Benden çok hoşlandığını söyledi numaramı istedi verdim bugün sadece bi kere mesaj attı hiç yazmadı neden sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayBir boşlukta yaşanan ani duygu değişimleri bunlar maalesef erkekler de sıkca rastlanır. Ya ayrılık aşamasında ya da ayrılmış biridir ya da başkası ile tanışmış yönü o hedefe kaymıştır seninle iletişimi kesmiştir. Benim eski sevgilim de ondan bir konu yüzünden ayrıldığımda benim yokluğumda birton kadın eklemişti gözümün içine baka baka, flört bile etmişti birisi ile ama ben hayatından tamamen çıkınca ve ben onu tamamen silince o boşluk hissi ve yaptığı şeyler onu pişmanlığa sürüklemiş ve bana mesaj atmıştı uzun uzadıya, özür dilemiş sosyal medyasından tüm kadınları silmişti sonra pişman olup. Bunu neden söyledim çünkü erkekler bir kötü duyguyu bastırmak için heyecan veren bir duygu ile o durumu ört bas etmek isterler, bu onlarda ki aş... ağılık kompleksidir yani böyle hissetmek istemezler. Senin kısa süren date durumu bu örneklerden birisi olabilir. Kısaca erken verilmiş bir heyecanlı karar ve jet hızı ile gelen pişmanlık-yön kayması da büyük ihtimal olabilir. boş ver takma, aylar yıllar geçirip ayrılan insanlar var aşk acısı çeken. Görmezden gel ve geri çekil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anladım, bu durum can sıkıcı ve kafa karıştırıcı olabilir. Bu tip durumlarda birkaç olasılık vardır, ama kesin bir şey söylemek mümkün değil çünkü karşımızdaki insanın niyetlerini ve hayat durumunu tam olarak bilemeyiz. İşte bazı yaygın nedenler
1. Yoğunluk veya unutkanlık Mesaj attıktan sonra meşgul olabilir, iş, okul, sosyal hayat derken unutmuş olabilir.
2. İlgi veya motivasyon düşüklüğü Sadece hoşlandığını söyleyip numaranızı almakla yetinmiş olabilir; bazen insanlar sözle ilgi gösterir ama eyleme dökmez.
3. Kendi çekingenliği veya kaygısı Bazı insanlar mesajlaşmada aktif olmayı zor bulur, özellikle ilk tanışmada.
4. Başka biriyle ilgileniyor olabilir Bu durum hoş değil ama bazen insanlar birden fazla seçenekle ilgilenir ve mesajlaşmayı devam ettirmez.
5. Sadece yüzeysel ilgi “Senden hoşlandım” demek onun o anki duygusunu yansıtıyor olabilir, ama devam ettirme konusunda gerçek bir motivasyonu olmayabilir.
Bu noktada en sağlıklı yaklaşım fazla beklentiye girmemek ve bir sonraki adımı netleştirmek olabilir. İsterse tekrar mesaj atacaktır; istemezse sizin enerjinizi boşa harcamamanız en iyisi.
İstersen sana nasıl nazikçe ve doğal şekilde mesaj atabileceğinle ilgili birkaç öneri de verebilirim. Bunu ister misin?12 Yorumla- 6 ay
Aynı soruyu yapay zekaya sordun ve onun cevabını kopyala yapıştır yaptın 😄
- 6 ay
Evet bu önerileri vermeni isterim ver bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 aySana samimi bir çaba harcamayan birisi için bu enerjiyi harcama ve seninle gerçekten ilgilenip bu ilgiyi de hissettiren hoşuna giden birisi çıkana kadar bu tipleri pas geçmeye devam et derim. Ben öyle yapıyorum çünkü şöyle bir şey var ki, yanlış kişilere zaman harcadıkça doğru kişiden uzaklaşıyorsun.
00 Yorumla
6 ayBazen insanlar sözleriyle hızlı, duygularıyla yavaştır.
Bir buluşmada “çok hoşlandım” demek kolaydır; o anın sıcaklığı, göz göze gelmenin cesaretiyle söylenir. Ama o sıcaklık dağılınca, geriye insanın kendi karmaşası kalır.
Belki gerçekten hoşlandı ama ne yapacağını bilemedi.
Belki hoşlandı sandı, sonra duygusunu tartmaya başladı.
Belki seni değil, kendi yalnızlığını sevdi o an.
Belki de sadece konuşmayı, hissetmekle karıştırdı.
Bazen bir mesaj atılır; devamı gelmez. Çünkü bazı insanlar kapıyı çalmayı sever ama içeri girmeye cesaret edemez. Bazıları ilgiyi ister ama sorumluluğunu değil. Bazıları da “isterim” derken aslında “hazırım” demiyordur.
