daha doğrusu sevip herşeye katlanmak mı yoksa sevmemek ama lüks yaşamak mı
ben sevginin bir gün biteceğini düşündüğüm için rahatligimi her zaman en başta tutarım
ben sevginin bir gün biteceğini düşündüğüm için rahatligimi her zaman en başta tutarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevmediğiniz birinin varlığına zor katlanir insan para için katlanırim diyecek kadar midesiz iseniz bilemem
knk bu midesizlik değil aşk yerine parayı seçecek kadar zeki olmak
Turk kizlari cirkin ve midesiz
Basbaya midesizlik para için biriyle evli kalmak bana göre çok onursuzca rahat yaşamak istiyorsan da kalk kendin çalış birilerine bel bağlayıp para için ne haldesiniz yazık
@Danielsso genelleme yanlis ben de türk kıziyim ama para için biriyle evlenecek kadar düşmem kendi cevremdeki kızlar da dahil
sevgiyle birine bel baglayacagina para için bağla sevgi elbet bir gün biter kimseye güven olmaz sevip de iğrenç bir hayat yaşamaktan iyidir
İğrenç olan hayat değil valla sizin gibilerin iğrenç düşünce tarzı. Ask biter ama sevgi ve saygı bakidir biterse de yollar ayrılır hayat bu. Her sevdiğin adamla da çok kotu sefil bir hayat yaşamıyorsun mutlu hayat sürdüren birçok insan var. Sevgi duyduğun birine bel bağlanıyorsun zaten senin gibi para için evlenirim diyen birinin sevmeyi böyle görmeso normal sevgiye bel bağlanmaz sevdiğin biri en fazla hayat yolculuğunda sana eşlik eder o kadar bel bağlamak değil yoldaş olmak. Olmazsa da gider kendine saygın olsa zaten başkasının parasından medet ummazsin
davul bile dengi dengine derler ben kendimden düşük birisiyle bir hayat yaşayamam ama senin durumun da belli herkes kendine göre seçim yapar vede sevgiye inanıp inanmamak kişinin kendi kararı düşüncesidir burda oturup da sevgiyi savunman çok saçma her zaman oturup ona buna özenirsin ben kimsenin parasına muhtaç değilim denk gördüğüm kişi için konuştum ki durumum şükürler olsun çok çok iyi altımda arabam da var okuduğum bir üniversitem de var kendime ait mülküm de var dediğim gibi denklik meselesi sende haklısın
Durumun iyi olmasına rağmen para için katlanırim demen çok komik paran pulun varsa başkasının maddi imkanına zaten ihtiyacin yok. Sen böyle diyorsan fakir bir insan olsun o zaman şunu fakir bir insan deseydi inan sana duyduğumda daha çok saygı duyardım hem durumu olup hem böyle demek. Kendi denginde birini aramakla para için evlenirim demek aynı şey değil krterinde birini aramak oalbilrj ama sırf bu amaçla evlenmek igrenc. Zengin olanların yaşam tarzina özenmek normal ama para için biriyle evlenmek bana normal gelmiyor zaten maddiyat olan bir ilişkide bitmeye mahkumdur sevgi biter diyorsun ya parası bitse gider zaten diğer taraf da aynı mantıkla.
sevgi zamanla olur ama kriter farklıdır herkesin kriteri değişir kimi maddiyata önem vermez kimi verir bu utanılacak birşey değil midesizlik de değil kimisi kendi rahat hayatını evlenerek bozmak istemez kimisi de kötü olan hayatı kurtulsun daha fazla zorluk çekmemek ister maddiyat ilişkilerine de baktığımda Leyla Mecnun evliliklerinden uzun sürüyor herşey sevgi değil herkes paraya önem verir tapar demiyorum önem verir çünkü parasız insan geçim sağlayamaz böyle düşünen insanlara bu şekilde evlenen insanlara iğrenç demek de sana düşmez
Paraya çok şükür okadar değer vermedim. Geçmişte de yapmadım.
Kimi zamanda dua ediyorum.
Hiç kimse o kadar ağır imtihanlar yaşamasın...
para zaten önemli olan.
Asla böyle bir karaktersizlik yapmam.
Hayır kendime bu kötülüğü yapmam
Sevmiyosam aynı yatakta uyumak çok çok zor
Yani
Çok para olursa neden olmasın ( Min 128 milyar )
Tabiki lüx hayat