ՏҽӀɑʍՏ
Maddi rahatlık için sevmediğiniz biriyle evlenmek sizce doğru mu¿

ՏҽӀɑʍՏ
Maddi rahatlık için sevmediğiniz biriyle evlenmek sizce doğru mu¿

Cevap
54Cevap
İstesem zengin bir kocam olurdu, fırsat çıkmadı değil. Hayatıma girecek adam gözümü değil, ruhumu doyurmalı. Yok şurda bilmem kaç dönüm arsası varmış, yok burada villacıkları varmış, banka hesabında milyoncukları varmış bla bla acaba bile dedirtmez o kadar etkilenmiyorum maldan mülkten. Mantık ilişkisi yapacak seviyeye ulaşamadım henüz sjjs
🤌🌸
Görücü usulü sevmeden evlendim fakat zenginde değildi ama sevdim. Ben eşimden zenginim acaba o mu param için benimle evlendi🤣🤣
Aaaa içimize kurt düştü enişteee jsjd
Gülüyor o yüzden seni aldım diyor 🤣🤣
Ohaa sordun mu :D ahahah
Evet 🤣🤣🤣
Çılgın ahaha
Öyle olmadığını biliyorum 🤣🤣 içim rahat ama ona öyle takılmayı seviyorum 🤣🤣
O da belli ki sana takılmayı seviyor hsdjs
Evet çok sever 🤣 birbirimize takılıp eğleniyoruz. 😀
Maşallah size ❤️
Allah razı olsun ❤️😘
İstesem olurdu zaten, kendimden feragat etseydim şu an öyle biriyleydim ama bana ters. Sevip saymam ve aynı şekilde olması lazım karşımda ki. Ben olduğum sevecek ki, ömrümün sonuna kadar baş tacım yapayım.
Parası olmasada evlenmem...
Yapılacak en büyük hatalardan biri olur
Hayır para için hiç bir şey yapmam. kaldı ki evlilik gibi ciddi bir konu da asla paraya bakmam. seviyorsam evlenirim sadece.
Hayır, para sadece maddesel olarak bir şeyleri satın almaya yarar. Sevmek sevilmek; içten gelen eylemler. Şöyle düşününce ortada para veya menfaat varsa her şey suni oluyor. Şöyle düşün mesela sen kahveyi çok seversin bilirim.
Kahveyi ilk içtiğinde sigara eşliğinde aklında bir his uyanır ya.. ve ilk kelimeler dökülür ağzından işte o an “doğal”olandır.. işte gerçek sevgide böyledir hesabı kitabı olmaz yaşamak istersin.
Arada kilometreler olsada o yolu giderken sanki o yol bitmez heyecan Full basar.. Ve görürsün sonra dönüşe geçersin içine günden kalan kayıp kazanç değilde o gün sevdiğinden ayrıldığın bir burukluk olur soğuk gelir o yol sana evine giderken…
İşte gerçekten sevgi bunları verir.. Suni olan menfaat para ilişkilerinde bu tür şeyler hissedilmez.
Mantık evliliğine tamamen karşı biri değilim; şartlar, hayatın gerçekleri bazen insanı böyle düşünmeye itebiliyor. Ama şuna inanıyorum: Sadece para için, içinde en ufak bir sevgi, hoşlantı ya da gönül bağı olmayan biriyle evlenmek bana göre değil. Çünkü evlilik aynı evi paylaşmaktan fazlası…Gün geliyor susarak anlaşman, yorgunken omuz araman gerekiyor. Sevgi olmasa bile en azından için ısınmalı, saygı ve huzur olmalı.
Yoksa mantık diye başlayan şey, zamanla kalbi yoran bir hesaba dönüşür. Para hayatı kolaylaştırır ama sevgisiz bir hayatı güzelleştirmez.
Hayır, doğru bulmuyorum. Bugün parası olan, yarın kaybedebilir; o zaman ne olacak?
Bir insanın parasından daha çok karakteri ve düşünce yapısı önemlidir.
Para lüksiyeti sağlayabilir ama evlilik, lüksiyet için yapılacak kadar basit bir şey değil bana göre.
