Çocukla flört aşamasindaydik sebepsiz yere arkadaşlik senle daha iyi diye mesaj atti.
Bu arada sevgilisinden ayrilali daha çok yeniymiş. Tabi benim bundan haberim yoktu. Her neyse o gün ins da saatlerce cevrimciydi. Bende bir sıkınti mi var dedim. Senle arkadaslik daha iyi sen beni kıskanırsın dedi. Yine arkadaşca bulusalim kahve içelim dedi
Bende bağirdim niye o kadar ümit verdin diye. BANA CIDDI DUSUNUYORUM DEMIŞTI. Ben senle arkadas kalmam diye bagirdim agzima geleni soyledim. Ins dan engelledi. Selam vermiyorum surekli bana bakiyor. Gecende wp ta foto attim begeni atmis amaci ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence dengesizdir
Eski sevgilisini seviyor sana karşı da aşırı mahçup
Yok o mahcup olacak biri değil :)) Hatta sen beni cok kiskanirsin dedi yakisikli oldugunu soyledi bana telefonda :)))
Knk seven erkek arkadaş kelimesini kullanmaz. Kullanamaz
Bak abartıyorum sana orpm der ama arkadaş demez yani
Konusmayincada trip atiyor :))
Biraz bipolarlık var sank. Normal değil. Uzak dur. d
Hayır demiş işte ne önemi var nedeninin
Flörtte ne oldu da degişti
Ya bir sey olmadi kafede bulustuk ertesi gun sahilde yanimdan tebessumle ayrildi hatta aksam story mi begenmisti. Sonra ertesi gun 3 saat ins da cevrimiciydi
Sahilde bu adım arttı bişiler yok mu dedin
Normal arkadasca birbirimizi tanimaya yonelk sorular sorduk
Yakınlık sarılma mı istedi
Elini omzuma atti bankta oyle muhabbet ettik
Ee güzel işte derdi ne
Sevgilisinden ayrilali daha birkac gun olmus tabi benim bundan haberim yoktu bana bayagi oldu demisti acaba onla mi barisir gibi oldu neyse ben kizdim agzima geleni soyledim
Temas oldu mu yoksa
Yok
Yara bandı olarak mı gördü seni
Bence oyle acaba beni mi denemek istiyor benim hislerim var mi diye
Var mı
Vardi ama kizdim cocuk oyuncagina cevirdi konusmayinca gozu bende hep arkadas cevremin yanina geliyor daha çok. Gecende fotografima wp tan begeni isareti atti bu ne :)) Sen yedekte mi dur diyor olabilir
Valla kuzum çekim varsa ona karsı bi etki adım at