim ya
Merak daha çekici
Yalnız başına kalmak... 🙃🙃🙃
Yalnızlık paylaşılmaz zaten ya
Evlenip, döt döte yatmak 😂😂
Niye sırt sırta yatılıyor. Sarılmak falan eleniyor mu :D
Sevgiliyken flörtlesmek
Oldu. Salonu da balkona katsınlar mı
Sevgili bence flört çok ciddiyetsiz oluyor
İlk tanışma heyecanı başka ama ya
Yalnız olmak daha heyecanlı
O ürkütücü jsjs
Seni darlayan yok sorgulayan yok ne zaman ne yaptığına karışan yok mis gibi kdkxkx
İkisi de boş iş gibi geliyor 🌚
Ne kaa boş
Baya boş 🌚
Flört işi daha bi aksiyonlu sanki
Bence de
Evlenmek 😂😂😂
Yazık garibime
@27esmerim 😂😂😂
Evlenmekndaha heyecanlıdır
Flörtleşme daha heyecanlı fjjdn
Sevgili
Sevgili olmak jkj