Yok ya tl gelip geçici bir şeydir hem enflasyon da var .. maaş bağlayıp evde alacaksa tabi dolarla o zaman düşünürüm 😏
Şaşırmadık
Hayır, ben öyle sevmediğim biriyle evlenip kolay kolay kimseye dokunamam.
İçim tuhaf oldu
Dokunamazsın bile 🙄
Hayır Sevgi saygı duygu olmadan olmaz. Ben aşk insanıyım
Ama evleneceğim adam zengin olursa Süper olur
Bazen evlenirim sanıyorum ama evlenmem ya benim duygularım hep mantigimdan bir adım önde ahhahahha
Dur daha senin için çok erken yaşa hayatını
Yok daha erken de bazen potansiyel adaylar için diyelim hdksjdhd sen peki sen evlenir misin sonuçta strandartlari yüksek bir kadınsın senin cemiyetten birilerini bulman gerek😂
Ben genel olarak evlenmeyi düşünmüyorum, düşündüren olmadı da zaten. Onun dışında para için evlenmem çünkü zaten keyfim yerinde, kendi paramı kazanıyorum, evimi arabamı almışım. Bu saatten sonra koca kahrı da çekemem. 😏
Annedir bizim içinnn🤙😂
Evlenme amacım maddi rahatlık olsa evlenebildim ancak evlenmekten amacım huzurlu ve sevgi dolu bir aile kurmaktı. Maddiyat bir anda tepetaklak olabilir. Karakter yoksa sevgi yoksa ebliliğin anlamı yoktur bana göre
Ben evlenmem ama kızlar buna çok meraklı diye düşünüyorum
Erkekler daha meraklı 😒
Hayır hayır. İlk kriter güç.
Doğru ya doğru inan sen bana sjdj
Tipini görmem lazım önce ajkfbasjk O da yerindeyse olur...
Eh yuh
Var mı çevrenizde böyle kişiler değerlendirelim kalsbfjask
Delirme ya iki saniye
Yaa ironi yapıyorum tamam :D Tabii ki de evlenmem. Evlenmedim de böyle teklifler aldım. Aşk adamıyım ben. Ama kadınların pek çoğu böyle insanlarla evleniyor zaten. Kadın düşmanı falan değil realite böyle...
Şey vardı ya, adam yaşlı bir ayağı çukurda diye evleniyor kadın sonra ondan önce ölüyor ahahahahsa
Hahahsfbhasj şu sarışın model bacı ile 90 yaşında ki adam en çok bilineni :D Bizim de var bi tane diyarbakırlı dur bulim onu
https://www.instagram.com/reel/B66V-PCAsh9/
Ahaha bunları unutmuştuk
Hayır evlenemem para için sevmediğim biriyle aynı hayatı paylaşmak bana göre değil para kazanılır ama huzur ve sevgi yoksa o evlilik uzun vadede insanı tüketir
Rol yapmam ama sevmeyi denerim. Çok büyük şeyler beklemiyorum ama parası var karakteri yoksa olmaz. Adam kumaşı varsa neden olmasın 🤷🏼♀️ kör kütük aşık zaten olcak biri değilim.
Biri 500.000 teklıf ettı yakındıkta 1 gece yatacaktık ben elden ıstedım parayı
Asırı ıhtıyacım var parayada
Sırf para ıcın onu yaşayamadım o kadar ıhtıyacım oldugu halde bırak evlenmek.
Yattınmı onla
@Mychoclact yatamadım.
Para gelır dedım sen o anı unutamazsın dedım
Evlıyım.
Duygum sevgım baglılıgım olmayan bır adamla sırf para ıcın yapamazdım
Yasak bıle olsa aldatacak olsam bıle ne tıpe bakarım ne koca şeye
Bız kadınlar duzgunsek yanlış bıle yapsak
Onda anlam ararız
Haklısın ama demek ki o kadar para verilecek kadar güzelsin. Seni taş bulmuş ki seninle yatmak istemiş 500 bin karşılığı
@Mychoclact fenayım duzgun fızıgım ama bu olay fızıkle bıtmıyor auram delı eder adamı o da ona deli oldu
Herıfe gıtsem desem kı
Gel bı cay ıcelım ona bıle gelır parayla
Ben ıstemedım.
