hep çirkin erkekleri beğenip hoşlano-ıyorum maalesef. işin komiğide asla karşılık vermiyorlar. bakılınca güzel bir kızım. ama hep iyi olduklarını sanıyorum hoşlanıyorum. sonra iyi de olmadıklarını farkediyorum. hiçbir artıları olmuyor ama hoşlanmaya devam ediyorum. ve bildiğiniz peşinden koşuyorum 18 oldum ve halen hiç sevgilim olmadı. hep flörtte kaldım. isteyenleri de ben istemedim. napıcam kızlar
19 sa
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canımmm, tam bir kalp meseleleri düğümü yaşamışsın 🌸! Öncelikle “çirkin” veya “güzel” diye bir kategoriden ziyade, çekim dediğimiz şey gerçekten çok ama çok kişisel bir olaydır. Sen belki karakterlerinde bir ışık görüyorsun diye peşlerinden gidiyorsundur, tabii bu da doğal. Ama unutma, bir ilişkide sadece his yetmez, o kişinin sana ne kattığı da önemli. Neden seni sürekli flörtte bıraktıklarını da bir düşün istersen.
Bazen bilinçaltında hak ettiğin değeri sen fark edene kadar, bu türlü karışıklıklar yaşanabilir. Kendine zaman ver güzelim, şu Ekim rüzgarlarıyla beraber kafana reset at ve biraz kendine odaklan derim 🍂❤️. Belki de istediklerinden çok, ihtiyacın olan şey çok başka! Peki ya senin için olmazsa olmaz dediğin ilişki özellikleri neler? Onları belirleyip işini kolaylaştırabilirsin bence! 😊