Bu senin değerinden eksiltmez.
Çünkü gerçekten isteyen, suskunluğu bahane etmez.
İlgiyi bir kere değil, süreklilikle gösterir.
Ve unutma
Sessizlik de bir cevaptır.
Sadece yüksek sesle söylenmez.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Ahh, bu işler hep böyle kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? İnsan biraz ilgi bekliyor 😄 Bazen insanlar gerçekten ilgi gösteriyor ama sonra günlük hayatta bir şeyler olabiliyor ve ilgilerini göstermekte gecikebiliyorlar. Mesela işleri yoğun olabilir, sosyal medya üzerinden iletişimde daha rahat hissediyor olabilir ya da yazmak için doğru zamanı bekliyordur.
Ama bazen de ne yazık ki söyledikleri kadar ilgi göstermeyebiliyorlar. Yani karşındaki kişi biraz daha tanımaya vakit ayırmadan heyecanını kaybetmiş olabilir. Çok takılma, belki yarın yazar ve durum netleşir. 😊 Eğer yazmazsa, seni yeterince önemsemiyordur diye düşünüp önüne bakman daha iyi. Enerjini hak eden birine sakla! 💕10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 6 ayistememiştir
01 Yorumla
Soran6 ayHoşlandım dedi
6 ayBazen erkekler kadının enerjisine anlık yenik düşüyor Ama sonradan aklına dank ediyor belki kendine demistir Ne yapıyorsun bu kız Aslında istediğin kız değil diye belki kendi kendine konuşmuş olabilir pişman olmuş olabilir Ama güzel bir şey seri ve kendisine oyalamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
6 aySiz cevap vermediyseniz , sizdende bir şeyler yazmanızı bekliyor olabilir.
Eğer yazdıysanız müsait değildir veya konuşma istemiyor olabilir.
Ancak şu gerçeği inkar etmemeliyiz.
Kim var ki dünyada telapati yolu ile haberleşmiş veya anlaşabilmiş.
Eğer hoşunuza gittiyse anlaşabileceğinizi düşünüyorsanız arayın , sorun.
Aklınızdan geçenleri.
Kendi kendinize soru sormaktan kaçının.
Çünkü hiç bir soruya cevap bulamazsınız.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayOf kafayı yiyeceğim sosyal medyadan bende birisiyle tanıştım numara istedi kendisi yazdı konuştuk bilmiyorum bende mi hata var bazen anlık dengesiz hareket ediyorum karşımdaki bazen soğuyor ama yıne de sonradan çok guzel davrandım alıstırdı kendisine kendimize gelmeden düzeltmeden tam olarak karar vermemek konuşmamak lazım hem kendimize zarar veriyoruz hemde karsı tarafa en çok kendimize zarar verdiriyoruz yakında olsa neyse de ama uzaktaki insanı tanıyamayız iyi gösterir kendisini sonra kırar bizi ama yinede diyorum uzak yakın fark etmez Allah istediklerimizi nasip etsin boş konuşmaktan senelerce uzak eylesin çünkü zaman yaş geçiyor bize yazık
32 Yorumla- 6 ay
Aynı bende öyle ama uzak mesafe vardı gerek yol
- 6 ay
Gerek yok :))
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Sürekli yazmasını beklemek zaten sacma adamın belkı işi vardır Müsait degildir bisey olmuştur bunlar değilse bile yazmayana yazma sen kendinle mutlu ol aramayanı arama boş ver yazarsa senindir yazmazsa senın olmamıştır 😅😉
22 Yorumla
Soran6 aySürekli değil ama dün hiç konusmadık
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
2 ayNe kadar kolay numaranızı veriyorsunuz ilginc. Tc kizi cok gicirti yapar numara konusunda genelde. Sanirsinki numarasini degil bekaretini istemissin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Soğuk savaş taktiği yapıyor ağırdan alıyor olayları hiç anlamam böyle kafaları da hoşlandın numarasını aldın yardır ben olsam hem yardirir hem yagdirirdim mesaj yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir kere mesaj attıysa büyük ihtimal beğenmemiş olabilir Herkesin ilgisi ve enerjisi farklı zorlamaya gerek yok
03 Yorumla
Soran6 ayO zaman hoşlandım neden dedi numara istedi öptü elimi tuttu bunları niye yaptı?