Evli olarak bunu yapman zaten çok mantık dışı demek ki karşı tarafta çok ciddi değilmiş ki parayı sana vermemiş
@Bay_Nutella bankadan onden 100 bın atacaktı slaak bırıne mı benzıyorum
Bankadan dava acsa neden aldıgımı ıspatlayamam
Elden ıstedım o yuzden
O da onden bırıyle yollayım elden guven ınan dedı
Yok dedım.
Anladım bebeğim. Hiç değilde sevişseydin , adam senin tadına baksaydı bari. Yaş kaç
Evlide olsan 500 bin abartı sanki o kadar kimse vermez
Takdir ettim seni Bravo
@İstanbul-bey altından sanki kukusu😂😂
@İstanbul-bey onun olayı bambaska
2 cocugu vardı ıyı bır yerde muhendıs
Karısını bırakmıs evlenmek ıstemıyor
Kucuk bır yerde yasıyor
orada da kadın bulup yapmak sıkıntı senın gıbısını bulamam demıstı
Ayrıldıklarında mallar bolusulmus adam almıstı baya bı
Adam 1 kez erkeklıgımı bana senın gıbı bır kadın yaşatsın elımdekını verırım dedı
Yalan dogru boyle bır olay yaşadım
Cok agladı adam cok zor zamanlar gecırmıs kızlarını bıle yanına almıstı
Bende anneyım dedım bu kuzum
Asla yapamam dedım orada kapadım olayı.
@Mychoclact tek bır adamla yattım
Bazı şeyler bazı ınsanlar ıcın kıymetlıdır
Bır ırıspılık yapacaksam bıle degen adamla yaparım maddı manevı.
Ucunda yakalansam adımın cıkması var
Sende haklısın. Yaşın kaç
@Mychoclact 32
Yanlış anlama ben bi onlyfansçı birine yazdım meraktan yazdım ama gitmek için değil o bile 70 bin tlye bi gece evimde misafir ederim seni dedi 🙄 500 bin diyon biraz abartı kimse o oadar para teklif etmez
Nasıl parçasın çok merak ettim
@İstanbul-bey ya piyasayı bılemem ırıspı degılım :))
@İstanbul-bey yalan borcumda yok yaşadım bunu.
Evli biri olarak söylüyorum ki sağda soldaki çoğu erkeğin evli kadınlarla ilgili müthiş talepleri var
@Adanapour kucugum gıt başımdan
Ortalık karıştı🤣🤣🤣
@Adanapour kudurman hosuma gıttı :))
Ah nasıl delırtırımde
Boş erkeklerle ısım yok
Evlıyım.
Arkadaşım bir kuyuya taş attın bin kişi çıkartamıyor şu an
🤣🤣
@mychoclact kukusu altın sjsjss
Şeeefszzzz
@Bay_Nutella sen çıkarırsın gıbı 🤣
Ben tecrübeli adamım o kuyunun yanına yaklaşmam
Arkadaşlar bu görüşün altı iyice çirkinleşmeye başladı. Lütfen daha fazla yorum yapmayın.
Kukusu sağlam 🤣🤣
@Bay_Nutella çok çırkınlenstın.
@Mychoclact.
@Adanapour en sonunda kızın ettiği kendi hakaretler de silindi yönetici tarafından. İşte şimdi adil oldu 🤣
hiç benlik bir olay değil 😏😏
ama günümüzde kadın olsun erkek olsun, sırf rahat bir hayat için bu yolu seçenler çok fazla..
Değer vermediğim biriyse hayır. Kadının sevmesi değil saygı duyabilmesi sadakatli olabilmesi daha önemli.
Hayır evlenmem sırf rahat bi hayat sürücem diye her sabah kalktıgım da birinin suratına nefretle bakmak istemem
Hayır, iyi bir hayat için ve iyi bir ahiret için yanımda sevdiğim kişi olmalı ya da en azından hoşuma giden biri olmalı
Para için anlamak ve anlaşılmayı değişmem. İnsan sadece anlaşıldığı kişinin yanında mutlu olur. Para sadece geçici tatmin verir.
Hep bu yüzden kaybetmedik mi? amantık olmasın duygu ağır bassın da zaten paraya değer veren birisi değilim sanırım evlenmezdim
Hayır, asla. Maddi olarak bir erkeğe bağımlı olmak da istemem. Finansal özgürlük, kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek benim için çok önemli.
