Aşk İlişkileri Hangi burçla birlikte olmak ilişkiyi daha canlı ve heyecanlı hale getirir? BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangi burçla birlikte olmak ilişkiyi daha canlı ve heyecanlı hale getirir? Hangi burçla birlikte olmak ilişkiyi daha canlı ve heyecanlı hale getirir? Cevapla İlişki Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. burçlara göre seçilmez 0 0 Yorumla
wperimiş Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Balık burcu kadınıyla gerçek aşkı yaşarsınız aşkta olması gereken çabayı emeği sarf eder aşk ne derseniz balık kadınıyla öğrenirsiniz 0 0 Yorumla
BenAsu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hangi burçalrla olur bilemem ama oğlak başak boğa erkeğinden olmaz balık erkeğinden bir balık kızı için olmaz 0 0 Yorumla
aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ohh herkes akrep yazmış benim burcum jdjdkd tabiki akrep inanilmaz bir ilişki yaşatır 1 7 Yorumla sibeluysalci 1 yıl @aytenliikadin Akreplerin kadın olmaması lazım :D Yorumla aytenliikadin 1 yıl Nedenn jdjd Yorumla sibeluysalci 1 yıl Bende öyleyim :)Çok fenayız çok Yorumla aytenliikadin 1 yıl Eee öyle olmasi gerek azcik jdkdkd Yorumla aytenliikadin 1 yıl Ama hiç bizi çekemiyorlar bu bir gerçek 😉 Yorumla sibeluysalci 1 yıl çekemeyen anten taksın :D Yorumla aytenliikadin 1 yıl Aynen kizz 😎 Yorumla
Ssnane2 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Tum burclari deneyecek kadar fazla iliskim olmadi 0 0 Yorumla
SabinaLioness Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ben kova , terazi ve aslan seviyorum. Diğerleri kötü 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Akrep. Ful aksiyon olur herhalde 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. akreplerle bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
burçlara göre seçilmez
Balık burcu kadınıyla gerçek aşkı yaşarsınız aşkta olması gereken çabayı emeği sarf eder aşk ne derseniz balık kadınıyla öğrenirsiniz
Hangi burçalrla olur bilemem ama oğlak başak boğa erkeğinden olmaz balık erkeğinden bir balık kızı için olmaz
Ohh herkes akrep yazmış benim burcum jdjdkd tabiki akrep inanilmaz bir ilişki yaşatır
@aytenliikadin Akreplerin kadın olmaması lazım :D
Nedenn jdjd
Bende öyleyim :)
Çok fenayız çok
Eee öyle olmasi gerek azcik jdkdkd
Ama hiç bizi çekemiyorlar bu bir gerçek 😉
çekemeyen anten taksın :D
Aynen kizz 😎
Tum burclari deneyecek kadar fazla iliskim olmadi
Ben kova , terazi ve aslan seviyorum. Diğerleri kötü
Akrep. Ful aksiyon olur herhalde
Koç tabii