Sosyal medyada tanıştık. İlk o yazdı, iltifat, ilgi, alaka hep o gosterdi, hatta görüsmek isteyen de o ama simdi mesaj atmiyor why?

Simdi başlikta da dedim ilk o adim attı ben basta ciddiye almadim esprili bir sekilde konusup durduk. İltifat ya da ilgi gosterdiginde de etkilenmedigimi soyleyip esprili cvplar veriyordum. O da ben de karsilikli sohbetimizden keyif aliyoruduk. Sonra o gorsumek istedi ben de işin ciddi oldugunu dusunup açık açık ona anlattim: sosyal medyadan birine güvenmem zor gibisinden vs. O da dedi bir seyler hissetmeden görüsmek istememin sebebi bu dedi. Ben de mantıklı dedim güldük. Sonra bana hiç goruldu atmamisti goruldu atti ben de bir sey dusunuyorsan bilmek isterim dedim o da uyku sersemiyim dedi sonra ben peki dedikten sonra iyi gecelr dedi. Nirmalde her sabah gunaydin yazan bu sabah yazmadı ve normalde mesaj atan kişi bu konusmamizdan sonra mesaj da atmadı? Yani ne yapmaya calisiyor, sanki ben onun pesinden kosuyormusum gibi hissettiriyor. Korkuyorsa neden bu yola kadar geldi ve hatta kendisi görüşmek istedi madem? Yoksa şu an sadece duşunmek ve emin olmak mi istiyor?

Sosyal medyada tanıştık. İlk o yazdı, iltifat, ilgi, alaka hep o gosterdi, hatta görüsmek isteyen de o ama simdi mesaj atmiyor why?