Para için sevmediğim birisine bağlı kalacağıma annemle birlikte ömür boyu bekar yaşarım daha iyi.
Değil parayı bi elime güneşi bi elime ay ı verseler vallahi evlenmem billahi evlenmem ula hem param var ben ona vereyum peşumi biraksun
Bunun hayat kadınlığından bir farkı yok ki sadece daha resmiyete dökülmüş hali gibi😂 o yüzden evlenmem
Yani bu kişiye göre değişir insanın adapte olma gibi bir özelliği var. Güzel ve Çirkin hikayesi buna bir örnek mesela
Paraya adapte olcan işte 😂
Hayır ama evleneceğim kişinin de maddi sıkıntısı olmaması lazım
Para için evlenmek yerine okuyup kendi paranızı kazanın.
Sevdiğim biriylede para için evlenmem, benden fakir olacak onu kendime köle yapacağım.
İçimden gelmeyen bir ilişkiyi veya evliliği servetler dahi kurtarmaz
Asla diyeceğim ama başıma gelir diye çok korkuyorum. Ne desem yasiyorum 😂
Bunu yapacak olsam çoktan yapardım Sevmeden aşık olmadan asla
Hayır sevmediğim bir insanla parası için evlenmem.
Bunu yapacak kadar alçalmadım. Ben evlenmeyi düşenen biri değilim
O kafada olsam çoktan evliydim. Ben duygu adamıyım, hislerim ne derse o 😀
Evlilik çok ciddi bir karar. Para için sevmediğim birine katlanamam.
Hayır zamanında geldi o fırsat ama sonradan acaba yanlışmı yaptım demedim değil. djdhs
Yatını ve özel uçağını seveceğim biriyle evlenebilirim
Zaten aşka olan inancım kalmadı. Kafalar uyuşuyorsa ve iyi anlaşıyorsak evlenirim evet.
para icin mi bilemem ama ileride mantik evliligi yapmayi düşünüyorum. mantiktan kastim da beni seven, dusunen, el üstünde tutan birinle olacagim, benim sevip sevmemem cok önemli degil. huzurlu olmak istiyorum sadece
Bunu duymamış olayım 😒
Şimdiki kızların yaptığı en çok şey buu
Erkeklerden öğrenmişlerdir 😒
Bizmi zenginlere kosuyoz siz 200 bin maaşlı koca ev araba yazlık hizmetçi uşak isteyen sizsiniz
Evet siz koşuyorsunuz biz koşmuyoruz
Bide bize atiyonuz suçu bitaneniz asgari ücretli kocam olsun gariban olsun adam olsu deyeniniz yok
Ayıp olayii.
Bişe soyleyimmi 10 sene sonra evlenecek 1 tane erkek bulamiycaniz
O fakirleeri durustleri hele hiç bulamiycaniz evlilik zengin işi olucak bı nevi metres gibi olacak zen gin icin
Arayan kim yaw jdjdja
Doğru kimse yuva kuruyum evleneyim cabasiyok ya Türkiye'de doğru diyon
Yes haklıyım
Hayır evlenmem parayla Saadet olmaz
Söylemiştim sevgilim parayla saadet olmazzz
😄😄😄
miktar önemli bak şimdii asdfasdf
Lan ahaha
Hayır tabii ki aşko
☕️🌸
Hayır tabii ki
Evlenmem. daha önce böyle bir teklif geldi. kabul etmedim. One öyle
Para için kimseyle olmam
Hayır param var çok şükür
Hayır bana göre değil
Hayır sevmediğim adama dokunamam
Hayir sevgi şart karsilikli
Bence mide bulandırıcı
Heee paralı da beni sevecek Sanki
Evlenirim zamanla severim ben
Yok evlenmedim teklif oldu napayım öyle hayatı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür bir evliliğin sağlıklı ve sürdürülebilir olabileceğini düşünmüyorum. Maddi rahatlık elbette önemli ama sevgi, saygı ve uyum olmadan bir ilişkiyi yürütmek zor olur. Hayatta değer verdiğin şeyleri tart ve seni gerçekten mutlu edebilecek bir hayat kurmaya yönel. Parayı bulmanın başka yolları da var; kendi potansiyeline inan! 😊