Kızlar aldatıldım desteğe ihtiyacım var 🫴🏻?

2 buçuk senelik bir ilişkideydim nişan düşüncemiz vardı bir gün kuzenimin kız arkadaşı, ben , sevgilim sevgilimin abisi hep birlikte eğlenmeğe gittik. Ortam dar sol tarafımda sevgilim sağ tarafımda o kız var. Sevgilimin kolu belimde bir anlık şüphe düştü içime bir baktım sevgilimin kolu bende fakat eli yanımda getirdiğim kızın kalçasında 1 ay oldu sarhoş değildim bak doğruyu söyle doğruyu söylemezsen barışmayacağım dedim (ağzından doğruları duymak için) söyledi yaptığını itiraf etti en sonunda bir anlık gaflete geldim herhalde bilmiyorum dedi. Sarhoştum gafletle oldu dedi. Sevdiğini defalarca söylüyor Allah var yanımdan hiç bir zaman ayrılmadı ben yanlış anlarım diye çoğu ortama girmedi her şeyinden bu zamana kadar haberim vardı onun da aynı şekilde hata yapabileceğini hiç düşünmezdim öyle bir inşa değildi. şu an deliler gibi ağlıyor yalvarıyor asla bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmayacaksın diyor elimden gelen her şeyi yapıcam seni bırakmak istemiyorum vs vs o kadar kötüyüm ki o kadar yoruldum ki gerçekten güzel bir akıl verebilen olur mu ❤️
Kızlar aldatıldım desteğe ihtiyacım var 🫴🏻?