Siz aşkın olmadığı yerde para için durur musunuz?

Siz aşkın olmadığı yerde para için durur musunuz?

Ben paraya bakmıyorum ki. aşıksam sadece evlenirim. benim için mantık ön planda değil.. karşılıklı duygularımız varsa birbirimizi seviyorsak sorun olmaz. ama genellikle bunu kadınlar yapar zaten. çünkü paraya daha çok kadın bakar, ama herkes aynı değil tabi, ben sadece bir ömür seveceğim kalbinde yer edineceğim tamamen ona ait olacağım bir kadınla sevgili olur ve evlenirim bunu da çıkar için yapmam.
İlgi duymadığım bir insanla kralın kızı olsun evleneceğimi sanmıyorum
İlgi duymadığım bir insana tahammül edemem, ilişki için çabalayamam ki bu sadece benim için değil eğer karşı taraf böyle bir şeyi kabul etse de ben, ilgim olmadığı halde onunla olmayı kabul edersem bu onun duygularını ayaklar altına almaktır diye düşünüyorum.
Hayır evlenmem asjkldf
Hayır tabiki sadece maddiyat evlilik için asla bir kriter olamaz
Önemli olan karşımda ki kişinin sevgisi saygısı ve sadakati
Para sadece daha iyi şartlarda yaşamanın etkeni
ama sevmediğin biriyle ne kadar iyi şartlarda yaşasan da mutlu olamazsın
Paranın her daim ikinci planda olması gerektiğini düşünüyorum
Hehe bizde inandık :)
@ben_benimmm kimseye bir şeye inandırmak zorunda değilim beyefendi
Herkesin düşünce yapısı farklıdır
Saygı duymayı öğrenmenizi tavsiye ederim 😉
Saygı yok bende. Saygısız biriyimdir. 😁😛
@ben_benimmm hmm kendin bilirsin saygısızlık bir marifet değildir bunu bil
Bizim ülkemiz öyle insan seviyor. Yapacak bir şey yok
@ben_benimmm kendin bilirsin
Cevap
61Cevap
Aşk yoksa ben de yokum.
Ben sadece âşık olduğum erkekle evlenirim. Aşk, gerçekten içtenlikle sevebildiğim, gözlerine tutkuyla, hayranlıkla baktığım, tenine sadece "O" olduğu için dokunduğum, sadece "O" olduğu için sevdiğim erkek demek benim için. Aşk varsa, duygular karşılıklıysa anlamlıdır evlilik bana göre. Para karşılığında kimseyle evlenmem, çok nett.
Hayır evlenmezdim. Bunun en büyük sebebi benimde param olması. Ama bir ara yokluk dönemim oldu o ara aklım şaşabilirdi.
Evlenmem diyenler aynı sokakta sorulunca sadece belgesel izliyoruz diyenler gibi yalan söylemekte. O yüzden mi dedelerin yanlarında 18 19 yaşında kızlar var. Bu sitede bile 100 kişi varsa 90'ı para derdinde.
Kimden ne görmüşsen, herkesi öyle sanıyorsun. Karşılaştığın her insan sandığın gibi değil emin ol.
Sen %10 luk kısımda olabilirsin ama şu an para için bu ülkede kocasını boşayacak kadınlar var.
Haklısın var öyleleri inşallah sen aşka kıymet verenlere denk gelirsin
Teşekkür ederim
🙏
Sonuçta para olsa bile bu evlilik beni mutsuz eder. Yani erkekte maddi durumu ben de önemsiyorum. Hele ki şu hayat pahalılığında. Ama tabi hem seveceğim biri olsun hem de işsiz güçsüz olmasın, bir geliri olsun
Hayır. Bir kişinin parası varsa kendine vardır. Bülbülü altın kafese koymuşlar da illede vatanım demiş misali başkasının egemenliği altında yaşamaktansa kendi sıradan cumhuriyetimde yaşamayı tercih ederdim
Aştan paradan önce gelen bir şey var kafanın uyması hayata bakış açın olaylara yön verme tarzın varsa evlen. Yoksa sevmişsln parası varmış boş sonu belli.
aşkı olmayan birinle evlenmem parası olmayan birinlede , gayet net ve mantıklı bir cevap kendi paramı kendim kazanıyorum tabikki çalışan birinle birlikte olmayı tercih ederim ortaklaşa zor dönüyor artık dünya biraz mantık biraz duygu ikisini dengede tutmak önemli.
Parası olsun olmasın seviyorsam hiçbirşeye. Değişmem dünyaya bir kere geliyoruz para için kimseyle beraber olmadım olmamda Allah biliyor aksi halde ne insanlar gördüm paralı
Ben genel olarak evlenmem. Paralı veya parasız fark etmez. Yani sadece bir kişiyle korkmadan evlilik düşündüm. O da olmadı. Büyük konuşmak gibi olmazsa artık düşünecek olduğumu sanmıyorum.
Asla bir para icin bir insanin duygularinla oynamam
Ve ordada bir saniye bile durmam
Ben parayi ne yapayim o kalp bana atmadiktan sonra
Parası için evlenirsem o parayı insanlara yardım etmek için kullanırım. Ama ahlakı iyi değilse de parası olsa neye yarar...