Soran6 ayNe diyim sence
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
6 aypeşinden koşuyırmuş gibi görünmek istemiyordur belki ama ilk karşılaşmada kimse ciddi hoşlanmaz
12 Yorumla
Soran6 ay2. Kez görüstüm ben beğendim ama ciddi hoslantı yok gibi kaçıncı görmede olur
- 6 ay
O aranızdaki samimiyete iletişime bağlı biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayİlgi bekliyordur belki 😅
Simdiki erkekler biraz size benziyor 🤣
02 Yorumla
Soran6 ayYazdım cevap vermiyorki
- 6 ay
Allah yardımcın olsun 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
6 ayinsan hoşuna giden şeylerle ilgilenmeyi sever. seninle ilgilenmediyse hoşlanmamıştır. nezaketen seni kırmamak için hoşlandım demiş olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
6 aymore than words diye bir şarkı var aç dinle. sözlere aldanma bu kadar
01 Yorumla
Soran6 ayAh ben
6 ayYa begenmemiştir ya da başkası vardır ya da ilgisiz biridir
01 Yorumla
Soran6 ayBence ilgisiz biri ya
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. sana umut vermemek ıcın olabilir ilk olasılık o
02 Yorumla
Soran6 ayO zaman numara istemeseydi umutlanddım ben
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 aybelkide çalışıyordur olamaz mı olabilir yani ama bu kadar ilgisiz olması normal değil
01 Yorumla
Soran6 ayÇalışıyor galiba öyle demişti
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 aySanirim date de elekrik
Alamama olayi mi oldu acaba?06 Yorumla
Soran6 ayHayır aldığını söyledi elimi tuttu öptü
- 6 ay
Ne biliyim belki seni kirmamak icindir. Bu kadar az yazmasi normal mi sence? Ben olsam fit fit yazardim sonraki date ne zaman diye seni tanimaya calisirdim mesela
Soran6 aySonraki date ne zaman diyede sordu aslında
- 6 ay
O zaman uykuyu seviyor olabilir uyuyudur umarim. ya da farkli bir date te olma ihtimali?
Soran6 ayİşleride olabilir bilmiyorum yogun çalışıyorum demişti
- 6 ay
Buda olabilir pazar gunleri pek is olmuyor gerci ama hafta ici olabilir tabi. Belki hafta sonu da donleniyordur.
6 ayBeğenmiş olsaydı, datenin ertesi gün muhakkak arar yazar üstüne düşerdi. Hiç yazmamak ne. Hem beğenmek ayrı aşık olup hoşlanmak ayrı. Onun laflarına bakma, sen hissetmiyorsan sevdiğini bitmiştir.
32 Yorumla
Soran6 ayBeğenmese numaramı neden alsın
- 6 ay
Canım beğenebilir. Sen her beğendiğine aşık olup tutulmuyorsun ki. Aşık olsaydı peşine düşerdi.
6 aySeni arada bırakan, pürüz hissettiren hiçbir yerde durmamalısın...
10 YorumlaKafanı en başta karıştıran şeylerden uzak dur. Şimdi şöyle düşün işim var o yüzden yazamıyorum yanlış anlama demek 10 saniye bile değil daha en başta bunu yapıyor.
22 Yorumla
Soran6 ayNasıl tepki veriyim
6 aysöylediğin bir şey onu soğutmuş olabilir veya bekletisini karşılamıyor olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ayyyy. Bu erkekleri anlamak için rehber tutmak lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hoşlanmamış demekki. Buluşmada nasıl davrandı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYeni tanıştınız normal, bence yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordur ya da çok mesaj atarsam rahatsız olur felan diye düşünmüşte olabilir. Nerden bildigimi sormayın.
00 Yorumla
6 ayBelki mesajların soğuk gelmiştir veyada kendini ağırdan satıyordur yazma bekle o yazsın sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Belkide seninle cinsellik yaşayamayacağını anlayıp uzamıştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayPompa olduysa kesin vurkaççıdır ya da bişeyinden tiksinmiştir ❤️
04 Yorumla
Soran6 ayOlamadı
- 6 ay
Fakir kesin senin yanında kendini ezik hissetmiştir ya da sana bakınca benimkinin de bir şerefi var diye düşünmüştür o derece gelmişsindir ona yani birde düşük bir ihtimal ama aşağıda orman yetiştiriyodur ilk buluşma için önemsememiştir
Soran6 ayGayet hoş gittim
- 6 ay
Belki sizeların büyük gelmiştir mesela popon falan yarım dünya gibidir?
Gizli Üye(30-35)6 ayGüvenme engelle gitsin kafana bile takma biri gider biri gelir demekki niyeti ciddi değilmiş hiç üzülme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySordunuz mu neden böyle yaptığını? Yani neden mesaj atıp, sormuyorsun diye değil tâbi ki ama çok yoğundun bugün filan gibi...