Evlenemem parayı çok severim yalan değil ama sırf parası var diye de beğenmediğim birini yanımda taşıyamam değil ki evlenmek
Aşk büyük kelime hatta lüks bu zamanda. Ama sevgim yoksa evlenmem. Bunun adı ticaret olur sonuçta..
Evi arabası ve düzenli geliri olmayan kızla evlenmem 😃 hadi erkekler destek çıkın aaaa hep kızlar mı seçici olacak 😄
Bu dünya senin olmaz
Ettiğin yanına kalmaz
Söylemiştim ben sana
Parayla saadet olmaz
Asla ve asla yapamam çünkü maneviyatci bir insanım parayla mutlu olan bir kişiliğe sahip değilim ve aşka aşık bir kadınım ❤️
Eğer bunu yaparsam beni AVM'lere mal kabul kapısından içeri almaları gerekirdi. Çünkü parayla sadece mal satın alınır
Aşk diye diye 40 oldum. Parası için evleneyim ne farkeder şimdiden sonra @ጠk şansında evlenince batar zaten
Aşk için soğan ekmek yerim de sevmediğim biriyle parası için evlenmem.
Bütün kızlar evlenir. Boşanan da yine durumu iyi olan arar.
bu benim için bir kriter degil ben hissettirdigi güzel duygulara istinaden birisi ile bir ömür düşlerim
Yeteri kadar param olduğu için hayır olmasa düşünürdük 🤣
Hayır evlenmezdim önemli olan para değil benim için
Sadece parası için asla evlenmem benim için karakter herşeyden önce gelir
Öyle bir ihtimal varsa sınavlarına girer atama bile beklerim
Asla gerçekten para mutluluk getirir ama mutsuzluk paranın tadını vermez istemezdim
Sevmediğim biriyle asla evlenmem ne kadar parası çok olursa olsun onun parası beni ilgilendirmez
Aşk yoksa mantık devreye girer.. Ama kişinin karakteri bozuksa hiçbir şekilde evlenilmez.
Evlenirim her şey aşk değil sonuçta Sevgi saygı bunlar da kâfidir
aşık olmadan evlenmak daha doğru olur gözünüz korkmasın ehehe
Kızların çogu evlenir zaten para olsun yeterki ama biz erkekler öyle değil
Hepsi aynı mı gerçekten
Geneli öyle evet
Peki şöyle düşün bakalım
Bütün erkekler sapık biliniyor sende öyle misin
Ne alakası var ya öyle değil her erkek bir değil saçma bir empati yapıyorsunuz
Niye zorunuza gidiyor ki bu sana ağır geliyorsa bütün kızlar para ister cevabın da bizim zorumuza gidiyor
Valla ben gördügümü söyliyorım yani bunda bişey yok
Evlenirim ama o parayı nasıl kazandığı önemli.
neden niçin evleniyim? parası için mi? güldüm buna işte
Hayır evelnmezdim benim için aşık olduğum kişi ve karakteri önemli
Kadın da varsa Asla durmam ama bende var zaten kadın benim kölem oluyor
Aşk zamanla da olur 😄
Evlenenler var çocuk bile yapıyorlar. Nasıl opuyorlar sevişiyorlar o adamlarla
İyy 😂
Off erkeklerde mi başlamış onlar daha iyi yapar zaten
Aşk kalıcı bişey değil zaten beğendiysem mantığıma uyduysa evlenirim
Çok katılmıyorum o aşk değil hoşlantı olur sizin dediğiniz. Aşk kalıcıdır. Ama aşka sahip çıkan kalmışmı? Sevgiye kıymet veren? Menfaat olmuş her yer
Para pul benim için 2. Planda ben sadece para için kimseyle evlenmem.. aşk sevgi huzur benim için önce gelir
Hayır evlenmem
Evlenip gayet mutlu olabilenler var. Ben şahsen evlenemem mutlu da olamam.
Eğer benim durumum yoksa evlenirim aşık olmaya çalışırım, varsa evlenmem aşık olduğum kişiyle evlenmeye çalışırım
paranın her zaman güzel bir çekim kuvveti var ama maalesef herşeyi satın alamaz.
hayır..
Hayır ne kadar para gdhdhdgdg
Çok fazla jdjdjjdjf
Hayır tabiki de sevmediğin insanla olursan kötü yola düşersin çünkü
Kadınlar paraya aşık olur. Hepsi erkekleri banka olarak görür. Haklılar bence.
Asik olabileceğimi zannetmiyorum bu yüzden olur
Sevgi herseyden onemlidir bizim kazandigimiz para bize yeter yani paraya gerek yok
Kadınlar için öyle. Erkekler için öyle değil 😊
Hayır evlenmem
Parasının miktarı ve eli açık olmasına göre değişir.
Hayır parası için değil her zaman yanındayım 4 senelik ilişkimiz var para değil benim için aşk evlenicek olursam evlenirim.
Kesinlikle hayır
Kabul etmezdim.
Kabul etmedim.
Sugar mommy diyorsun, yok hocam:)
Parası gözüne girsn yaa ne evlenicem
Hayır evlenmem.
Tövbeler olsun aslaaaaa
Mümkün değil kendimi satmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?