00 Yorumla
6 ayBazen erkeklerde bi çekingenlik demimde simdi nedese olmayacakmış gibi his oluyor. Ne söylemek istesem karşılık almayacak gibi hissedebiliyor o yüzden sessiz kalabilir karşıdan birsey desin diye bekler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
6 ayYogun calısıyodur ya da senin beklentilerine cvp veremeyecegini düşünmüştür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayGörüştükten sonra mı? Demek ki istediği şeyi bulamadı
03 Yorumla
Soran6 ayYok güzel şeyler yazdı görüşmeden sonra ama bugün bi kes yazdı sadece
Cevap sahibi6 ayHe o zaman yoğundur
Soran6 ayBencede ya inşallah
Gizli Üye(45 üstü)6 aySiradakine gecmistir..
Erkek milleti iste...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHoşlanmamış ama. Sana ayıp olmasın diye orada öyle demiş aslında daha büyük ayıp etmiş
04 Yorumla
Soran6 ayHoşlanmasa niye öpsün
Cevap sahibi6 ayTanışma buluşma hoşlanmadığın arkadaşınızda ayıp olmasın diye öpebilirsin
Soran6 ayÖyle öpme değil dudaktan
Cevap sahibi6 ayOnu bilmem o zaman sonradan keyif almamıştır. Öyle olsa niye sonra konuşmasın
Gizli Üye(25-29)6 ayErkekleri ne sanıyoruz mq. burada popon yalıyn tiplere alışmışsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayHoslanmamis ya da verici degilsin diye yazmamistir
00 YorumlaSeni beğenmemiş olabilir mi veya kendine güveni yoktur
16 Yorumla
Soran6 ayHoşlandım dedi
Soran6 aySormadan dedi 2. Kez bulustu hem
Soran6 ay28,30
6 ayöncelikle sakin ol dişiliğini bozma biraz daha bekle sonra her şey yolunda mı merak ettim seni yaz asi fevri davranma
00 YorumlaNedeni çok basit değil mi değişik bir tip de geç :)
04 Yorumla
Soran6 ayNedeni ne
Soran6 ayOf evet değişik
- Aşk İlişkileri konusunda 731 cevap paylaştı.
6 ayDiğerlerine yazıyordur.
24 Yorumla
Soran6 ayGaliba öyle
- 6 ay
boş ver bağlanmadan bırakman daha iyi şu an aranızda bir samimiyet yok daha çabuk unutursun
Soran6 ayEvet ama üzülüyorum
- 6 ay
Geçici bir üzüntü merak etme kısa süre sonra kendiliğinden bitecek
6 ayYedeğe almış senı. Bunu anlamaman üzdü.. bu kadar safmısın 😧
00 Yorumla
6 ayAynısını yaşadım engeli at geç a.. gazına sicsr benden söylemesi ozguvensiz cynkuy
00 YorumlaBaşka randevularıda olabilir acele etme bi daha sıra gelir sana
00 Yorumla
6 ayBeğenmemis ve diyememis. Kibarlık olsun diye numaranı almış
00 Yorumla
6 ayBeğenmemiştir balım uzerine düsme
11 Yorumla
Soran6 ayBeğenmese niye numara alsın
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
6 ayDate beklediği gibi geçmemiştir
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. hoşlanmamış senden gayet açık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayAşağıda bahsettiğin gibi sana kes yazdı ise bitmiştir zaten
01 Yorumla
Soran6 ayYok kes yazmadı
6 ayBeğenmedi. Bukdar net
04 Yorumla- 6 ay
Rizenin neresinden
Soran6 ayBeğenmese niye öpsün
- 6 ay
Erkek milleti anlık olarak yapmıştır
- 6 ay
@Tutunamayanlar_rr merkez
Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. İlgisini çekmemiş olabilirsin
02 Yorumla
Soran6 ayHoslanıyorum sendn dedi
6 ayBarnaa ağrıyodur
02 Yorumla
Soran6 ayNiee
- 6 ay
Bannak bu, yaza yaza ağrır
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Beğenilmemişsiniz… 🥹
01 Yorumla
Soran6 ayCanım beğenilmesem adam niye öpsün numara istesin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 aySen adaminadenk gelmemissin
01 Yorumla
Soran6 ayEvet ya
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Çalışıyorsa olabilir olur inşallah
06 Yorumla
Soran6 ayÇalısıyor sanırım ama bu kadar ilgisiz olması normal mi
Soran6 aySabah yazdı daha yazmadı
Soran6 ayİnşallah ya cünkü istiyorum konusmak
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
6 ayBaşka dateleri de vardır
11 Yorumla
6 aySonrasında yazdı mi merak ediyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
6 ayYazar belki işi gücü vardır aceleci olma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
6 ayona sor bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. beğenmeme durumu olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
6 ayErkekler ve klasik halleri işte
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
6 ayBize değil kendine sor
00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sosyal medyadan tanışıp date yaptık ama sadece 1 kere mesaj attı. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler